Diablo IV погано стартувала у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Платити за онлайн - зашквар. Такою дурнею ще фроми страждають. Не запустиш DS, якщо в них сервак вмер.
proos
Member

Повідомлення

2к грн за игру? :laugh:
С такой ценой в стиме ждали большой онлайн для такой нишевой игры? :laugh:
Ну ладно :laugh:
Евгений King
Member

Повідомлення

Геральт: 18.10.2023 12:55 Платити за онлайн - зашквар. Такою дурнею ще фроми страждають. Не запустиш DS, якщо в них сервак вмер.
Це онлайн гра, там немає офлайн соло гри, так що не розумію в чому ваша претензія.
А зрозумів, ви навіть не цікавились грою, а ваш комент це комент ради комента і не більш того.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

quadrotony
Евгений King
Earanak

да, я дал не проверенную инфу (помнил что некоторые игры не давали написать отзыв пока не наиграю како-то количество времени). На реддите пишут что достаточно 5 минут: https://www.reddit.com/r/Steam/comments ... me_before/

ребята это кринж.
xTIMKAx
Member

Повідомлення

Я після Оверватча 2 мав чуйку що вона буде в стімі. Маю пк с 4070ті та стім дек. Хтів її спробувати на деці без танцю з юубнами. Спеціально не купував в Баттлнеті, хоча на беті грав. Ось і взяв делюкс версію і спробую пограти) Колись грав в комп. клубах в 2 діаблу та на заході в діабло 3.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Devijack: 18.10.2023 12:52
Shaolin_Style: 18.10.2023 12:36 гоям предложили купить игру еще раз через полгода после выхода, только теперь уже в их любимом сервисе :idea:
Такий улюбленний що в мене немає стім. Тимпаче який сенс, хто хотів той вже купив.
А вы точно с этой планеты?
Spiryt
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 18.10.2023 12:59
Devijack: 18.10.2023 12:52

Такий улюбленний що в мене немає стім. Тимпаче який сенс, хто хотів той вже купив.
Наверное с планеты торрентов и репаков
Kassatka
Member

Повідомлення

До початку першого сезона зіграв варваром десь теж до приблизно 65 рівня, на першому сезоні зіграв некромантом, пройшов повністю весь прискорений бойовий пропуск, виконав глави сезону до передостанньої включно, качнувся до 77 рівня, отримав всі п'ять рівнів нагород по кожному з 5 регіонів, ну і трохи забив після цього, трошки ще друїдом зіграв. Учора, як відклали початок другого сезону, то ще качнув уже в вічному світі до 79 рівня некроманта, загалом після патча по відчуттям стало грати відчутно легше й качатися швидше, ніж було в сезоні. Далі стартанув другий сезон друїдом, але компанію не пропускав, поспішати не буду, прокачався до 10-го рівня поки що. Дуже не подобається, що нагороди за дослідження регіону зробили постійними і зберігаються зі стартом сезону. :( Так, стало набагато легше стартувати гру, але з усіма цими нагородами, по-перше дуже надімбово на старті, по-друге втрачається стільки інтересу в здобуванні цих нагород виконанням побічок, наприклад при прокачці попередніх двох персонажів я спочатку намагався якнайшвидше збільшити максимум зіль здоров'я, а потім вже проходити завдання кампанії. А отримати трішки золота та трішки досвіду за дослідження регіону - це фігня. Я навпаки зробив би ще, щоб при старті нового сезону потрібно було всю карту з нуля розвідувати й всі алтарі Ліліт заново шукати. На жаль, нормальну гру, а не гріндилку завжди можна почати з нуля, а тут такої можливості нема, хіба тільки інший аккаунт купляй. І кампанію обнулити чи прогрес побічних завдань теж не можна в межах одного ігрового персонажа, а в Diablo 3 можна було, плюс у Diablo 3 можна був варіант грати на одному з трьох серваків Європа, Азія, Америка на вибір, таким чином як побічний ефект можна було таким чином обнулити весь прогрес і почати спочатку з нульовим балансом золота й порожнім сховищем.
Загалом Diablo 3 геймлейно дуже по багатьом параметрам мені набагато більше подобається, ніж Diablo 4.
Геральт
Member

Повідомлення

Евгений King: 18.10.2023 12:56 Це онлайн гра, там немає офлайн соло гри, так що не розумію в чому ваша претензія.
А зрозумів, ви навіть не цікавились грою, а ваш комент це комент ради комента і не більш того.
В тому, що онлайн гра повинна бути free to play, на то вона і онлайн. Бо вони всі задротські, тобто гравець платить часом, формує онлайн для донатерів. Які і оплачують мікротранзакціями гру.
А таки так, поняття не маю як там те організовано. Чи як в PoE: PvE, але через сервак. Чи PvP онлайн. В першому випадку маєм приклад безкоштовного PoE, в другому безкоштовних тунків. І в обох випадках гру купувати не потрібно
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Ну гривень за 700 ще б можна було купити, але 2к це м'яко кажучи перебір.
yupi
Member

