І в чім конкретно вина пересічного українця, що в державі середня заробітня 15к з мінімалкою 6.5к? В той час як в умовного депутата зарплата 49к, за те що жме кнопку на голосуванні (ту яку скажуть нажати, бо своєї сірої речовини там немає). Питання, звичайно, риторичне.n+gibat[]r: ↑ 20.10.2023 14:42 Треба не скиглити що ігри дорогі, а більше заробляти)))
Бо то не ігри дорогі, а пересічний українець надто бідний, десь як пересічний негр з Африки
Останні статті і огляди
Новини
Valve розпочала розблокування гравців Counter-Strike 2, забанених внаслідок використання Anti-Lag+
-
daesz
Member
-
Nikolaus
Member
Де ж у нас так багато платять, щоб усі могли собі купувати ігри як хліб у магазині? Хоча для декого вже й хліб як розкіш.
зате вільний
-
Nortrom
Member
А раньше Valve не могла сделать?З виходом останнього оновлення Counter-Strike 2 тепер перевіряє версію графічного драйвера AMD на сумісність, щоб уникнути потенційного блокування облікового запису
-
Nikolaus
Member
А раньше не было этой чудесной технологии. Зачем было проверять?Nortrom: ↑ 20.10.2023 15:27А раньше Valve не могла сделать?З виходом останнього оновлення Counter-Strike 2 тепер перевіряє версію графічного драйвера AMD на сумісність, щоб уникнути потенційного блокування облікового запису
-
daesz
Member
Якщо конкретно в цьому випадку налажали таки вольво, то АМД всерівно захищати не хочеться - могли протестувати заздалегідь, всерівно в релізне вікно не встигли, і всерівно довелось "відсрочити" реліз, бо є конфлікт з КС2 і ейспекс.
З іншої сторони, конфлікту з умовним валорантом немає, і там античіт не от ця лажа, що своїть у вольво/ейпекс. Конфлікту з батлою/р6с/пабгом/дівіжином і тд також немає (хоча античіт там одного поля ягода з каескою), як і з жодним синглом який має античіт. Навіть умовний ЕАС з фейсіта нікому бан не прописав в КС2, габен просто жлоб - бо не захотів купити права на використання ЕАС'a за стільки років (15+), хоча має достатньо коштів щоб купити всю їхню команду разом з IP.
З іншої сторони, конфлікту з умовним валорантом немає, і там античіт не от ця лажа, що своїть у вольво/ейпекс. Конфлікту з батлою/р6с/пабгом/дівіжином і тд також немає (хоча античіт там одного поля ягода з каескою), як і з жодним синглом який має античіт. Навіть умовний ЕАС з фейсіта нікому бан не прописав в КС2, габен просто жлоб - бо не захотів купити права на використання ЕАС'a за стільки років (15+), хоча має достатньо коштів щоб купити всю їхню команду разом з IP.
- VAC
-
Kirakishou
Member
Хіба що у великих містах. Або в організаціях, де за рік роботи ти залишиш здоров’я, працюючи вантажником. А в невеликих містах та районних центрах середня заробітна плата 10к і це брудними, а часто і просто мінімалка. Я тривалий час працював просто за мінімалку і був радий, що взагалі маю роботу. Після початку війни в 2014 втратив роботу і років зо три навіть двірником працював, косив траву мотокосою з ранку до вечора за мінімалку. Деякий час пропрацював в Укртелекомі, заробітна плата в інженера теж була близька до мінімалки. Зараз теж в бюджетній організації працюю, нас в цьому році перевели на 0,8 ставки без будь-яких доплат і премій, ще й за свій рахунок по місяцю в рік маємо відгуляти. Раніше я міг дозволити собі витрачати на аніме та ігри по 100 доларів на місяць, то зараз витрачаю 25 доларів. Але я стім не видаляю, просто купую ігри на розпродажі. Та і в цілому я мало в ігри граю, мене вони перестали чіпляти ще з нульових. Ті відчуття, які отримував граючи з братом і батьком в сєгу зараз мало яка гра викликає. Зараз на донати в гача-ігри більше витрачаю, ніж на покупку ігор, бо майже нічого не чіпляє.daesz: ↑ 20.10.2023 14:53середня заробітня 15к
-
Misanthrop
Member
_nevermind: ↑ 20.10.2023 13:56 Предлагаю не прощать такого подлого удара ножом в спину от Valve, из-за чего мы все навсегда потеряли Anti-Lag+ .
Я лично удаляю Steam.
Так не только Валв банили за Антилаг+. ЕАС античит банил(Fortnite, Apex legends, Rust и тд.). Колда просто не запускалась.
