MSI пропонує GeForce RTX 4060 у модифікації Gaming X NV Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
lktnv
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить MSI пропонує GeForce RTX 4060 у модифікації Gaming X NV Edition

Не знают уже, как продать бедную 4060. Не понял, кстати, это точно видеокарта на чипе нвидиа? А то до этого было не очень понятно.
daesz
Member

Повідомлення

В розетці ці 4060/тіай висять в "хітах продажу", але чомусь у мене виникає думка, що вони "захардкодили" їх вверху для маркетингу і щоб хоч якось їх продавати :gigi:
Input_Lag
Member

Повідомлення

Зеленый дракончик такой няшный.
seraphic
Member

Повідомлення

видеокарта нвидиа в модификации нвидиа :banghead:
Fen1xz
Member

Повідомлення

Заманивают как могут на покупку. Старт предзаказов в 16:00. Уже 18:11, а 48 экземпляров на всю Украину даже в одном магазине не закончились. Лес рук, очереди больше чем за айфонами.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Мда уж. Вантузы, Армор и Гейминг версии улучшили :rotate: ? Кроме Саприм Х у МСИ ничего годного нет.
Founded
Member

Повідомлення

Наконец-то MSI пошла на встречу настоящим коллекционерам. Будь карта пободрее, то у покупателя был бы соблазн на ней поиграть пока морально не устарела, а потом уже в коллекцию со следами эксплуатации. А так уже сразу выпустили под старину... ещё бы подставку красивую на полочку в комплект и было бы то, что надо.
Bukakanga
Member

Повідомлення

то есть главная продажная фича для видяхи - красивая раскраска корпуса??? Как перестать ржать?
kolio
Member

Повідомлення

а можна просто взяти 3d-принтер і роздрукувати собі який захочеш кожух і не потрібно чекати поки за тебе зроблять виробники
Nortrom
Member

Повідомлення

В розетці ці 4060/тіай висять в "хітах продажу
Кто вообще этот мусор покупает? :laugh:
Оптимизация вышла из игры RTX 4070ti в 1080p :lol:
Xeqtr
Junior

Повідомлення

daesz: 25.09.2023 17:23 В розетці ці 4060/тіай висять в "хітах продажу", але чомусь у мене виникає думка, що вони "захардкодили" їх вверху для маркетингу і щоб хоч якось їх продавати :gigi:
Це всього лиш Ваші догадки.

4060 в топі на Розетці - бо буквально тиждень-півтора назад на всі моделі від Гігабайт в середньому були знижки на 1000-1300 грн. Та 3х кулерна модель була по 13600, знайдете ще десь таку ціну? + Ще постійно діє акція на -5 процентів за оплату картою візи від привата, тобто хто оплачував картою брав 4060 за +- 12900.

Як на мене, це були дуже хороші пропозиції. :idea:
Yalg
Member

Повідомлення

Напомню что 4060 сделана на чипе AD107, то есть это переименованная 4050
waryag
Member

Повідомлення

Yalg: 25.09.2023 20:54Напомню что 4060 сделана на чипе AD107, то есть это переименованная 4050
Зато есть лучики, фреймген и пресвятой ДЛСС! :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Xeqtr: 25.09.2023 19:38
daesz: 25.09.2023 17:23 В розетці ці 4060/тіай висять в "хітах продажу", але чомусь у мене виникає думка, що вони "захардкодили" їх вверху для маркетингу і щоб хоч якось їх продавати :gigi:
Це всього лиш Ваші догадки.

4060 в топі на Розетці - бо буквально тиждень-півтора назад на всі моделі від Гігабайт в середньому були знижки на 1000-1300 грн. Та 3х кулерна модель була по 13600, знайдете ще десь таку ціну? + Ще постійно діє акція на -5 процентів за оплату картою візи від привата, тобто хто оплачував картою брав 4060 за +- 12900.

Як на мене, це були дуже хороші пропозиції. :idea:
Ґуд, тільки 4060 від гіги там немає в жодному виконанні :D
спойлер
Зображення
Тиждень тому був ще чи то емесай, чи то паліт, зараз бачу тільки ейсус залишився.
Ну й топ продаж, а не хіт; хіт - то здається у телемарта
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Дизайн неплохой для секты Свидетелей Куртки, но обрезанную по самые помидоры RTX4060 брать не буду ни за что :laugh:
CT4
Member

Повідомлення

Знакомый обновился с 1060 до 4070.
Конечно, доволен как слон, но говорит, что вот этот весь...рей..маркетинг в общем - лучше бы взял радик, с большим количеством видеопамяти.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Yalg
нє ну а шо, RTX2070 на чіпі TU106 схавали - значить і 4060 на чіпі AD107 сха-ва-ю-ть. :rotate:
EvhenS
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
2070 видавала 70% фпсу від 2080ті. З такими показниками якось пофіг було який там кристал.
Nortrom
Member

Повідомлення

пресвятой ДЛСС!
уже 10я версия шмлсс будет :laugh:
Nvidia Hints at DLSS 10 Delivering Full Neural Rendering, Potentially Replacing Rasterization and Ray Tracing
daesz
Member

Повідомлення

CT4: 25.09.2023 23:32 Знакомый обновился с 1060 до 4070.
Конечно, доволен как слон, но говорит, что вот этот весь...рей..маркетинг в общем - лучше бы взял радик, с большим количеством видеопамяти.
Я дивився в сторону 7800хт, але побачив наскільки не адекватні ціни у нас на них і візьму 4070. Як не як, а їсть вона на добрячих 100Вт меньше, коли приблизно той же перформенс, ще й nvenc зверху, і длсс/фг, та й РТ можна включити десь-колись, якщо гру буде тянути в 2к/60кадрів.
При рівній ціні - 7800 не конкурет 4070 імхо, навіть якщо 7800 на 50$ дешевша - я б всерівно краще за 4070 доплатив.
Мб почекаю ще пару тижнів, максимум до кінця жовтня, хоча й не думаю що щось кардинально зміниться :-/
AntonyKandaurov: 25.09.2023 23:42 Yalg
нє ну а шо, RTX2070 на чіпі TU106 схавали - значить і 4060 на чіпі AD107 сха-ва-ю-ть. :rotate:
В мене зараз на руках 2070 (не супер), вийшло перекупити дуже-дуже дешево у знайомого який виїхав в США (2.5 роки тому), чесно-кажучи вже й продати встиг (завтра мають прийти/потестити/забрати), за фул прайс її б не взяв, але пересів на неї після року користування 1660с і різницю було помітно :)
Відповісти