Використання альтернативних перехідників 12VHPWR може призвести до втрати гарантії на відеокарту

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
terminahtor
Member

Повідомлення

Sunrise007: 05.09.2023 13:29 Предлагаю обсудить Використання альтернативних перехідників 12VHPWR може призвести до втрати гарантії на відеокарту

Спочатку зробили всратий розʼєм та всрате розташування гнізда, а тепер винні перехідники, лол. :insane:
Ляпнув владєлєц 1070. В цьому вся суть місцевих експердів. Главноє сєбя убєдіть щто йа нє лох.

Відправлено через 48 секунд:
AssayMAS
Йди проспись мамкін спєц.

Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Перепис почався :lol:
Чекаю поки тут ще один місцевий клоун Артурчик 7mindfields щось напише :-P

Що не пост, то перл :laugh:
Як я люблю подібні теми :rotate:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Заметил что больше всех про всратость разъема 12VHPWR кричат те, кто им не пользовался и пользоваться не планирует. Юзаю блок MPG 1000W PCIE5 c подключением по 12VHPWR-кабелю к 4090, за полгода работы ничего не поплавилось и не сгорело. Я вероятно делаю что-то не так :-/
terminahtor
Member

Повідомлення

Shaolin_Style
Ні, ти просто лох, на якому куртка заробив, змирись. І я лох.
Prescott
Member

Повідомлення

terminahtor
Shaolin_Style
3м возьмёте? :D Пока ждуны ждали и отговаривали - купил карту и просто наслаждаюсь без дальнейших инсайдов и откровений. :rotate:
terminahtor
Member

Повідомлення

Prescott
Ну якщо також лох, то велкам)
Telcontar
Member

Повідомлення

terminahtor
Якийсь перепис лохів, ну тоді буду четвертим ;)
terminahtor
Member

Повідомлення

Лохи overclockers.ua, трансформуймося в суперлоха :D
Востаннє редагувалось 05.09.2023 18:22 користувачем terminahtor, всього редагувалось 1 раз.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Пока что нытики побеждают, их больше, но и лохи с бета тестерами не сдаются. :gigi:
У кого там 4090 на воде, записывайтесь к убер лохам.
terminahtor
Member

Повідомлення

Vpupkin
Я б вже був би на воді, але я лінива скотина :(
Треба якось знайти в собі сили.
Vpupkin
Member

Повідомлення

terminahtor
Пахнешь слабостью.
terminahtor
Member

Повідомлення

Vpupkin
Да, мій володарю, я виправлюсь. Обіцяю.
unique-neon
Member

Повідомлення

Не розумію в чому претензія до MSI, якщо недолік, судячи з новини, мають поточні перехідники від CableMod і вони збираються це навіть у наступній версії усувати. Ще б водою поливали карту для кращого охолодження і скаржились потім у відмові гарантії.
Andrey2005
Member

Повідомлення

Яке щастя що розетку придумали інженери, а не маркетолохи, і в одну ту саму розетку підключають і зарядку 5Вт і бойлер 2000Вт. І навіть не треба окремої розетки для яблока, андроїда чи під кожного виробника холодильника :gigi:
12В інвертор на 2000Вт елементарно підключається 2 проводами з клемами під болт.
Самий звичайний XT60 або XT90 легко передасть через 2 нормальних контакта потужність, яку 12VHPWR не може передати через 12 калік. І габарити штекера майже такі самі, хоча на фоні відеокарт це взагалі не грає ролі.
Mixx
Member

Повідомлення

Shaolin_Style
terminahtor
Prescott
Telcontar
А полулохам место есть? А то вроде и накормил куртку, но 650 баксов по меркам кожаных на полноценного лоха не тянет, но в 5000 линейке обещаю исправиться :shuffle: :gigi:
Earanak
Member

Повідомлення

Пока не увижу дым своими глазами от видеокарты не поверю во все это !
oversteve
Member

Повідомлення

Andrey2005: 05.09.2023 19:08 Яке щастя що розетку придумали інженери, а не маркетолохи, і в одну ту саму розетку підключають і зарядку 5Вт і бойлер 2000Вт. І навіть не треба окремої розетки для яблока, андроїда чи під кожного виробника холодильника :gigi:
12В інвертор на 2000Вт елементарно підключається 2 проводами з клемами під болт.
Самий звичайний XT60 або XT90 легко передасть через 2 нормальних контакта потужність, яку 12VHPWR не може передати через 12 калік. І габарити штекера майже такі самі, хоча на фоні відеокарт це взагалі не грає ролі.
в 12vhpwr використовуються провода авг16 або 14, тобто мінімум 1.3мм2, і там 6 ліній, спробуйте в ХТ60 запхати провід більше 4 квадратів, та й 1 провід гріється відчутніше, ніж декілька окремих однакового з ним сумарного перерізу, відповідно по стандартах струм для 1го проводу нижче, ніж для "пучка"

власне для вашого прикладу з інвертором - який провід треба використовувати, для 2квт, щоб було ок?

щодо самого роз'єму, то враховуючи рекомендовані струми для такого типу конектору, то вони нижче ніж у типових роз'ємів в перерахунку на пін і якщо для них зробили стандарт умовно 150вт, то трохи дивно, що для цього 600вт ок
Prescott
Member

Повідомлення

Mixx: 05.09.2023 19:48А полулохам место есть?
Да, проходите, присаживайтесь. :beer:
konb999
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 05.09.2023 16:45 Заметил что больше всех про всратость разъема 12VHPWR кричат те, кто им не пользовался и пользоваться не планирует. Юзаю блок MPG 1000W PCIE5 c подключением по 12VHPWR-кабелю к 4090, за полгода работы ничего не поплавилось и не сгорело. Я вероятно делаю что-то не так :-/
Я уже такое кучу раз писал, а потом забил, - наверное мы что-то не так делаем, что у нас не горит!

Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
Mixx: 05.09.2023 19:48 Shaolin_Style
terminahtor
Prescott
Telcontar
А полулохам место есть? А то вроде и накормил куртку, но 650 баксов по меркам кожаных на полноценного лоха не тянет, но в 5000 линейке обещаю исправиться :shuffle: :gigi:
Все кто с 4ххх нвидиа полноценные лохи, а кому не хватило- нормальные шарящие пацаны! :lol:
Alexsandr
Member

Повідомлення

Spiryt: 05.09.2023 13:35 При чем тут разъем, если производитель переходника признал свою вину ?
Этот разъем в исполнении различных изготовителей приводит к проблемам. Что-то не додумали и испытывали похоже в сферическом вакууме, коли есть проблемы с этим разъемом.
terminahtor
Member

Повідомлення

От я зарікаюсь, вийде нова умовна 5090, я її одразу куплю, єдиний хто мене зможе випередити це мій товариш immortal3000 :super:
Відповісти