З'явилися попередні огляди Assassin Creed Mirage

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
agarus
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити З'явилися попередні огляди Assassin Creed Mirage

“гра нагадує Vlahalla” ))) в хорошому сенсі чи поганому?
Sashr
Member

Повідомлення

agarus: 13.09.2023 08:18 Пропоную обговорити З'явилися попередні огляди Assassin Creed Mirage

“гра нагадує Vlahalla” ))) в хорошому сенсі чи поганому?
В поганому. Весь час розробки нам обіцяли back to the roots, а вийшов черговий представник міфічної трилогії.
Meldenique
Junior

Повідомлення

Залишилася загальна бойова механіка з рівнями ворогів
Нащо?
Prescott
Member

Повідомлення

Чёт шляпа какая-то. :-/ Юбисофт продолжает делать одно и то же под разными обёртками.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Конвеер очередной. Играть в это конечно же не буду :gamer:
Grimmjow
Member

Повідомлення

Без уровней тяжело пихать лутбоксы
corban_jum
Member

Повідомлення

Все одно вже нічого краще історії Еціо та Black Flag вони вже не зроблять.
Серію давно треба зупинити
daesz
Member

Повідомлення

corban_jum: 13.09.2023 10:29 Все одно вже нічого краще історії Еціо та Black Flag вони вже не зроблять.
В чорному прапорі історія якраз таки була максимально всрата, коротка і слабка. Вона вивозила тільки геймплейно. А найкраща історія, яка може на рівні тягатись із Еціо - в Орінджинс.
Prescott
Member

Повідомлення

daesz: 13.09.2023 11:26Вона вивозила тільки геймплейно
Так и стоит воспринимать эту игру как "Корсары". Плавать весело, пиратить весело, острова исследовать - тоже годится.
daesz
Member

Повідомлення

Prescott: 13.09.2023 14:29
daesz: 13.09.2023 11:26Вона вивозила тільки геймплейно
Так и стоит воспринимать эту игру как "Корсары". Плавать весело, пиратить весело, острова исследовать - тоже годится.
Тут я й не спорю, геймплейно - вона дял мене найкраща, якраз таки тому що люблю "піратську романтику", але цитата була
corban_jum: 13.09.2023 10:29 Все одно вже нічого краще історії Еціо та Black Flag вони вже не зроблять.
І сюжетно БФ таки лайняний :)
jt38
Member

Повідомлення

Vlahalla
статью снова школьник за еду писал?
VirusikZloy
Member

Повідомлення

тупо рескин АС ориджин
Nutbar
Member

Повідомлення

daesz: 13.09.2023 11:26 найкраща історія, яка може на рівні тягатись із Еціо - в Орінджинс.
Мені Одісея більше зайшла і геймплейно і по історії, оріджинс трохи душила. Але вцілому гра непогана. Так, біготні забагато, але зневажають трилогію аж занадто.
corban_jum
Member

Повідомлення

daesz: 13.09.2023 11:26
В чорному прапорі історія якраз таки була максимально всрата, коротка і слабка. Вона вивозила тільки геймплейно. А найкраща історія, яка може на рівні тягатись із Еціо - в Орінджинс.
ну не всрата, а слабкіша
daesz
Member

Повідомлення

corban_jum: 14.09.2023 14:47 ну не всрата, а слабкіша
Я запам'ятав свою кінцеву реакцію, щось на кшталт "і що це все?". Гірше на той час для мене був тільки АС3, де все закінчилось, коли тільки почало набирати оберти.
Хоча в кожного свій смак :) Орінджинс сюжетно просто дуже хороший вийшов (перечитав книжку-приквел, коли відключали світло - і залишився задоволений), і перероблені механіки бою to match всякі відьмаки 3 і соулс-лайки зробив його трохи веселішим геймплейно. Інше діло, що одісея і валгала, в принципі, нічого нового після того не добавила.
Відповісти