AMD підготувала драйвер Adrenalin 23.9.3 для Payday 3 та Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Electrobrut
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити AMD підготувала драйвер Adrenalin 23.9.3 для Payday 3 та Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

GTA Trilogy - перестала працювати з патчем 23.9.2 - рябий екран
Jay228
Member

Повідомлення

Electrobrut: 24.09.2023 21:41 Пропоную обговорити AMD підготувала драйвер Adrenalin 23.9.3 для Payday 3 та Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

це ж драйвер амд . памятаю колись була в мене карточка амд . приходилось пiдбирати драйвери що пограти в гта сан андреас
lamer02
Member

Повідомлення

Electrobrut: 24.09.2023 21:41 Пропоную обговорити AMD підготувала драйвер Adrenalin 23.9.3 для Payday 3 та Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Друг говорит что хоть и в АМД драйвера лучше чем у нвидии , но в плане стабильности они им проигрывают.
WWQ
Member

Повідомлення

lamer02: 25.09.2023 10:04АМД драйвера лучше чем у нвидии , но в плане стабильности они им проигрывают.
Теперь я слышал всё.

А лучше наверное цветом, ибо красненькие.
Holdyfolds
Member

Повідомлення

WWQ: 25.09.2023 10:27
lamer02: 25.09.2023 10:04АМД драйвера лучше чем у нвидии , но в плане стабильности они им проигрывают.
Теперь я слышал всё.

А лучше наверное цветом, ибо красненькие.
Мені теж сподобався цей жарт) Я купував 6600 XT заради однієї тільки гри, але так і не зміг в неї пограти без болі та страждань.

Без образ фанбої. Залізо у АМД дійсно виходить досі непогане, але драйвери та загалом підтримка це жах.
WWQ
Member

Повідомлення

Holdyfolds
Как ни странно, с теми красными, что лично у меня были в домашнем пк
(4870х2, r9 290х и, rx vega 64) проблем было = 0, кроме нюанса с тем что кривая карлсона на Веге слетала постоянно, но проблема сама собой отпала когда я сменил охлад на воду.

Да и с зелёными у меня не было проблем никогда... Кроме низкого ФПС в режиме ртх :lol:
Grava
Member

Повідомлення

Holdyfolds: 25.09.2023 10:36Я купував 6600 XT заради однієї тільки гри, але так і не зміг в неї пограти без болі та страждань.
Ну чому кожен хто це пише ніколи не наводить приклад цієї самої гри? :rotate:
питання риторичне
Chihonya
Member

Повідомлення

Grava
Это большой секрет)
kawalot
Member

Повідомлення

WWQ: 25.09.2023 11:11 Как ни странно, с теми красными, что лично у меня были в домашнем пк
(4870х2, r9 290х и, rx vega 64) проблем было = 0, кроме нюанса с тем что кривая карлсона на Веге слетала постоянно, но проблема сама собой отпала когда я сменил охлад на воду.

Да и с зелёными у меня не было проблем никогда... Кроме низкого ФПС в режиме ртх :lol:
Аналогічно. З 15 року користуюсь виключно картами червоних і щось жодних проблем з драйверами до них в мене не було. Ні чорних/синіх/сіро-буро-малинових екранів, ні якоїсь "рябі", ні зависань драйверу, ні проблем з якимось іграми з-за драйверу. Взагалі нічого. За майже 9 років користування. Що я роблю не так? Була проблема у нової карти зі споживанням в простої, коли на робочому столі карта могла жерти до 50 Вт, але цей баг драйверу виправили за пару місяців. І це такий баг, що якщо спеціально його не шукати, то ти його і не помітиш ніколи, в усякому разі точне не за платіжками за світло.

Єдина проблема, яка була в мене з червоною картою, то це відвал однієї з банок пам'яті на р9 280, але це вже точно не проблема амд чи її драйверів до карти. Це вже питання до мсі, яка цю карту виготовила. До речі, ця карта до сих пір чудово працює, тільки періодично специфічні для відвалу пам'яті артефакти показує, коли буфер заповнюється і починає використовуватись ця банка.

З зеленою картою в мене теж не було проблем (гтх460), окрім того, що в неї відвалився відеочіп одразу по закінченню гарантії (і знову привіт мсі передаю).

