- ноутdaesz: ↑ 21.10.2023 15:55- мегаігровийVpupkin: ↑ 21.10.2023 15:47 Какой ужас, мега игровой ноут не потянет аж одну игру, нужно срочно вызывать эскадрон справедливости и мчаться спасать мир
- 4050
Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано системні вимоги Alan Wake 2
-
Enjthesilence
Member
-
Павло
Member
Гру роблять, щоб її продавати за "зелені бумажки" Но розробник свідомо відрізає можливість пограти ( а значить і купити гру) для більшості людей... НАВІЩО таке робити? Вони просувають гру як якусь революцію по графіці? НІ! ТАм в трейлері ми побачили щось красиве? НІ!Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 15:45Хех, не треба брати ноутбук за 45 гривень для ігор, ось весь секрет) І не треба порівнювати мобільні гпу с декстопними, коли до вас вже це дійде.Павло: ↑ 21.10.2023 15:43 Круто! Людина бере ноутбук за 45к грн з 4050 відеокартою 2023 року яка вже не тягне нову гру на МІНІМАЛКАХ в 30 фпс в 1080р... Ви адекватні? Такого ще ніколи не було! Щоб відеокарта вже у рік виходу нічого не тянула! Ні з 1050 ні з 1650 такого не було! І тут є люди які захищають цю поділку...
4050 на 20 відсотків слабша від 2060...
Що ви тут намагаєтесь захищати? Якщо крута графіка! Ок круті вимоги! Но що ми бачимо в трейлері? невеликі темні локації. Такі вимоги ще можна зрозуміти у грі по типу Horizon Forbidden якщо б там ще покращили візуальну складову під пк і додали нові фішки! Там є величезні деталізовані локації та МАСШТАБ і тому такі вимоги хоч якось себе оправдовували!
Тому висновок РОЗРОБНИКИ КРИВОРУКІ КЛОУНИ ЯКІ ВІДВЕРТО ОБІСРАЛИСЬ! І НЕМАЄ ЧОГО ЇХ ЗАХИЩАТИ!
-
unique-neon
Member
Цей камінь не в город Епіків, а Ремеді. За грошима гравців вони явно не ганяються з таким перформенсом.Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 15:51В чому проблема з егс?
Так то я людина вже майже півроку розбалувана. Грати в технологічний симулятор блуру та інпут лагу за 1200-1700 грн не хочу
-
Vpupkin
Member
Павло
Вы сначала в игру поиграйте, а потом уже рассказывайте есть там крутая графика или нету.
Вы сначала в игру поиграйте, а потом уже рассказывайте есть там крутая графика или нету.
-
Павло
Member
ААААААААА так це вимоги уже з длсс... навіть не в нативі... Тобто умовна 2060 в 720р буде видавати на мінімалках 30 фпс...! І Ви ще тут розробників захищаєте!? Ого
Ви походу мене тролите все я їду в ліс треба подумати)) А то починає горіти!
Отправлено спустя 46 секунд:
Ви походу мене тролите все я їду в ліс треба подумати)) А то починає горіти!
Отправлено спустя 46 секунд:
як правило у трейлері хочуть показати все як найкраще! І тому якщо навіть у трейлері графіка не помічена... То вона там ВІДСУТНЯ!Vpupkin: ↑ 21.10.2023 16:04 Павло
-
Bukakanga
Member
Тонкость еще и в том, что в нынешнее время подсознательно ожидается примерно такое распределение
хх50/х500 - железки для 1080р
хх60/х600 и хх70/х700 - карты для 2к
хх80-90 и х800-900 - машинки для 4 к.
Теперь у нас нет начального уровня как такового, хх60/х600 грейд стал вотчиной 1080р (и хрен бы с ним), 2к сползло на уровень выше, а 7900 и 4090 вроде как должны вытягивать 4к со свистоперделками. А системные требования Алана Вейка Джва на первый взгляд таковы, что хорошо если 4090 стабильные 60 кадров в фуллХД потянет. Вопрос - а зачем игрокам 4к-мониторы? Для скриншотов?
хх50/х500 - железки для 1080р
хх60/х600 и хх70/х700 - карты для 2к
хх80-90 и х800-900 - машинки для 4 к.
Теперь у нас нет начального уровня как такового, хх60/х600 грейд стал вотчиной 1080р (и хрен бы с ним), 2к сползло на уровень выше, а 7900 и 4090 вроде как должны вытягивать 4к со свистоперделками. А системные требования Алана Вейка Джва на первый взгляд таковы, что хорошо если 4090 стабильные 60 кадров в фуллХД потянет. Вопрос - а зачем игрокам 4к-мониторы? Для скриншотов?
