Опубліковано системні вимоги Alan Wake 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Ektalion: 21.10.2023 20:40
daesz: 21.10.2023 20:31
спойлер
Так, 500 грн передоплати, але діло в тім що ВК вже 4 день як вдома стоїть, а в них на сайті досі "в роботі". Ще помітив те ж саме в "комп'ютерному всесвіті" (магазин) - все що в них брав, навіть 3-4-5 років тому - досі числеться як доставлене у відділення по місцю в особистому кабінеті, хоча товари давно отримав, деякі вже й встиг відпродати :D
Я в них не раз куптв речі - пам*ять, ссд, кондиціонер. У них завжди такий статус, або скасоване замовлення.
спойлер
Хороший магазин, із здебільшого адекватними як для України цінами. Працівники правда трохи лінтяї, могли б ВК і в день замовлення відправити :gigi:
Ще можу рекомендувати магазин Жжук, ціни в них здебільшого нижче середнього по Україні, але от новинки з'являються із затримкою. Коли вибирав ВК - у них був паліт джетстрім 4070 за 25.000, вже не бачу його в асортименті. Також rx6950 нещодавно були по "підлозі" ринку, але й їх вже не спесторігаю в асортименті.
Vpupkin: 21.10.2023 20:43 Nortrom
Того скачка что был за 3 года между 2004-2007 за ближайшие 3 года вы не увидимте, его и за последние 10 лет не было и ближайшие 10 лет скорей всего не будет.
Каждый шаг обходится всё дороже и дороже.
Кортить побачити чи нвідія з НВМ зможе :)
Востаннє редагувалось 21.10.2023 20:47 користувачем daesz, всього редагувалось 2 разів.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 21.10.2023 20:40CGI ролик та реайльний геймплей - різні речі, UE вже давно використовують в кінематографі, наприклад, але це все пререндер, а в ріал тайм тобі жодне залізо таке не зарендерить в нормальному фреймерейті ще багато рочків.
В реалтайме уже сегодня можно нарисовать демку на голову круче любой игры. Наклепать красивых ассетов для 5ти минутной демне в одной мизерной локации не проблема.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Vpupkin: 21.10.2023 20:46
Enjthesilence: 21.10.2023 20:40CGI ролик та реайльний геймплей - різні речі, UE вже давно використовують в кінематографі, наприклад, але це все пререндер, а в ріал тайм тобі жодне залізо таке не зарендерить в нормальному фреймерейті ще багато рочків.
В реалтайме уже сегодня можно нарисовать демку на голову круче любой игры. Наклепать красивых ассетов для 5ти минутной демне в одной мизерной локации не проблема.
Одна мізерна локація - це все ще не гра, чи нє? Та здається я зрозуміло все написав
Востаннє редагувалось 21.10.2023 20:49 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
voldemarcik
Member

Повідомлення

Без слів :facepalm:
Polaris
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 21.10.2023 20:40
Polaris: 21.10.2023 20:34

Та ти Шерлок. Шкода що ти не в курсі, що єдина гра в яку я граю гарно працює і на GTX1650 А едине що змусить мене зробити апгрейд це Сталкер 2. А провалу цій грі я бажаю, як і всі адекватні участники форуму, щоб іншим розробникам не було бажання забивати на оптимізацію с посередньою графікою
Без коментарів, дійсно адекватний учасник форуму, ну бувай
Я не глузую з інших учасників форму тільки за того що вони щось пишуть російською, і тим паче, не прискіпуюсь до заліза інших людей

Отправлено спустя 5 минут 9 секунд:
Того скачка что был за 3 года между 2004-2007 за ближайшие 3 года вы не увидимте, его и за последние 10 лет не было и ближайшие 10 лет скорей всего не будет.
Компаніям просто не вигідно робити реалістичну графіку. Так як потрібно багато коштів на оптимізацію. Їм краще зробити щось просте. І швидко відбити вкладені гроші
Prescott
Member

Повідомлення

Насколько помню QB был на момент выхода ужасно оптимизирован, контрол вроде как получше, нет? Не играл в момент выхода, надеюсь что технологии отработаны на последнем и в целом игра не будет столь ужасно оптимизированной как кажется на первый взгляд.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Polaris: 21.10.2023 20:51
Enjthesilence: 21.10.2023 20:40

