Так справа в тому, що зелені карти програють в растеризації бо амд «допомогла»…Scr_Eagle: ↑ 14.09.2023 11:24Зачекайте, я правильно розумію? Компанія додала відкриту технологію, яка працює на всіх відеокартах, але не додала пропрієтарну, яка працює навіть не на всіх відеокартах її розробника. І це дискримінація?Jay228: ↑ 14.09.2023 11:12 в мене в голові це все не вкладуеться. одне діло купують ексклюзивність для якоість платформи . а це якась дискримінація користувачів по залізу. дивно що така авторитетна ігрова компанія пішла на таке ще й афішувала це ..
Мені здається дискримінацією є якраз додавання виключно пропрієтарної технології, яка працює не у всіх.
Останні статті і огляди
Новини
Starfield отримає оновлення з офіційною підтримкою DLSS
-
Павло
Member
-
Scr_Eagle
Member
Можна детальніше? Бажано посилання та те, що саме АМД винні в гіршій продуктивності зелених. Я такої інформації поки не бачивПавло: ↑ 14.09.2023 11:43Так справа в тому, що зелені карти програють в растеризації бо амд «допомогла»…Scr_Eagle: ↑ 14.09.2023 11:24
Зачекайте, я правильно розумію? Компанія додала відкриту технологію, яка працює на всіх відеокартах, але не додала пропрієтарну, яка працює навіть не на всіх відеокартах її розробника. І це дискримінація?
Мені здається дискримінацією є якраз додавання виключно пропрієтарної технології, яка працює не у всіх.
-
daesz
Member
Останній раз коли дивився - ДЛСС була закрита технологія, а отже без прямого дозволу від куртки нвідії - її туди просто так ніхто не занесе; і сама бетесда "за просто так" її туда не буде добавляти, бо ніхто в свому розумі не буде робити такий об'єм праці по оптимізації коду. ФСР фрі сорс, ним користуються всі хочуцть і не хочуть, без будь-яких контактів на пряму з амуде.
Якщо я десь помилився, то вкажіть де.
-
Павло
Member
ОйScr_Eagle: ↑ 14.09.2023 11:45Можна детальніше? Бажано посилання та те, що саме АМД винні в гіршій продуктивності зелених. Я такої інформації поки не бачивПавло: ↑ 14.09.2023 11:43
Так справа в тому, що зелені карти програють в растеризації бо амд «допомогла»…
https://www.overclockers.ua/ua/news/gam ... 32879/amp/
-
lamer02
Member
Прям как в скуриме , обле , фолах. Проходишь "обучалку" а там уже бегаеш по миру и ищешь чем заняться . ИЧСХ находишьNutbar: ↑ 14.09.2023 11:27Украл книгу, прочёл последнюю страницу и забросилIC9517: ↑ 14.09.2023 10:24 Посмотрел недавно чем все заканчивается и очень рад что даже пиратку забросил.
90% активностей и интересностей в игре за пределами основного квеста, это не кино от сони.
-
Scr_Eagle
Member
Тобто, головна претензія в тому, що АМД дійсно допомогла оптимізувати партнерську гру для своєї продукції, а не просто занесла валізу з грошима?Павло: ↑ 14.09.2023 11:53ОйScr_Eagle: ↑ 14.09.2023 11:45
Можна детальніше? Бажано посилання та те, що саме АМД винні в гіршій продуктивності зелених. Я такої інформації поки не бачив
Я думав там уже якісь скандали про умисне зниження продуктивності на інших ВК
Востаннє редагувалось 14.09.2023 11:57 користувачем Scr_Eagle, всього редагувалось 2 разів.
-
kalakawa
Member
Яке тупееdaesz: ↑ 14.09.2023 11:52Останній раз коли дивився - ДЛСС була закрита технологія, а отже без прямого дозволу від куртки нвідії - її туди просто так ніхто не занесе; і сама бетесда "за просто так" її туда не буде добавляти, бо ніхто в свому розумі не буде робити такий об'єм праці по оптимізації коду. ФСР фрі сорс, ним користуються всі хочуцть і не хочуть, без будь-яких контактів на пряму з амуде.
Якщо я десь помилився, то вкажіть де.
По твоїй логіці всі ігророби ходять до Майкрософт за дозволом використовувати пропрієтарний directx в своїх іграх, а може майки ще чемодани за це заносять
-
daesz
Member
Це всього навсього означає, що амд безпосередньо займались оптимізацією ФСР. Все інше - то ваші догади. І для ясності - я на карті від зелених зараз.Павло: ↑ 14.09.2023 11:53ОйScr_Eagle: ↑ 14.09.2023 11:45
Можна детальніше? Бажано посилання та те, що саме АМД винні в гіршій продуктивності зелених. Я такої інформації поки не бачив
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Незнаю хто тут тупийkalakawa: ↑ 14.09.2023 11:56 Яке тупее
По твоїй логіці всі ігророби ходять до Майкрософт за дозволом використовувати пропрієтарний directx в своїх іграх, а може майки ще чемодани за це заносять
Написав в кінці - якщо не правий, то вкажіть. Але тварини в чаті перейдуть на особистості, ще й коли не праві.While the runtimes are proprietary, closed-source software, source code is provided for most of the SDK samples. Starting with the release of Windows 8 Developer Preview, DirectX SDK has been integrated into Windows SDK.
Востаннє редагувалось 14.09.2023 12:00 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
Nutbar
Member
Що то за об'єм праці такий? Мод на длсс з'явився в перші години після релізу гри і проблем з ним немає.daesz: ↑ 14.09.2023 11:52 ніхто в свому розумі не буде робити такий об'єм праці по оптимізації коду.
-
Donate
Member
Я пошёл бегать во свояоси бегал минут 40 искал что то нашёл Mining 12 метал in Пещера пришлось идти на 2,5км от задания искать в чёртовой пещере минут 5 этот метал ибо он не точто бы удобно расположен был. И в итоге я забил... Лучше бы они 3 локации запилили аля первая планета - космос - вторая планета и там бы что бы крутились всякие задания и т.п. Было бы в разы интереснее чем выполнять квесты уровня ММОlamer02: ↑ 14.09.2023 11:54Прям как в скуриме , обле , фолах. Проходишь "обучалку" а там уже бегаеш по миру и ищешь чем заняться . ИЧСХ находишьNutbar: ↑ 14.09.2023 11:27 Украл книгу, прочёл последнюю страницу и забросил
90% активностей и интересностей в игре за пределами основного квеста, это не кино от сони.
-
zaqik
Member
Напоминает ситуацию с размером телефонов: сначала были большими и их постепенно уменьшали, потом появились смартфоны, и их начали увеличивать обратно.
Сначала графика была плохой и её постепенно улучшали, а сейчас её ухудшают с помощью длсс и прочих ухищрений, чтоб непонятно как написанные игры хоть как-то работали
Сначала графика была плохой и её постепенно улучшали, а сейчас её ухудшают с помощью длсс и прочих ухищрений, чтоб непонятно как написанные игры хоть как-то работали
-
Nutbar
Member
Не вводите людей в заблуждение. Коль уже написали, что зачем-то решили пробежать 2.5км по пустоте, внезапно ничего не нашли и забили, то не рассказывайте за уровень квестов, с которыми даже не ознакомились.Donate: ↑ 14.09.2023 12:00 Я пошёл бегать во свояоси бегал минут 40 искал что то нашёл Mining 12 метал in Пещера пришлось идти на 2,5км от задания искать в чёртовой пещере минут 5 этот метал ибо он не точто бы удобно расположен был. И в итоге я забил... Лучше бы они 3 локации запилили аля первая планета - космос - вторая планета и там бы что бы крутились всякие задания и т.п. Было бы в разы интереснее чем выполнять квесты уровня ММО
-
Jay228
Member
Scr_Eagle
не правильно. виробник мае забеспечувати сумістність продукту . інакше це халтура
не правильно. виробник мае забеспечувати сумістність продукту . інакше це халтура
-
Scr_Eagle
Member
Проблема в тому, що люди понакупали 4к моніторів і тепер не знають як на них видати нормальні кадри, бо дива з продуктивністю ВК не сталось. Сталися суперсемплінг і генерація кадрів.zaqik: ↑ 14.09.2023 12:02 Напоминает ситуацию с размером телефонов: сначала были большими и их постепенно уменьшали, потом появились смартфоны, и их начали увеличивать обратно.
Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
Jay228 Продукт працює? Працює. Те що він працює краще на партнерському залізі через кращу оптимізацію завдяки допомозі партнера - заслуга виробника, який зміг реалізувати це партнерство. Чому конкуренти не можуть реалізувати партнерство способами, відмінними від додавання DLSS - питання до конкурентів.
-
n6407
Member
Опаааа Тодд говорил железо у юзеров слабое, обновляйтесь, нексгЭн ... хорошо прочитал, что оказывается будут патчить буйовую производительность., уже на кассе стоял за вк, 4090 пробивали, сказал отложите пока, Тодд починит игру
Защитникам текущего убогого тех. состояния игры напомню, в рекомендованных было указано 2080
Защитникам текущего убогого тех. состояния игры напомню, в рекомендованных было указано 2080
Востаннє редагувалось 14.09.2023 12:18 користувачем n6407, всього редагувалось 1 раз.
-
Vpupkin
Member
Если игра поддерживает HDR, а ваш монитор нет то вас дискриминируют? HDR то есть, но не для вас.
-
j3s0n
Member
Жодного дня без новин про цю гру, памʼятаю відьмак 3 казали шо там 50% від 70млн пішли на рекламу, а тут мабуть всі 70% від бюджету.
Так і не зрозумів гри.
Так і не зрозумів гри.
-
daesz
Member
О = оптимізація.Nutbar: ↑ 14.09.2023 11:59Що то за об'єм праці такий? Мод на длсс з'явився в перші години після релізу гри і проблем з ним немає.daesz: ↑ 14.09.2023 11:52 ніхто в свому розумі не буде робити такий об'єм праці по оптимізації коду.
Зараз би програвати в оптимізацію апскейлера у фср2.0 у слабшої ВК і при тому рекламувати фанатські моди
Востаннє редагувалось 14.09.2023 12:21 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
1234waltz
Member
Так він і забеспечив, цільова платформа це ІксБокс і так все працює добре, а Бєсєдка внутрішня студія Філі Спесора для наповнення геймпасу. А ПКшникам, як і у випадку з портом The Last of Us Part 1 терпіти та чекати патей.Jay228: ↑ 14.09.2023 12:05 Scr_Eagle
-
Павло
Member
Чомусь кіберпанк 2077 чудово працює і на амд… Гляньте відео!Scr_Eagle: ↑ 14.09.2023 11:56Тобто, головна претензія в тому, що АМД дійсно допомогла оптимізувати партнерську гру для своєї продукції, а не просто занесла валізу з грошима?
Я думав там уже якісь скандали про умисне зниження продуктивності на інших ВК
Якщо для вас перевага rx 6800хт над rtx 3080 12 gb в 25% це «випадково» то говорити із вами немає сенсу!
А ось в кіберпанку 2077 в растеризації між ними різниця 3%
Востаннє редагувалось 14.09.2023 12:33 користувачем Павло, всього редагувалось 1 раз.