Останні статті і огляди
Новини
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty буде максимально використовувати 8-ядерні процесори
-
dret09
Member
Пропоную обговорити Cyberpunk 2077: Phantom Liberty буде максимально використовувати 8-ядерні процесори
Тиждень Старфілда дійшов кінця. Починається тиждень Кіберпанку)))
Тиждень Старфілда дійшов кінця. Починається тиждень Кіберпанку)))
-
Павло
Member
Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077: Phantom Liberty буде максимально використовувати 8-ядерні процесори
Норм так вимоги 7800 щоб пограти… Я такого не згадаю, щоб гра якій декілька років хотіла топового проца… Я думав вони покращать оптимізацію а не запишуть в рекомендовані проц 2023 року…
Норм так вимоги 7800 щоб пограти… Я такого не згадаю, щоб гра якій декілька років хотіла топового проца… Я думав вони покращать оптимізацію а не запишуть в рекомендовані проц 2023 року…
-
_FYA_EXel
Member
Какой-то бенчмарк, а не игра
-
KimRomik
Member
а були такі часи, коли щоб мати гарну продуктивність треба мати i7 7700 і його було достатньо
-
Ostin
Member
Я подумав, що там буде хоча б 165-180 фпс, а не 60)
Криворукі.
А колись ці люди зробили відьмака 3, який гарно йшов на вже застарілих тоді феномах х4 (принаймні, 60 фпс легко, якщо картка тягнула). Ех...
Криворукі.
А колись ці люди зробили відьмака 3, який гарно йшов на вже застарілих тоді феномах х4 (принаймні, 60 фпс легко, якщо картка тягнула). Ех...
-
asv
Member
Посмотрели они на Старфилд... Можно ещё более убогую оптимизацию делать.
-
daesz
Member
Цікаво, що то за такий звір - райзен 7800, бо в амд покищо є тільки 7800х і 7800х3д
-
Spiryt
Member
А еще были времена, когда и кор2дуба хваталоKimRomik: ↑ 12.09.2023 15:17 а були такі часи, коли щоб мати гарну продуктивність треба мати i7 7700 і його було достатньо
-
Геральт
Member
Локалізацію додадуть, гуд. А промені то таке.
-
Hiden
Member
тот неловкий момент когда только купил 6 ядер
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Тот момент когда коту под хвост их заявления про 8 ядер.Hiden: ↑ 12.09.2023 15:32тот неловкий момент когда только купил 6 ядер
-
Phos4
Member
Ostin
А я вот пам'ятаю як в відьмаку 3 жодна існуюча відеокарта на релізі не могла видати 60 фпс, навіть з вимкненим хайрворксом, не те що я сперечаюсь з вами на рахунок оптимізації кіберпанку але приклад ви навели такий собі. Насправді всі релізи редів були погано оптимізованими, на системі яка висить як рекомендована для відьмака 2 в стімі я не зміг запустити його в 30 фпс навіть з фанатським патчем на зниження графічних налаштувань нижче мінімума.
А я вот пам'ятаю як в відьмаку 3 жодна існуюча відеокарта на релізі не могла видати 60 фпс, навіть з вимкненим хайрворксом, не те що я сперечаюсь з вами на рахунок оптимізації кіберпанку але приклад ви навели такий собі. Насправді всі релізи редів були погано оптимізованими, на системі яка висить як рекомендована для відьмака 2 в стімі я не зміг запустити його в 30 фпс навіть з фанатським патчем на зниження графічних налаштувань нижче мінімума.
-
Nikolay Yeryomenko
Member
i9-12900, R7 7900X
- спойлер
-
Востаннє редагувалось 12.09.2023 15:48 користувачем Nikolay Yeryomenko, всього редагувалось 1 раз.
-
unique-neon
Member
Ахаха, зайшов написати про 7800 і 60 фпс, а тут уже все і сказано.
Давно люди не грали кіберпанк з низьким перфоменсом, от апгрейд зробив і маю 100+, тому нове длк має повернути всіх в славетні релізні часи. Це вони тепер і в AMD на підхваті, поки NV нову вундервафлю не зробила?
Давно люди не грали кіберпанк з низьким перфоменсом, от апгрейд зробив і маю 100+, тому нове длк має повернути всіх в славетні релізні часи. Це вони тепер і в AMD на підхваті, поки NV нову вундервафлю не зробила?
-
waryag
Member
РТС, особливо на великих картах з кількома гравцями.Павло: ↑ 12.09.2023 15:06Норм так вимоги 7800 щоб пограти… Я такого не згадаю, щоб гра якій декілька років хотіла топового проца…
-
Zealoth
Member
Phos4
У меня на 660 и феноме 960 Дикая охота на средне-высоких шла больше 50 кадров и это были далеко не топовая видеокарта и проц на тот момент.3 Часть была очень щадящей к системным требованиям в отличии от второй.
У меня на 660 и феноме 960 Дикая охота на средне-высоких шла больше 50 кадров и это были далеко не топовая видеокарта и проц на тот момент.3 Часть была очень щадящей к системным требованиям в отличии от второй.
-
Nutbar
Member
Це неправда. Навіть мідл GTX 970 майже видавав 60 кадрів, а потім GTX 1060.Phos4: ↑ 12.09.2023 15:38 А я вот пам'ятаю як в відьмаку 3 жодна існуюча відеокарта на релізі не могла видати 60 фпс, навіть з вимкненим хайрворксом
- спойлер
-
Prescott
Member
Да я не успеваю зарабатывать на эти ваши апгрейды, сколько можно
-
quadrotony
Member
о, то виходить Кіберпанк нарешті повністю загрузить мій FX-9590?
чудова новина
чудова новина