ASUS ExpertWiFi — що таке Wi-Fi роутер для бізнесу та чим він відрізняється від звичайного маршрутизатора для дому

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
xxobelix09
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити ASUS ExpertWiFi — що таке Wi-Fi роутер для бізнесу та чим він відрізняється від звичайного маршрутизатора для дому

Хтось може сказати, нащо воно треба, коли є обкатані рішення Unifi? Для Бізнесу з грошима Cisco...
І без антен які стирчать в усі стороні і тільки заважають
Donate
Member

Повідомлення

Взагалі не розуміє оце все лайно маркетингове, на кого воно взагалі розраховане...
у першу чергу такий сценарій передбачає максимальний рівень захищеності мережі та даних від потенційних кібератак
І через скільки асус кидає на ПО в своїх роутерах? :rotate:

Я щось взагалі не бачу щоб оце все хоч десь використовували. Ось тонни мікротиків бачив на підприємствах, але там функціонал другий і оновлення ПО вічне.

За бюджетні рішення я взагалі мовчу 18+ клієнтів і роутер просто мертвий :laugh:
bes
Member

Повідомлення

а чем он отличается от обычного? двумя ванами и удобной подставкой для стола ?
corban_jum
Member

Повідомлення

Роутер для бізнесу це як геймерський роутер
Donate
Member

Повідомлення

corban_jum: 19.10.2023 15:29 Роутер для бізнесу це як геймерський роутер
Проблема в том що бізнесу треба стабільність та впевненість. Геймер якщо щось піде не так якось переживе, а якщо ти бізнесс в тебе кожна хвилина гроші. Наприклад в статті НУЛЬ інфи про ПЗ. Про те що просто та зручно це не для бізнесу, вони в цьому нуль і цим буде займатись штатний або майстер по виклику. Знаємо куди роутер би засунули працівники обліку коли треба вислати звіт вже вчора, а роутер чогось пише що там немає інтернету :laugh:
Robostyle
Member

Повідомлення

Рукус вышел из чата
Polaris
Member

Повідомлення

Два слова. MikroTik Chateau
kolio
Member

Повідомлення

Donate
реально звучить як наче написав якийсь дурік-менеджер. Я таких менеджерів-контентщіків написати щось красиве, гучне і безглузде бачив багато. Вони і самі не розуміють що пишуть, а потім пишуть мені і питають чи не написали вони фігню, але писати потрібно бо така робота. Так і тут.
"сценарій передбачає максимальний рівень захищеності мережі"
- звучить так наче в усіх інших роутерах забили на безпеку або взагалі нічого не перевіряли як воно там працює :gigi: а тут прям максимальний рівень. А що є якась градація рівнів безпеки в прошивках?
Alexsandr
Member

Повідомлення

Бытовой бюджетный к примеру не держит нормально одновременную работу пары десятков человек, а для бизнеса? Освещены большей частью вторичные моменты бизнес. Хотя бизнес как раз зачастую использует бюджетные решения. Для двух ванов можно купить два роутера, ещё и частоты будут разными.
oleg5d75
Member

Повідомлення

Два wan на openwrt без великих зусиль можна заюзати на більш менш сучасному залізі, як і все інше описане в статті, хватало б потужності процесора, я думаю що навіть старенький мт7621а з більшістю задач впорається. При цьому ціна роутера буде в межах до 100 євро
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Що це за чудо з антенами?
n3w613_1518
Member

Повідомлення

мне пока не попался геймерский роутер я не мог играть на пк в соревновалки по вайфаю вообще приодические задержки все убивали) независимо от цены самого роутаера) до 250$
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Звичайне SOHO рішення... Що в ньому для бізнесу так і не зрозумів. Але ж "на правах реклами", тоді запитання відпадають.
Donate
Member

Повідомлення

n3w613_1518: 20.10.2023 00:07
мне пока не попался геймерский роутер я не мог играть на пк в соревновалки по вайфаю вообще приодические задержки все убивали) независимо от цены самого роутаера) до 250$
З якого перепугу роутер там якість затримки дає :lol:
n3w613_1518
Member

Повідомлення

Donate: 20.10.2023 00:24
n3w613_1518: 20.10.2023 00:07

З якого перепугу роутер там якість затримки дає :lol:
хрен знает,но с другими роутерами моя плата не дружит,лагает на всех поголовно,только через провод можно нормально поиграть..
Mixx
Member

Повідомлення

Хорошо конечно, что производители покупают рекламу на оверах, в такое то время, но сабж :shuffle: :facepalm:
Геральт
Member

Повідомлення

n3w613_1518: 20.10.2023 00:07 мне пока не попался геймерский роутер

Маршрутизатор TP-LINK Archer AX11000 :D
EasyMod
Member

Повідомлення

Donate
Коли багато сусідів з подібними девайсами на 2.4 ггц то особисто у мене прчинав пінг просідати а то і взагалі втрати пакетів наприклад вже при використанні гугл міт. поміняв на більш потужний роутер з підтримкою 5ггц і відповідний віфі алаптер в комп - працює прям не відрізнити від кабеля
Відповісти