Final Fantasy XVI вийде на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
loderono
Junior

Повідомлення

За бетатест спасибо.
snegurrrka
Member

Повідомлення

На PS5 гра сподобалася, щоправда при 30fps пройшов трохи через біль. На ПК можливо теж придбаю, якщо будуть якісь переваги у візуал порівняно з Playstation 5. Там такі чудові краєвиди були, ну і звісно over the top битви з босами з неймовірною кількістю візуальних ефектів - 60+ fps в 4К дадуть нереально кращий досвід.

Тепер от, до речі, може бути трохи складніше до більш класичного JRPG ігроладу в FF VII Remake Part 2 повертатися після цього :rotate:
Trezvuy
Member

Повідомлення

snegurrrka: 04.09.2023 20:16 На PS5 гра сподобалася, щоправда при 30fps пройшов трохи через біль. На ПК можливо теж придбаю, якщо будуть якісь переваги у візуал порівняно з Playstation 5. Там такі чудові краєвиди були, ну і звісно over the top битви з босами з неймовірною кількістю візуальних ефектів - 60+ fps в 4К дадуть нереально кращий досвід.

Тепер от, до речі, може бути трохи складніше до більш класичного JRPG ігроладу в FF VII Remake Part 2 повертатися після цього :rotate:
Так стопе тобто ремейк 7 фіналки який був то не вся сюжетна частина?
snegurrrka
Member

Повідомлення

Trezvuy
Ні, не вся, Final Fantasy VII Remake має бути в трьох частинах і ми поки бачили лише першу ;)
der_meister
Member

Повідомлення

у меня на пс5 часто был перегрев в этой игре...
Trezvuy
Member

Повідомлення

snegurrrka: 04.09.2023 21:12 Trezvuy
Ні, не вся, Final Fantasy VII Remake має бути в трьох частинах і ми поки бачили лише першу ;)
Дякую за пояснення тоді чекаємо я не так давно відкрив для себе цю серію з 15 версії і мені сподобалося. Чекаю 16 на пк. :super:
snegurrrka
Member

Повідомлення

der_meister
В мене схоже теж, тому що демка дуже лагала під час битви з босом, довелося почистити консоль, бо з початком війни до цього не доходив - решта гри вже терпимо була, але дійсно просто максимум з консолі витискає ця гра.

Trezvuy
:beer: Я на ПК починав FF XIII - дуже не сподобалося. FF XV вже була краще, а ось FF VII Remake вийшла дійсно цікавою для мене від початку і до кінця, навіть DLC та спінофф пройшов. Насправді, головний герой спіноффа FF VII Crisis Core Reunion цікавішим як на мене виявився за ГГ із FF VII :super:
Відповісти