Повідомлення

Евгений King: 18.10.2023 12:39А ви власне грали?
меня хватило ровно на 3 дня
XAMCTBO
Member

Повідомлення

Ну в мене у стімі із придбаних тільки HL Alyx, бо ніде її не має. А так то тільки EGS і глибоко байдуже на ваші соціалки і ачівки у стімі.
Kassatka
Member

Повідомлення

Enjoy: 18.10.2023 12:52
Kassatka: 18.10.2023 12:38 Ну хоча Total War: Pharaoh 11 жовтня у Steam стартував загалом досить провально, але все ж піковий онлайн був удвічі більший за цей результат Diablo 4.
только д4 купили в батл нете на старте и уже 10 раз прошли, так что сравнение не очень то корректное
Я знаю, що не рівноцінне порівняння, але вважатиму за добре перевагу Pharaoh хоча б в таких умовах. Бо відносно інших Total War у Steam не надто плачевно порівнювати піковий онлайн можна лише з TW Saga: Troy, яку теж спочатку в перший день взяли на халяву в EGS, кому не лінь і хто не провтикав, а потім ще й встигли купити в EGS теж всі, хто реально хотів.
daesz
Member

Повідомлення

XAMCTBO: 18.10.2023 13:27
Ну в мене у стімі із придбаних тільки HL Alyx, бо ніде її не має. А так то тільки EGS і глибоко байдуже на ваші соціалки і ачівки у стімі.
В мене от навпаки - ЕГС тільки якщо гра дісталась надарма (як от батлфронт 2, контрол чи дізоноред дес ту зе аутсайдер - яких в стімі не мав). Єдина гра яку купив в ЕГС був р6с і вона даунлоудила клієнт з 6 різними пошкодженими файлами, завантажив клієнт з юбі - все нормально, якщо кинути адрес в ЕГС на встановлений клієнт від юбі - воно автоматично перекачувало корапчені файли, без перекачування не стартувало (ну хоч в обхід ЕГС з юконекта стартувала), писав їм в суппорт, нічого не вирішили, перекачав клієнт на рік пізніше подивитись чи виправили - все ще 6 корапчених файлів.
ЕГС - це той вид лайна який тільки можна за безплатно взяти.
Kassatka
Member

Повідомлення

Earanak: 18.10.2023 12:48 quadrotony, какой в этом смысл если в отзыве указывается что человек наиграл менее 3-х часов :spy:
Я прост игнорил бы такие отзывы :think:
Але ж в статистиці відсотка позитивних/негативних відгуків відгук з 10 хвилинами гри буде мати таку ж вагу, як і той, де награна пару сотень годин. А взагалі я дуже добре розумію таке бажання висказати своє фе, бо на Battle Net критику можуть стерти, ще й під бан аккаунту ризикуєш, а в Стім можна виказати, що наболіло, відверто й від душі.

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
daesz: 18.10.2023 13:54 В мене от навпаки - ЕГС тільки якщо гра дісталась надарма (як от батлфронт 2, контрол чи дізоноред дес ту зе аутсайдер - яких в стімі не мав).
От і в мене всі куплені ігри або в Стім, або ще трохи в Баттлнет, а в Епіку зареєструвався лише лічені місяці назад і поки тільки збираю безкоштовні роздачі, якщо це не шутери, й ще жодного разу клієнт Епіка не інсталював.
Nortrom
Member

Повідомлення

ЕГС тільки якщо гра дісталась надарма
Единственное, что в ЕГС я покупал это Ассасины полные комплекты по 200-300 грн с купонами, потому что без разницы где брать Ассассины, всеравно в Uplay играть :D А так да только бесплатно в ЕГС.
n6407
Member

Повідомлення

Не знаю как в Стим, на ПС5 вчера была обнова на 8ГБ, после чего сервак лёг :lol: сплит скрин очень заходит, жена такой жанр любит, играем, имхо норм.
bez5dva
Member

Повідомлення

XAMCTBO: 18.10.2023 13:27
нИ тАкАя КаК ФсЕ :lol:
daesz
Member

Повідомлення

Nortrom: 18.10.2023 14:02
ЕГС тільки якщо гра дісталась надарма
Единственное, что в ЕГС я покупал это Ассасины полные комплекты по 200-300 грн с купонами, потому что без разницы где брать Ассассины, всеравно в Uplay играть :D А так да только бесплатно в ЕГС.
Тепер от згадав, що маю ще дівіжн 2, але й його грав завжди через юконект, тож забулось що купляв в ЕГС :lol:
Відповісти