Так, что Вольво ни при чем, если АМД решили химичить, несанкционированно влезая в процессы движков
-
daesz
Member
Я середню заробітню взяв із гугла по Україні. В мому місті цьої позначти точно немає, десь на рівні 10-12к, як ви й написали; поряд, правда, є "Буковель", то більшість їдуть працювати туди, оскільки зарплати там х2, а в 80% випадків взагалі х3 від того, що на аналогічній "посаді" можна заробити тут. Знайома переїхала в Київ, а через декілька років повернулась назад сюди, тому що "в Буковелі тупо вищі зарплати, а ціни в навколишніх районних центрах чи обл центрі в 2 рази нижчі" (це +- цитата).Kirakishou: ↑ 20.10.2023 15:41Хіба що у великих містах. Або в організаціях, де за рік роботи ти залишиш здоров’я, працюючи вантажником. А в невеликих містах та районних центрах середня заробітна плата 10к і це брудними, а часто і просто мінімалка. Я тривалий час працював просто за мінімалку і був радий, що взагалі маю роботу. Після початку війни в 2014 втратив роботу і років зо три навіть двірником працював, косив траву мотокосою з ранку до вечора за мінімалку. Деякий час пропрацював в Укртелекомі, заробітна плата в інженера теж була близька до мінімалки. Зараз теж в бюджетній організації працюю, нас в цьому році перевели на 0,8 ставки без будь-яких доплат і премій, ще й за свій рахунок по місяцю в рік маємо відгуляти. Раніше я міг дозволити собі витрачати на аніме та ігри по 100 доларів на місяць, то зараз витрачаю 25 доларів. Але я стім не видаляю, просто купую ігри на розпродажі. Та і в цілому я мало в ігри граю, мене вони перестали чіпляти ще з нульових. Ті відчуття, які отримував граючи з братом і батьком в сєгу зараз мало яка гра викликає. Зараз на донати в гача-ігри більше витрачаю, ніж на покупку ігор, бо майже нічого не чіпляє.daesz: ↑ 20.10.2023 14:53середня заробітня 15к
А про видалення стіму я ніц і не писав, теж саме - купляю ігри тільки на розпродажах, або якщо вже дуже жду - то за фул прайс на релізі, з таких останнім був КП77.
Я читав тільки про ейпекс і кс2, карта від АМД мені приїхала 2 дні тому, спеціально включив АЛ+ й запускав r6s/ow2/battlefront2/division 2, ow2/bf2 скачав суто на потестити, не зловив бан в жоднійMisanthrop: ↑ 20.10.2023 15:42 Так не только Валв банили за Антилаг+. ЕАС античит банил(Fortnite, Apex legends, Rust и тд.). Колда просто не запускалась.
Так, что Вольво ни при чем, если АМД решили химичить, несанкционированно влезая в процессы движков
Вчора обновив до 29.10.2, там АЛ+ вже відсутній, тільки звичайний антилаг
-
azimut
Member
це доказує що можна всякий мусор інжектити і бану не буде ахаха)daesz: ↑ 20.10.2023 15:50Я середню заробітню взяв із гугла по Україні. В мому місті цьої позначти точно немає, десь на рівні 10-12к, як ви й написали; поряд, правда, є "Буковель", то більшість їдуть працювати туди, оскільки зарплати там х2, а в 80% випадків взагалі х3 від того, що на аналогічній "посаді" можна заробити тут. Знайома переїхала в Київ, а через декілька років повернулась назад сюди, тому що "в Буковелі тупо вищі зарплати, а ціни в навколишніх районних центрах чи обл центрі в 2 рази нижчі" (це +- цитата).Kirakishou: ↑ 20.10.2023 15:41
Хіба що у великих містах. Або в організаціях, де за рік роботи ти залишиш здоров’я, працюючи вантажником. А в невеликих містах та районних центрах середня заробітна плата 10к і це брудними, а часто і просто мінімалка. Я тривалий час працював просто за мінімалку і був радий, що взагалі маю роботу. Після початку війни в 2014 втратив роботу і років зо три навіть двірником працював, косив траву мотокосою з ранку до вечора за мінімалку. Деякий час пропрацював в Укртелекомі, заробітна плата в інженера теж була близька до мінімалки. Зараз теж в бюджетній організації працюю, нас в цьому році перевели на 0,8 ставки без будь-яких доплат і премій, ще й за свій рахунок по місяцю в рік маємо відгуляти. Раніше я міг дозволити собі витрачати на аніме та ігри по 100 доларів на місяць, то зараз витрачаю 25 доларів. Але я стім не видаляю, просто купую ігри на розпродажі. Та і в цілому я мало в ігри граю, мене вони перестали чіпляти ще з нульових. Ті відчуття, які отримував граючи з братом і батьком в сєгу зараз мало яка гра викликає. Зараз на донати в гача-ігри більше витрачаю, ніж на покупку ігор, бо майже нічого не чіпляє.
А про видалення стіму я ніц і не писав, теж саме - купляю ігри тільки на розпродажах, або якщо вже дуже жду - то за фул прайс на релізі, з таких останнім був КП77.
