Останні статті і огляди
Новини
Cyberpunk 2077 повернулася до списку найпопулярніших ігор Steam
-
Earanak
Member
Как бы я хорошо не относился к игре, и не защищал ее некоторые сомнительные аспекты, но действительно называть ее "вылизанной" - такое себе.
-
daesz
Member
Ну типу вилизано, вони ще й стрибають на тих двох колесах Я б мб і не помітив, але проїжджав повз і почув неладні звукиkawalot: ↑ 27.09.2023 17:15Ну ось, спеціально не шукав. Шукав по квесту жінку-копа на ринку, а натрапив на чергового мутанта Це ось прямо тільки-но скрін зробив.AntonyKandaurov: ↑ 27.09.2023 15:38 P.S. здається деякі люди спеціально заходять лише щоб відловити якийсь баг, бо це ж кіберпанк - розсадник багів.
- спойлер
- Screenshot_1.png
- спойлер
Відправлено через 22 хвилини 45 секунд:
І подорозі назад
- спойлер
-
kawalot
Member
daesz
Так от і я про те. Критичних багів звісно поки не бачив, але багів на ділі вдосталь. В релізній версії я теж баги бачив і теж всі некритичні, але за 80 годин проходження я бачив лише з десяток багів, а тут ще навіть не заразився Сільверхендом, а вже мінімум 4 баги зустрів.
Одне можу точно сказати, що оточення стало більш живим і краще реагує на дії ГГ. Хоча смішить, що у більшості водіїв, як тільки зачепиш їх на дорозі, починається кіберпсихоз і вони з випученими очима несуться куди попало і збивають все, що трапляється на дорозі)
Так от і я про те. Критичних багів звісно поки не бачив, але багів на ділі вдосталь. В релізній версії я теж баги бачив і теж всі некритичні, але за 80 годин проходження я бачив лише з десяток багів, а тут ще навіть не заразився Сільверхендом, а вже мінімум 4 баги зустрів.
Одне можу точно сказати, що оточення стало більш живим і краще реагує на дії ГГ. Хоча смішить, що у більшості водіїв, як тільки зачепиш їх на дорозі, починається кіберпсихоз і вони з випученими очима несуться куди попало і збивають все, що трапляється на дорозі)
-
Rameron
Junior
Дивлячись який корч. Гру непогано оптимізували і зараз на моєму ноутбуці 2019 року з I7-9750H і GTX1660Ti вона йде на високих в майже стабільних 60 кадрів. При чому на релізі вона ледве 30 кадрів видавала, але вже налаштування не пам'ятаю, можливо навіть на мінімалках. Головне її на HDD не ставити, бо гра перетвориться на симулятор завантажень. Якщо залізо схоже або потужніше, то варто спробувати, рефанд ще ніхто не відміняв.The_Rusik: ↑ 27.09.2023 13:16 Есть смысл качать на мой «корч»? На низких настройках в 30 фпс нет желания играть.
-
Nutbar
Member
Чесно, спеціально не шукав)AntonyKandaurov: ↑ 27.09.2023 15:38 здається деякі люди спеціально заходять лише щоб відловити якийсь баг, бо це ж кіберпанк - розсадник багів.
- спойлер
-
The_Rusik
Member
Rameron
В профиле, райзен 3600, 16гб, 1600 супер.
Значит куплю, попробую поиграть. А то и так все игры мимо проходят.
В профиле, райзен 3600, 16гб, 1600 супер.
Значит куплю, попробую поиграть. А то и так все игры мимо проходят.
-
Spiryt
Member
DLC дейтвительно хорошее. Первая миссия довольно дианмичная, и опять постановка сцен в DLC лучше, чем в оригинале. Порадовало изменение подхода к второстепенным квестам(задания фексеров), теперь там появились нормальные развилики и выбор в диалогах. Ну и сам Догтаун очень хорошо проработан и не похож на оригинальные локации
-
Nutbar
Member
Spiryt
Пішов на перше завдання з тим білдом що був раніше, тільки навички трохи розподілив. Не всі, бо складно от так одразу розібратись з новою системою (яка не краще за стару, просто інша, не знаю нашо було чіпати). І перед боєм з химерою мене за секунду виносили, відчув себе в якомусь соулсі. І перегревати було вже пізно, бо завдання повністю коридорде і до ріпера не вийдеш. Потім я вже з'ясував, що треба було імпланти замінити/доповнити ПЕРЕД початком DLC, а ще що трохи неправильно вкачав навички. Заново у всьому різко розбиратись мені дуже не сподобалось, так не робиться.
На зараз вже пройшов декілька етапів основного квесту доповнення і враження змішані. То гра душить, то стає дуже цікаво. І ще якось швидко розрурилася проблема з Маєрс, може ще випливе.
Пішов на перше завдання з тим білдом що був раніше, тільки навички трохи розподілив. Не всі, бо складно от так одразу розібратись з новою системою (яка не краще за стару, просто інша, не знаю нашо було чіпати). І перед боєм з химерою мене за секунду виносили, відчув себе в якомусь соулсі. І перегревати було вже пізно, бо завдання повністю коридорде і до ріпера не вийдеш. Потім я вже з'ясував, що треба було імпланти замінити/доповнити ПЕРЕД початком DLC, а ще що трохи неправильно вкачав навички. Заново у всьому різко розбиратись мені дуже не сподобалось, так не робиться.
На зараз вже пройшов декілька етапів основного квесту доповнення і враження змішані. То гра душить, то стає дуже цікаво. І ще якось швидко розрурилася проблема з Маєрс, може ще випливе.
-
Dremjke
Member
Да, всё зависит от того, как прокачан персонаж на моменте перед входом в DLC. Я загрузил сохранение перед встречей с Ханукой Арасакой и на тот момент у меня уже были приличные импланты и куча всякого легендарного оружия с модулями. Очки прокачки навыков перераспределил в угоду нетраннерству, чуть в меньшей степени на силу, по итогу у меня сейчас машина для убийств, выношу всех врагов без особого напряга + имплант для регенерации здоровья очень выручает, медикаменты уже нет смысла использоватьNutbar: ↑ 28.09.2023 13:19 І перед боєм з химерою мене за секунду виносили, відчув себе в якомусь соулсі. І перегревати було вже пізно, бо завдання повністю коридорде і до ріпера не вийдеш. Потім я вже з'ясував, що треба було імпланти замінити/доповнити ПЕРЕД початком DLC, а ще що трохи неправильно вкачав навички. Заново у всьому різко розбиратись мені дуже не сподобалось, так не робиться.