В мене навіть від радеон є карта 2005 року виготовлення, яка досі жива і прекрасно працює - х1300про. Тільки в неї кулер відламався.
Геральт
Member

Повідомлення

WWQ: 25.09.2023 10:27 А лучше наверное цветом, ибо красненькие.
Крім кольору є ще функціонал. Так от, в НВ функціоналу кіт наплакав, ще й інтерфейс з 2000х. Та ще й реєстрація.
Так що драйвера в АМД дійсно кращі.
WWQ
Member

Повідомлення

Геральт
регистрация не нужна, назови функцию на амд которая не реализована на nvidia
Holdyfolds
Member

Повідомлення

Grava: 25.09.2023 12:56
Holdyfolds: 25.09.2023 10:36Я купував 6600 XT заради однієї тільки гри, але так і не зміг в неї пограти без болі та страждань.
питання риторичне
It Takes Two. Купував відеокарту в ПК дівчини. В грі мерехтять чорним кольором текстури. Допоміг запуск гри з DX12, але це дало інші баги, але не такі помітні.
Hottoro
Member

Повідомлення

WWQ: 25.09.2023 16:39назови функцию на амд которая не реализована на nvidia
Tracking/Overlay
Holdyfolds
Member

Повідомлення

Grava: 25.09.2023 12:56
питання риторичне
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/m ... s_in_some/

Топік за 2021 рік. Проблема досі залишається, фіксу немає. Так що вибачайте фанбої АМД, але ваші дрова лайно.
Геральт
Member

Повідомлення

WWQ: 25.09.2023 16:39 Геральт
регистрация не нужна, назови функцию на амд которая не реализована на nvidia
Можливості розгону/моніторингу в амд ширші(криву вентиляторів НВ вміє тюнити для прикладу?)
Профілі, як для ігр, так і задач(сценаріїв).
Ну, є там ще пропрієтарщина типу RadeonChill, яка мені особисто заходить.
Укр. локалізація, хех.
А так то треба обидві запустити і порівнювати. Бо NV вже давно не бачив
WWQ
Member

Повідомлення

Hottoro
мы говорим за функционал драйвера, а это все надстройки.
Геральт
и Вы про надстройки...

через инспектор можно сделать тупо все, вплоть до ручного регулирования вольтажа и фиксации частоты, через батник можно накуралесить что угодно.

Но кажись я понял...

для Вас GUI = драйвер
Hottoro
Member

Повідомлення

WWQ: 25.09.2023 17:10мы говорим за функционал драйвера
Тоді у порівнянні з NVIDIA у драйвера відсутній будь який функціонал, він просто відповідає за коректну роботу пристрою на апаратному рівні. У AMD всі налаштування частот, зміна наруг, графічні налаштування, авторозгін, профілі ігор/програм та все інше робиться через графічну оболонку, яку ви називаєте надбудовую.
Востаннє редагувалось 25.09.2023 17:29 користувачем Hottoro, всього редагувалось 2 разів.
Геральт
Member

Повідомлення

WWQ: 25.09.2023 17:10 и Вы про надстройки...

через инспектор можно сделать тупо все, вплоть до ручного регулирования вольтажа и фиксации частоты, через батник можно накуралесить что угодно.
Так панель то частина драйвера. Коли з сайта стягую, то стягую з розділу "драйвера" і не бачив в НВ ніяких батніків. Якщо НВ не змогла в панель, через що її драйвер мало хто активно крутить, то може й складається враження, що воно стабільніше.
Загуглив, оце от одоробло порівнюють з адреналіном. Так воно вміє криву вентиляторів міняти чи тільки одну якусь точку?
спойлер
Зображення
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Геральт: 25.09.2023 15:56
WWQ: 25.09.2023 10:27 А лучше наверное цветом, ибо красненькие.
Крім кольору є ще функціонал. Так от, в НВ функціоналу кіт наплакав, ще й інтерфейс з 2000х. Та ще й реєстрація.
Так що драйвера в АМД дійсно кращі.
Так из-за этого, :lamer: и воют.
У амд в дровах есть разгон - а разгон и стабильность вещи противоречивые, у нвидии нету разгона в дровах - вот и со стабильностью все ок :apes:
Hottoro
Member

Повідомлення

WWQ
Якщо не важко ви можете навести функціонал драйверів NVIDIA який відсутній у AMD, доступний без графічної оболонки, запуску пакетних файлів та інших сторонніх методів. Щоб ми знали о чому саме йде мова?
Відповісти