Використання технології AMD Anti-Lag+ у Counter-Strike 2 призводить до блокування акаунта

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
firestarter256
Member

Повідомлення

Блин у АМД всегда так. До сих пор содроганием вспоминаю свою 7950, как не драйвер то косяк

Отправлено спустя 2 минуты 56 секунд:
artko
Не ну Блин Нвидиа смогла с Валве договорится, а эти что вот выпустили и хай пользователи долбаются. Как то не красиво вышло или денег нет
Dr_reg
Junior

Повідомлення

Kib: 14.10.2023 13:45 То амд полізло в файли гри не спитавши розробника, от і все. Нвідія зробила окрему бібліотеку і запитала довзоволу на її інтеграцію в конретну гру. Ніякої криворукості я тут не бачу, звичайне бажання зекономити і реалізувати все через власний драйвер.
Ну так, інтегрувати нове АПІ щоб воно працювало, чи просто додати дозвіл на читання буферу підготовлених кадрів від драйвера. Звісно легше імплементувати АПІ, бо головне то витрачати гроші, а не економити.
_nevermind
Member

Повідомлення

lshival: 14.10.2023 12:03

А хтось мені пару постів тому "кукарєкав" шо з амудє дровами завжди все ок і пробмем нема :-/

АМД.jpg
EvhenS
Member

Повідомлення

Шановні Нвідійщики коли у вас в Нью Ворді горіли 3090 то винний був Амазон, а не Нвідія.
Earanak
Member

Повідомлення

EvhenS, тогда ведь EVGA накосячила, т.е горели конкретные модели от EVGA.
https://www.ixbt.com/news/2021/09/05/ev ... world.html

Я тут еще вспомнил что Diablo IV предрелизная убивала видяхи.
Но там речь идет и про nVidia и AMD видяхи.
waryag
Member

Повідомлення

Kib: 14.10.2023 13:45То амд полізло в файли гри не спитавши розробника, от і все. Нвідія зробила окрему бібліотеку і запитала довзоволу на її інтеграцію в конретну гру. Ніякої криворукості я тут не бачу, звичайне бажання зекономити і реалізувати все через власний драйвер.
А я бачу відсутність нормального тестування і розуміння потенційних проблем гравців з античітами (які зараз стоять не тільки у мультиплеєєрних іграх). Нажаль.
slv
Member

Повідомлення

Від мінусів мерехтить в очах - це блискавки від палаючіх амудешних пердаків скрізь всесвит спалюють усе навкруги :lol:
Kullerok
Member

Повідомлення

У Нвидиа только один жирный косяк. Это новый разъем питальника. И тут как бы не поспоришь. Ну в целом если защелкнуть хорошо и не пользоваться самым галимым переходником то шанс прогорания очень маленький. А у АМД лучи не тянет, не все отрисовывает в играх пример тому солнце в старфилде, кривые дрова, да не везде но есть проблемы, прогар процессоров и по мелочам ещё много чего.. Ну как бы для меня выбор очевиден но это сугубо мой выбор. Я некому не запрещаю покупать АМД.
DuckRider
Member

Повідомлення

Помогите понять. На сколько я понимаю, такие вещи обычно работают на другом уровне програмного кода и не должны детектиться ничем. Как так получается у амд?
Geek_inside
Junior

Повідомлення

То чувство, когда не смог опробовать этот новый Anti-Lag+ в CS2 только из-за того, что новая версия драйвера не вышла на мою RX470 :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Earanak: 14.10.2023 18:09 EvhenS, тогда ведь EVGA накосячила, т.е горели конкретные модели от EVGA.

Про ню ворлд забули?
Востаннє редагувалось 14.10.2023 19:21 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
stoned
Member

Повідомлення

Наче якась біда.
Демейдж контроль від Гейба, банхаммер щоб ніхто більше не запускав і не жахався кс2. :gigi:
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

daesz: 14.10.2023 12:28 А потому ще кажуть що куртка не заносить чУмодани. З рефлексом такого не було :rotate:
Так а яка різниця кінцевому користувачу завдяки чому досягається гарний експірієнс? Занесли чумадан/домовились про спільний прибуток… і тд. Як наслідок, працює краще ніж в інших конкурентів.
Звичайно, ці чемодани сплачують юзери, націнкою 10-30% відносно АМД, що ж поробиш…
Earanak
Member

Повідомлення

daesz: 14.10.2023 19:08
Earanak: 14.10.2023 18:09 EvhenS, тогда ведь EVGA накосячила, т.е горели конкретные модели от EVGA.

Про ню ворлд забули?
Вообще то про него и была речь. Я ведь дал ссылку.
manbearboar
Member

Повідомлення

Ray2000gt: 14.10.2023 19:36Так а яка різниця
Где-то мы это слышали уже.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

manbearboar: 14.10.2023 20:19
Ray2000gt: 14.10.2023 19:36Так а яка різниця
Где-то мы это слышали уже.
Де?
manbearboar
Member

Повідомлення

waryag: 14.10.2023 18:13А я бачу відсутність нормального тестування і розуміння потенційних проблем гравців
Скорее всего про это знали, но решили оставить так чтобы высветить проблему с эксклюзивностью рефлекса.

Валв не говорит, что мы будем работать с АМД для интеграции фич, то есть похоже есть договорённости с NV об эксклюзивности, а тут красный антилаг just works, при том что чемоданов никаких от АМД не было.
Так есть ещё и риск потерять чемоданы NV, если эксклюзивности де-факто не останется.
Востаннє редагувалось 14.10.2023 20:33 користувачем manbearboar, всього редагувалось 1 раз.
temporar
Member

Повідомлення

Я как-то не думаю, что амд и нвидия конкуренты, скорей уж сотрудники. А может и нет
Павло
Member

Повідомлення

manbearboar: 14.10.2023 20:22
waryag: 14.10.2023 18:13А я бачу відсутність нормального тестування і розуміння потенційних проблем гравців
Скорее всего про это знали, но решили оставить так чтобы высветить проблему с эксклюзивностью рефлекса.

Тот же валв не говорит, что мы будем работать с АМД для интеграции фич, то есть похоже есть договорённости с NV об эксклюзивности, а тут красный антилаг just works, при том что чемоданов никаких от АМД не было.
Так есть ещё и риск потерять чемоданы NV, если эксклюзивности де-факто не останется.
Тобто АМД "викотили" драйвера через які мене забанять, щоб щось там доказати зеленим? КРУТО!
SKYJAKER
Member

Повідомлення

ну можливо той амдешний антілаг в рушій гри якось заліз :dontknow: , а античіт його рубанув що і правильно, амд як один східний сусід зробив "цап царап" і вуаля, кажуть, "технології" краще ніж у першопроходців і працюють на старих відер, а потім бах "не все так однозначно"
Відповісти