Останні статті і огляди
Новини
З'явилися попередні огляди Assassin Creed Mirage
-
agarus
Member
Пропоную обговорити З'явилися попередні огляди Assassin Creed Mirage
“гра нагадує Vlahalla” ))) в хорошому сенсі чи поганому?
-
Sashr
Member
В поганому. Весь час розробки нам обіцяли back to the roots, а вийшов черговий представник міфічної трилогії.agarus: ↑ 13.09.2023 08:18 Пропоную обговорити З'явилися попередні огляди Assassin Creed Mirage
-
Meldenique
Junior
Нащо?Залишилася загальна бойова механіка з рівнями ворогів
-
Prescott
Member
Чёт шляпа какая-то. Юбисофт продолжает делать одно и то же под разными обёртками.
-
n+gibat[]r
Member
Конвеер очередной. Играть в это конечно же не буду
-
Grimmjow
Member
Без уровней тяжело пихать лутбоксы
-
corban_jum
Member
Все одно вже нічого краще історії Еціо та Black Flag вони вже не зроблять.
Серію давно треба зупинити
-
daesz
Member
В чорному прапорі історія якраз таки була максимально всрата, коротка і слабка. Вона вивозила тільки геймплейно. А найкраща історія, яка може на рівні тягатись із Еціо - в Орінджинс.corban_jum: ↑ 13.09.2023 10:29 Все одно вже нічого краще історії Еціо та Black Flag вони вже не зроблять.
-
Prescott
Member
Так и стоит воспринимать эту игру как "Корсары". Плавать весело, пиратить весело, острова исследовать - тоже годится.daesz: ↑ 13.09.2023 11:26Вона вивозила тільки геймплейно
-
daesz
Member
Тут я й не спорю, геймплейно - вона дял мене найкраща, якраз таки тому що люблю "піратську романтику", але цитата булаPrescott: ↑ 13.09.2023 14:29Так и стоит воспринимать эту игру как "Корсары". Плавать весело, пиратить весело, острова исследовать - тоже годится.daesz: ↑ 13.09.2023 11:26Вона вивозила тільки геймплейно
І сюжетно БФ таки лайнянийcorban_jum: ↑ 13.09.2023 10:29 Все одно вже нічого краще історії Еціо та Black Flag вони вже не зроблять.
-
jt38
Member
статью снова школьник за еду писал?Vlahalla
-
VirusikZloy
Member
тупо рескин АС ориджин
-
Nutbar
Member
Мені Одісея більше зайшла і геймплейно і по історії, оріджинс трохи душила. Але вцілому гра непогана. Так, біготні забагато, але зневажають трилогію аж занадто.daesz: ↑ 13.09.2023 11:26 найкраща історія, яка може на рівні тягатись із Еціо - в Орінджинс.
-
corban_jum
Member
ну не всрата, а слабкішаdaesz: ↑ 13.09.2023 11:26В чорному прапорі історія якраз таки була максимально всрата, коротка і слабка. Вона вивозила тільки геймплейно. А найкраща історія, яка може на рівні тягатись із Еціо - в Орінджинс.corban_jum: ↑ 13.09.2023 10:29 Все одно вже нічого краще історії Еціо та Black Flag вони вже не зроблять.
-
daesz
Member
Я запам'ятав свою кінцеву реакцію, щось на кшталт "і що це все?". Гірше на той час для мене був тільки АС3, де все закінчилось, коли тільки почало набирати оберти.corban_jum: ↑ 14.09.2023 14:47 ну не всрата, а слабкіша
Хоча в кожного свій смак Орінджинс сюжетно просто дуже хороший вийшов (перечитав книжку-приквел, коли відключали світло - і залишився задоволений), і перероблені механіки бою to match всякі відьмаки 3 і соулс-лайки зробив його трохи веселішим геймплейно. Інше діло, що одісея і валгала, в принципі, нічого нового після того не добавила.