Частково правда. Але фракційни квести, мабуть, разів у 10 цікавіші за основний (крім рейнджерів), тож не думаю що буде проблема з тим щоб витримати
Виберіть якийсь один для початку. Вангард чи рюджин, наприклад. Або піратів. Спробуйте потрапити у в'язницю)
Нажаль ні. В грі в цьому плані жахливий баланс. У мене після 150 годин був здається 65 рівень чи щось таке. А скілпоінтів для всього треба близько 300. При цьому, деякі навички не потрібні взагалі:
Комерція: продаж товарів на х% дорожче. Нашо воно треба, якщо у продавців і без того грошей не вистачає?
Гастрономія: графт їжі і напоїв. Взагалі не ясно навіщо це, коли всюду розкидано гори провіанту.
Збір: знаходити більше ресурсів в ящиках. Їх і так дівати нема куди.
Дипломатія: тимчасово припинити бій. Навіщо?..
Страх: противник кине зброю і втіче. Навіщо?
Це тільки перші два рядки з соціальної гілки. І на деякі з них доведеться викинути поінти, бо є досить цікаві навички в останніх рядках.
З іншого боку, щоб мати можливість просто апгрейднути джетпак до "збалансованого" треба взяти перк з останнього рядку в техніці. Це прямо лютий лейтгейм. Без гарного джетпаку і прокачаної навички на його використання відчуваєш себе калікою, і так тупо всю гру вони пропонують бігати.
Не знаю який придурок розробляв систему навичок, але я його ненавиджу) Розраховувати на НГ+ не треба.
Можна накинути собі читами рівнів 20, щоб хочаб спробувати якісь навички. І ще поставити 1000кг ваги, щоб голова не боліла за хлам після кожного бою.
Так, може допомогти.