Я читав тільки про ейпекс і кс2, карта від АМД мені приїхала 2 дні тому, спеціально включив АЛ+ й запускав r6s/ow2/battlefront2/division 2, ow2/bf2 скачав суто на потестити, не зловив бан в жоднійMisanthrop: ↑ 20.10.2023 15:42 Так не только Валв банили за Антилаг+. ЕАС античит банил(Fortnite, Apex legends, Rust и тд.). Колда просто не запускалась.
Вчора обновив до 29.10.2, там АЛ+ вже відсутній, тільки звичайний антилаг
-
dreikk91
Member
А в програміста вже через пів року комерційного досвіду зарплата 80000, давайте ще їх хейтити?daesz: ↑ 20.10.2023 14:53І в чім конкретно вина пересічного українця, що в державі середня заробітня 15к з мінімалкою 6.5к? В той час як в умовного депутата зарплата 49к, за те що жме кнопку на голосуванні (ту яку скажуть нажати, бо своєї сірої речовини там немає). Питання, звичайно, риторичне.n+gibat[]r: ↑ 20.10.2023 14:42 Треба не скиглити що ігри дорогі, а більше заробляти)))
Бо то не ігри дорогі, а пересічний українець надто бідний, десь як пересічний негр з Африки
-
daesz
Member
І? Від цього мінімальна/середня заробітня плата у пересічного українця росте?dreikk91: ↑ 20.10.2023 23:31А в програміста вже через пів року комерційного досвіду зарплата 80000, давайте ще їх хейтити?daesz: ↑ 20.10.2023 14:53
І в чім конкретно вина пересічного українця, що в державі середня заробітня 15к з мінімалкою 6.5к? В той час як в умовного депутата зарплата 49к, за те що жме кнопку на голосуванні (ту яку скажуть нажати, бо своєї сірої речовини там немає). Питання, звичайно, риторичне.
-
Bogdanp73
Member
Nikolaus: ↑ 20.10.2023 14:55Де ж у нас так багато платять, щоб усі могли собі купувати ігри як хліб у магазині? Хоча для декого вже й хліб як розкіш.
зате вільний
нічого,бідні студенти живуть на ролтоні і катають на метро,зате з ойфончиками свіжими) як мати здоровя то можна і заробляти,а от як не маєш отут вже інша ситуація..
-
Alligator
Member
За карти не скажу, але багато знайомих, що спокійно грали у КС Г.О. не можуть грати в КС 2 через лаги. Тобто проблема таки є.Павло: ↑ 20.10.2023 14:47А яка у вас відеокарта?Hellsing777: ↑ 20.10.2023 14:43 Зашел поиграть, через пять мин удалил) даже киберпанк так не лагает как кс2 , а в онлайн игры с такими лагами нереально играть
питання не тільки риторичне, але й ще поставлене не туди, розробники ігор не вині за середні ЗП українців та війну за вікномdaesz: ↑ 20.10.2023 14:53І в чім конкретно вина пересічного українця, що в державі середня заробітня 15к з мінімалкою 6.5к? В той час як в умовного депутата зарплата 49к, за те що жме кнопку на голосуванні (ту яку скажуть нажати, бо своєї сірої речовини там немає). Питання, звичайно, риторичне.n+gibat[]r: ↑ 20.10.2023 14:42 Треба не скиглити що ігри дорогі, а більше заробляти)))
-
Павло
Member
Alligator: ↑ 21.10.2023 23:25За карти не скажу, але багато знайомих, що спокійно грали у КС Г.О. не можуть грати в КС 2 через лаги. Тобто проблема таки є.питання не тільки риторичне, але й ще поставлене не туди, розробники ігор не вині за середні ЗП українців та війну за вікномdaesz: ↑ 20.10.2023 14:53
І в чім конкретно вина пересічного українця, що в державі середня заробітня 15к з мінімалкою 6.5к? В той час як в умовного депутата зарплата 49к, за те що жме кнопку на голосуванні (ту яку скажуть нажати, бо своєї сірої речовини там немає). Питання, звичайно, риторичне.
Так якщо карта від амд то там клоуни на програмістах накосячили! Тобто я грав кс 2 ще бету! Все працювало плавно! ПІсля цього амд випустили драйвер і почалися лаги! Тобто підвисання, статери... Що я був вимушений качати старий драйвер! Після релізу випускають новий драйвер у якому це пофіксили! НОООО вас може забанити.... Я вже грав на цьому драйвері бо не включав антилага... Но через декілька дні мене в гру не пустило "з надписом драйвер застарів"... Просто БРАВО!
-
XpertVision
Member
У вас дивне уявлення про компенсації в ІТdreikk91: ↑ 20.10.2023 23:31А в програміста вже через пів року комерційного досвіду зарплата 80000, давайте ще їх хейтити?daesz: ↑ 20.10.2023 14:53