Без коментарів, дійсно адекватний учасник форуму, ну бувай
Я не глузую з інших учасників форму тільки за того що вони щось пишуть російською, і тим паче, не прискіпуюсь до заліза інших людей
Мені не треба ні з кого глузувати, ти наприклад сам непогано з цим впорався. Блін, це ж форум про залізо, ну тут це нормально розумієш? Ба більше, ти же сам розпочав, ми тут спілкуємося в темі про системні вимоги, звичайно в першу чергу мова буде йти про залізо, ти хейтиш розробників, бо вони якимось чудом не дадуть тобі змогу нормально грати на лоу-сегменті 19го року, хоча погравши с налаштуваннями ти в 30 фпс таки зможеш, напевно. До речі, ти там за сталкер 2 щось казав, у мене для тебе не дуже гарні новини, він на UE5, повір друже то буде гаряче, а знаючи GSC, то буде гаряче з пів року після виходу, тому готуйся хейтети іншого розробника
daesz
Member

Повідомлення

Prescott: 21.10.2023 20:58 Насколько помню QB был на момент выхода ужасно оптимизирован, контрол вроде как получше, нет? Не играл в момент выхода, надеюсь что технологии отработаны на последнем и в целом игра не будет столь ужасно оптимизированной как кажется на первый взгляд.
Праві на рахунок QB, в інтернеті попи знатно палали від нього, контрол дещо кращим був. Ще варто додати що в контролі патчами відносно швидко підтягнули оптимізацію :)
Prescott
Member

Повідомлення

daesz: 21.10.2023 21:03Ще варто додати що в контролі патчами відносно швидко підтягнули оптимізацію
Ну так и чего боятся, на "днях" прошёл контрол, получил массу удовольствия, АВ2 предзаказал, как бы то ни было игру очень жду, хочется знать чем всё закончится и как Алан выберется из тёмной обители. :)

Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
PS
Чего только стоит лабиринт пепельницы под Take Control - уххх, до сих пор мурашки при прослушивании этой песни)
daesz
Member

Повідомлення

Prescott: 21.10.2023 21:07
daesz: 21.10.2023 21:03Ще варто додати що в контролі патчами відносно швидко підтягнули оптимізацію
Ну так и чего боятся, на "днях" прошёл контрол, получил массу удовольствия, АВ2 предзаказал, как бы то ни было игру очень жду, хочется знать чем всё закончится и как Алан выберется из тёмной обители. :)

Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
PS
Чего только стоит лабиринт пепельницы под Take Control - уххх, до сих пор мурашки при прослушивании этой песни)
Контрол на середніх (2 рази так пройшов) і контрол на ультра - то 2 різні гри візуально. Поставив вчора собі і АВ1, і QB, і контрол, хочу всі перепройти (ще б часу стільки вільного назбирати). АВ1, щоправда, не ремастер :(
Prescott
Member

Повідомлення

daesz: 21.10.2023 21:11Поставив вчора собі і АВ1
В принципе его и достаточно пройти перед 2й частью для понимания сюжета, 1й алан довольно быстро проходится, до выхода 2й части успеете.

Отправлено спустя 38 секунд:
daesz: 21.10.2023 21:11АВ1, щоправда, не ремастер
Не суть важно, сюжет это никак не испортит и геймплей не улучшит, срочно садитесь за прохождение!

Отправлено спустя 53 секунды:
daesz: 21.10.2023 21:11Контрол на середніх (2 рази так пройшов) і контрол на ультра - то 2 різні гри візуально.
Абсолютно согласен, отражения и игра света-тени моё почтение, потрясающая работа художников и постановщиков! :super:
daesz
Member

Повідомлення

Prescott: 21.10.2023 21:17
daesz: 21.10.2023 21:11Поставив вчора собі і АВ1
В принципе его и достаточно пройти перед 2й частью для понимания сюжета, 1й алан довольно быстро проходится, до выхода 2й части успеете.
Я його грав тільки раз, десь в 2011/2012 і стім каже, що в мене награно 15.5 годин, та ще й ачівок 0/67 (думаю, back then їх ще не додали). Я тоді меньше приділяв уваги деталям (по типу телешоу які всередині в грі йдуть по ящику, та й записки не читав), думаю на 20г розтягну на цей раз :laugh:
Nortrom
Member