-
Enjthesilence
Member
яка прикристь, ох уж ці тупі ремеді і епік, вас би в маркетинговий відділ, були би в нас шедеври з проривною графікою на ноутбук з 4050, а так ну відверто же обісрались, ніхто не купить, жесть...Павло: ↑ 21.10.2023 15:59Гру роблять, щоб її продавати за "зелені бумажки" Но розробник свідомо відрізає можливість пограти ( а значить і купити гру) для більшості людей... НАВІЩО таке робити? Вони просувають гру як якусь революцію по графіці? НІ! ТАм в трейлері ми побачили щось красиве? НІ!Enjthesilence: ↑ 21.10.2023 15:45
Хех, не треба брати ноутбук за 45 гривень для ігор, ось весь секрет) І не треба порівнювати мобільні гпу с декстопними, коли до вас вже це дійде.
Що ви тут намагаєтесь захищати? Якщо крута графіка! Ок круті вимоги! Но що ми бачимо в трейлері? невеликі темні локації. Такі вимоги ще можна зрозуміти у грі по типу Horizon Forbidden якщо б там ще покращили візуальну складову під пк і додали нові фішки! Там є величезні деталізовані локації та МАСШТАБ і тому такі вимоги хоч якось себе оправдовували!
Тому висновок РОЗРОБНИКИ КРИВОРУКІ КЛОУНИ ЯКІ ВІДВЕРТО ОБІСРАЛИСЬ! І НЕМАЄ ЧОГО ЇХ ЗАХИЩАТИ!
-
Vpupkin
Member
Павло
А вы у нас что-то в графике понимаете?
Уже полигоны в причёске Алана посчитали?
А вы у нас что-то в графике понимаете?
-
terminahtor
Member
ТримайПавло: ↑ 21.10.2023 15:59Тому висновок РОЗРОБНИКИ КРИВОРУКІ КЛОУНИ ЯКІ ВІДВЕРТО ОБІСРАЛИСЬ! І НЕМАЄ ЧОГО ЇХ ЗАХИЩАТИ!
висновок тут можу зробити тільки один, що в тебе немає грошей на нормальне залізо, ось і намагаєшся себе переконати, що це все девелопери і паблішери винні. Якій ти смішний
Але продовжуй, мені подобається як воно горить(с)
-
Enjthesilence
Member
Ахах, скріншот з гри в 4к і скрін з відоса на ютубі з xbox геймплею Нормальний в них рушій, контрол і кб пристойні з візуалу ігриNortrom: ↑ 21.10.2023 16:12Чтобы понимать как работает ихний движок. Спустя 7 лет. 1440p RTX 4070То вона там ВІДСУТНЯ!
Востаннє редагувалось 21.10.2023 16:17 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
terminahtor
Member
Ти щось вживаєш?Павло: ↑ 21.10.2023 16:08як правило у трейлері хочуть показати все як найкраще! І тому якщо навіть у трейлері графіка не помічена... То вона там ВІДСУТНЯ!
-
Samilo
Member
Павло
Ну так нехай мандрують подалі. Тим паче там на перших ролях пані леді-поліцейська, а не Алан
Єдине вони добавили укр. локу і це буде перша гра яку я не куплю з нашою локою
Ну так нехай мандрують подалі. Тим паче там на перших ролях пані леді-поліцейська, а не Алан
Єдине вони добавили укр. локу і це буде перша гра яку я не куплю з нашою локою
-
Ektalion
Member
terminahtor, Enjthesilence, Vpupkin- не годуйте цих добродіїв, бо ше руку відкусять
-
Nortrom
Member
Оба с Ютуба если шоз гри в 4к і скрін з відоса на ютубі з xbox геймплею
Я сам весной проходил кб. Персонажи неплохо, остальное ничего особенногоі кб пристойні з візуалу ігри
-
Enjthesilence
Member
Це звичайно не наші форумні гуру з графічних технологій, але ці хлопаки дещо розуміються на графіці в цих ваших ігорах
-
terminahtor
Member
На 1070Ті?Nortrom: ↑ 21.10.2023 16:23Я сам весной проходил кб. Персонажи неплохо, остальное ничего особенного
А-а-а-а-а, я тебе пригадав, це ти той, що свідєтель лучєй на 1070. Пхахагагнапхахап
-
Vpupkin
Member
Насколько же людям скучно живётся что их парят требования какой-то там компьютерной игрушки
2023год, война в стране, а у них попы от требований горят, это так смешно что аж грустно.
2023год, война в стране, а у них попы от требований горят, это так смешно что аж грустно.
-
Nortrom
Member
Малыш можешь дальше сам с собой общаться и быть никчемой, и побольше изучай рынок и т.д На этом с тобой дискуссия оконченаМені подобається, продовжуй.
-
Enjthesilence
Member
При всій повазі, але якщо ти проходив на 1070ті, як ти можеш робити висновки, якщо навіть не мав змоги запустити гру на максимальних налаштуваннях?Nortrom: ↑ 21.10.2023 16:23Оба с Ютуба если шоз гри в 4к і скрін з відоса на ютубі з xbox геймплею
Я сам весной проходил кб. Персонажи неплохо, остальное ничего особенногоі кб пристойні з візуалу ігри
Востаннє редагувалось 21.10.2023 16:52 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.