Starfield отримає оновлення з офіційною підтримкою DLSS

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

Scr_Eagle: 14.09.2023 11:24
Jay228: 14.09.2023 11:12 в мене в голові це все не вкладуеться. одне діло купують ексклюзивність для якоість платформи . а це якась дискримінація користувачів по залізу. дивно що така авторитетна ігрова компанія пішла на таке ще й афішувала це .. :spy:
Зачекайте, я правильно розумію? Компанія додала відкриту технологію, яка працює на всіх відеокартах, але не додала пропрієтарну, яка працює навіть не на всіх відеокартах її розробника. І це дискримінація?
Мені здається дискримінацією є якраз додавання виключно пропрієтарної технології, яка працює не у всіх.
Так справа в тому, що зелені карти програють в растеризації бо амд «допомогла»…
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

Павло: 14.09.2023 11:43
Scr_Eagle: 14.09.2023 11:24
Зачекайте, я правильно розумію? Компанія додала відкриту технологію, яка працює на всіх відеокартах, але не додала пропрієтарну, яка працює навіть не на всіх відеокартах її розробника. І це дискримінація?
Мені здається дискримінацією є якраз додавання виключно пропрієтарної технології, яка працює не у всіх.
Можна детальніше? Бажано посилання та те, що саме АМД винні в гіршій продуктивності зелених. Я такої інформації поки не бачив
daesz
Member

Повідомлення

Jay228: 14.09.2023 11:18 Vpupkin
якщо вона робить але з якимись обмеженнями це теж саме
Останній раз коли дивився - ДЛСС була закрита технологія, а отже без прямого дозволу від куртки нвідії - її туди просто так ніхто не занесе; і сама бетесда "за просто так" її туда не буде добавляти, бо ніхто в свому розумі не буде робити такий об'єм праці по оптимізації коду. ФСР фрі сорс, ним користуються всі хочуцть і не хочуть, без будь-яких контактів на пряму з амуде.
Якщо я десь помилився, то вкажіть де.
Павло
Member

Повідомлення

Scr_Eagle: 14.09.2023 11:45
Павло: 14.09.2023 11:43
Можна детальніше? Бажано посилання та те, що саме АМД винні в гіршій продуктивності зелених. Я такої інформації поки не бачив
Ой
https://www.overclockers.ua/ua/news/gam ... 32879/amp/
lamer02
Member

Повідомлення

Nutbar: 14.09.2023 11:27
IC9517: 14.09.2023 10:24 Посмотрел недавно чем все заканчивается и очень рад что даже пиратку забросил.
Украл книгу, прочёл последнюю страницу и забросил :lol:
90% активностей и интересностей в игре за пределами основного квеста, это не кино от сони.
Прям как в скуриме , обле , фолах. Проходишь "обучалку" а там уже бегаеш по миру и ищешь чем заняться . ИЧСХ находишь :up:
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

Павло: 14.09.2023 11:53
Ой
Тобто, головна претензія в тому, що АМД дійсно допомогла оптимізувати партнерську гру для своєї продукції, а не просто занесла валізу з грошима?
Я думав там уже якісь скандали про умисне зниження продуктивності на інших ВК
Востаннє редагувалось 14.09.2023 11:57 користувачем Scr_Eagle, всього редагувалось 2 разів.
kalakawa
Member

Повідомлення

daesz: 14.09.2023 11:52
Останній раз коли дивився - ДЛСС була закрита технологія, а отже без прямого дозволу від куртки нвідії - її туди просто так ніхто не занесе; і сама бетесда "за просто так" її туда не буде добавляти, бо ніхто в свому розумі не буде робити такий об'єм праці по оптимізації коду. ФСР фрі сорс, ним користуються всі хочуцть і не хочуть, без будь-яких контактів на пряму з амуде.
Якщо я десь помилився, то вкажіть де.
Яке тупее :laugh:
По твоїй логіці всі ігророби ходять до Майкрософт за дозволом використовувати пропрієтарний directx в своїх іграх, а може майки ще чемодани за це заносять
daesz
Member

Повідомлення

Павло: 14.09.2023 11:53
Ой
Це всього навсього означає, що амд безпосередньо займались оптимізацією ФСР. Все інше - то ваші догади. І для ясності - я на карті від зелених зараз.

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
kalakawa: 14.09.2023 11:56 Яке тупее :laugh:
По твоїй логіці всі ігророби ходять до Майкрософт за дозволом використовувати пропрієтарний directx в своїх іграх, а може майки ще чемодани за це заносять
Незнаю хто тут тупий :)
While the runtimes are proprietary, closed-source software, source code is provided for most of the SDK samples. Starting with the release of Windows 8 Developer Preview, DirectX SDK has been integrated into Windows SDK.
Написав в кінці - якщо не правий, то вкажіть. Але тварини в чаті перейдуть на особистості, ще й коли не праві.
Востаннє редагувалось 14.09.2023 12:00 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Nutbar
Member

Повідомлення

daesz: 14.09.2023 11:52 ніхто в свому розумі не буде робити такий об'єм праці по оптимізації коду.
Що то за об'єм праці такий? Мод на длсс з'явився в перші години після релізу гри і проблем з ним немає.
Donate
Member