Повідомлення

Того скачка что был за 3 года между 2004-2007
Самым впечатляющим прыжком для меня останется в памяти это PS1 > PS2, и добавление Pixel Shader когда вода уже реалистичной стала. А щас ничего нету
Компаніям просто не вигідно робити реалістичну графіку.
Пусть геометрию для начала нормальную сделают, а то основные персы нормально выглядят, а вот побочные ужас + миры от деталей низкополигональных страдают.
Им уже даже с Айфона дали быстро делать реалистичную модель, а ленивые разрабы, не хотят даже это использовать. Единственные игры, где отлично персонажи сделаны это Callisto Protocol/The last of Us 2
его и за последние 10 лет не было и ближайшие 10 лет скорей всего не будет.
Ну если до 2050 доживем, то увидим похожее :-P
Polaris
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 21.10.2023 20:59
Polaris: 21.10.2023 20:51

Мені не треба ні з кого глузувати, ти наприклад сам непогано з цим впорався. Блін, це ж форум про залізо, ну тут це нормально розумієш? Ба більше, ти же сам розпочав, ми тут спілкуємося в темі про системні вимоги, звичайно в першу чергу мова буде йти про залізо, ти хейтиш розробників, бо вони якимось чудом не дадуть тобі змогу нормально грати на лоу-сегменті 19го року, хоча погравши с налаштуваннями ти в 30 фпс таки зможеш, напевно. До речі, ти там за сталкер 2 щось казав, у мене для тебе не дуже гарні новини, він на UE5, повір друже то буде гаряче, а знаючи GSC, то буде гаряче з пів року після виходу, тому готуйся хейтети іншого розробника
Годі вигадувати несенітниці. І вирішувати все за мене. Якщо б я дуже хотів пограти в цю гру уже б замовив карту топ сигменту. Вийде сталкер буду роботи апгрейд, а за ради цього точно не стану
kalakawa
Member

Повідомлення

Polaris: 21.10.2023 21:34
Enjthesilence: 21.10.2023 20:59

Годі вигадувати несенітниці. І вирішувати все за мене. Якщо б я дуже хотів пограти в цю гру уже б замовив карту топ сигменту. Вийде сталкер буду роботи апгрейд, а за ради цього точно не стану
Спойлер: GSC не здатні зробити кращу гру ніж Remedy
Воно й добре для твого гаманця - обійдеться без апгрейду
Mister_AL
Member

Повідомлення

Побачив "горору" - закрив статтю.
kalakawa
Member

Повідомлення

Mister_AL: 21.10.2023 22:42 Побачив "горору" - закрив статтю.
злякався?
MetalistForever
Member

Повідомлення

Да со времен Crysis 3 графика сильно не прыгнула . Текстуры многие стали четче благодаря фотограмметрия ( не везде и не всегда используют ) , а также добавили глобальное освещение и затенение в реальном времени ( тоже не везде ), лица Персонажей сильно прокачали , иногда захват движений персонажей хорошо делают Last of Us 2 и Death Stranding

P.S. За последнее время больше всех удивили Witcher Next Gen RTX и Cyberpunk - действительно сильный шаг вперед . По графике впереди всей индустрии
Востаннє редагувалось 21.10.2023 22:50 користувачем MetalistForever, всього редагувалось 1 раз.
AlSaintUk
Member

Повідомлення

На картинке отличается от текста требования. Зато сколько страниц настрочили :gigi:
unique-neon
Member

Повідомлення

kalakawa: 21.10.2023 21:52Спойлер: GSC не здатні зробити кращу гру ніж Remedy
Ой не знаю. GSC вже кілька опен волдів зробила. Мене не дуже вони зацікавили, від нічого робити якось першу частину пройшов, але сталкери виглядали складнішими іграми, ніж те що грав від Ремеді. Контрол взагалі досить дешево виглядає.

Отправлено спустя 6 минут 18 секунд:
terminahtor: 21.10.2023 21:55
Polaris: 21.10.2023 21:34Годі вигадувати несенітниці. І вирішувати все за мене. Якщо б я дуже хотів пограти в цю гру уже б замовив карту топ сигменту. Вийде сталкер буду роботи апгрейд, а за ради цього точно не стану
От тільки мене призовуть, одразу піду в штурмову бригаду, а так поки тримаю алкодиванний фронт.
Хотів би, то вже давно купив би.

Яка ж срана клоунада
Я от півроку тому на 8700к з 1080ті сидів і те ж саме казав
Відповісти