Повідомлення

lamer02: 14.09.2023 11:54
Nutbar: 14.09.2023 11:27 Украл книгу, прочёл последнюю страницу и забросил :lol:
90% активностей и интересностей в игре за пределами основного квеста, это не кино от сони.
Прям как в скуриме , обле , фолах. Проходишь "обучалку" а там уже бегаеш по миру и ищешь чем заняться . ИЧСХ находишь :up:
Я пошёл бегать во свояоси бегал минут 40 искал что то нашёл Mining 12 метал in Пещера пришлось идти на 2,5км от задания искать в чёртовой пещере минут 5 этот метал ибо он не точто бы удобно расположен был. И в итоге я забил... Лучше бы они 3 локации запилили аля первая планета - космос - вторая планета и там бы что бы крутились всякие задания и т.п. Было бы в разы интереснее чем выполнять квесты уровня ММО :shuffle:
zaqik
Member

Повідомлення

Напоминает ситуацию с размером телефонов: сначала были большими и их постепенно уменьшали, потом появились смартфоны, и их начали увеличивать обратно.
Сначала графика была плохой и её постепенно улучшали, а сейчас её ухудшают с помощью длсс и прочих ухищрений, чтоб непонятно как написанные игры хоть как-то работали :dontknow:
Nutbar
Member

Повідомлення

Donate: 14.09.2023 12:00 Я пошёл бегать во свояоси бегал минут 40 искал что то нашёл Mining 12 метал in Пещера пришлось идти на 2,5км от задания искать в чёртовой пещере минут 5 этот метал ибо он не точто бы удобно расположен был. И в итоге я забил... Лучше бы они 3 локации запилили аля первая планета - космос - вторая планета и там бы что бы крутились всякие задания и т.п. Было бы в разы интереснее чем выполнять квесты уровня ММО :shuffle:
Не вводите людей в заблуждение. Коль уже написали, что зачем-то решили пробежать 2.5км по пустоте, внезапно ничего не нашли и забили, то не рассказывайте за уровень квестов, с которыми даже не ознакомились.
Jay228
Member

Повідомлення

Scr_Eagle
не правильно. виробник мае забеспечувати сумістність продукту . інакше це халтура
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

zaqik: 14.09.2023 12:02 Напоминает ситуацию с размером телефонов: сначала были большими и их постепенно уменьшали, потом появились смартфоны, и их начали увеличивать обратно.
Сначала графика была плохой и её постепенно улучшали, а сейчас её ухудшают с помощью длсс и прочих ухищрений, чтоб непонятно как написанные игры хоть как-то работали :dontknow:
Проблема в тому, що люди понакупали 4к моніторів і тепер не знають як на них видати нормальні кадри, бо дива з продуктивністю ВК не сталось. Сталися суперсемплінг і генерація кадрів.

Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
Jay228 Продукт працює? Працює. Те що він працює краще на партнерському залізі через кращу оптимізацію завдяки допомозі партнера - заслуга виробника, який зміг реалізувати це партнерство. Чому конкуренти не можуть реалізувати партнерство способами, відмінними від додавання DLSS - питання до конкурентів.
n6407
Member

Повідомлення

Опаааа :lol: Тодд говорил железо у юзеров слабое, обновляйтесь, нексгЭн ... хорошо прочитал, что оказывается будут патчить буйовую производительность., уже на кассе стоял за вк, 4090 пробивали, сказал отложите пока, Тодд починит игру :gigi:

Защитникам текущего убогого тех. состояния игры напомню, в рекомендованных было указано 2080 :-/
Востаннє редагувалось 14.09.2023 12:18 користувачем n6407, всього редагувалось 1 раз.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Если игра поддерживает HDR, а ваш монитор нет то вас дискриминируют? HDR то есть, но не для вас.
j3s0n
Member

Повідомлення

Жодного дня без новин про цю гру, памʼятаю відьмак 3 казали шо там 50% від 70млн пішли на рекламу, а тут мабуть всі 70% від бюджету.
Так і не зрозумів гри.
daesz
Member

Повідомлення

Nutbar: 14.09.2023 11:59
daesz: 14.09.2023 11:52 ніхто в свому розумі не буде робити такий об'єм праці по оптимізації коду.
Що то за об'єм праці такий? Мод на длсс з'явився в перші години після релізу гри і проблем з ним немає.
О = оптимізація.
Зараз би програвати в оптимізацію апскейлера у фср2.0 у слабшої ВК і при тому рекламувати фанатські моди :gigi:
Востаннє редагувалось 14.09.2023 12:21 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
1234waltz
Member

Повідомлення

Jay228: 14.09.2023 12:05 Scr_Eagle
не правильно. виробник мае забеспечувати сумістність продукту . інакше це халтура
Так він і забеспечив, цільова платформа це ІксБокс і так все працює добре, а Бєсєдка внутрішня студія Філі Спесора для наповнення геймпасу. А ПКшникам, як і у випадку з портом The Last of Us Part 1 терпіти та чекати патей.
Павло
Member

Повідомлення

Scr_Eagle: 14.09.2023 11:56
Тобто, головна претензія в тому, що АМД дійсно допомогла оптимізувати партнерську гру для своєї продукції, а не просто занесла валізу з грошима?
Я думав там уже якісь скандали про умисне зниження продуктивності на інших ВК
Чомусь кіберпанк 2077 чудово працює і на амд… Гляньте відео!
Якщо для вас перевага rx 6800хт над rtx 3080 12 gb в 25% це «випадково» то говорити із вами немає сенсу! :-/
А ось в кіберпанку 2077 в растеризації між ними різниця 3%
Востаннє редагувалось 14.09.2023 12:33 користувачем Павло, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти