Starfield вже у п'ятірці найкращих ігор цього року за статистикою Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Геральт: 04.09.2023 16:09 Брешуть, гади?
Маня, ты одним постом выше заявил что девпортал для тебя не релевантный источник информации.

Ты либо крестик сними, либо трусы одень :rotate:
Геральт
Member

Повідомлення

Shaolin_Style
Ваня, те що він нерелевантний не означає, що його процитувати не можна. Хоча б для того, щоб показати рівень заангажованості.
JustSkill
Junior

Повідомлення

olegwatch: 04.09.2023 14:48
kalakawa: 04.09.2023 14:44

я наче бачив як хтось на ютубі у відкритому космосі воював
это условно открытый космос - персонаж с планеты взлетает на своем коробле и управлять этим нельзя - загрузка происходит. Потом появляешься в космосе возле какой-то планеты и там могут появится пираты. Их убиваешь и все - самостоятельно улететь дальше от планеты в открытый космос или снова взять и полететь на планету (управляя сам кораблем в классическом виде) нельзя. Приземления, гиперпрыжки - все в виде загрузки. На карабле своем полетать над поверхностью планеты нельзя :insane:
Ось ще трошки солі на рану :rotate:
ramm
Member

Повідомлення

Типічний хейтер старфілда: Не можу літати по зірковій системі з точки А до точки Б! Зльот і посадка з/на планету не в ручному режимі! Не можу обійти планету по екватору! Гра - гівно!
Також типічний хейтер старфілда: Мені набридло летіти з точки А до точки Б годинами - скачаю мод на фасттревел. Не хочу сідати чи злітати з однакових планет по десять хвилин, скачаю мод на фасттревел. Я йшов по абсолютно пустій планеті добу і не пройошов її, тепер мені стільки ж часу повертатись до корабля?! - скачаю мод на фасттревел. Гра - гівно!
Kravan
Member

Повідомлення

Поиграл 5 часов в Старфилд. Игру очень ждал. Фанат Морры и Скайрима.

Но это - простите, но нет. Даже с учетом пиратки игру снес чтобы даже место не занимала.

Игра даже не плохая, а просто невероятно скучная. Вроде механик завезли и корабли в космосе и пираты и исследование. Но епрст, это какой то симулятор загрузочных экранов. Механики все есть, но все работает средненько. Но вот однообразие это второе имя Старфилда. Я бы даже назвал его "Старфилд:Однообразие в вакууме"

За 5 часов игра не только не смогла затянуть, несколько раз она воспроизводила буквально убаюкивающее действие. А по поводу ре-юза ассетов не ругал только ленивый. Буквально все одинаковое О_о

Космос это ахтунг. Все про него написали выше. "Исследование" космоса = Исследование экранов загрузки. Это прям фу.

Диалоговая система. Ну если это РПГ, то я автомеханик.

Планеты - ну я не понимаю, зачем их столько. Они все одинаковые. С унынием их исследования мало что может поспорить.

В общем-то, игра совсем не оправдала ожиданий, к сожалению. Нужно ждать 1-5 лет пока игру допилят DLC и модами. Пока что, игра = Заготовка про Обливион в космосе, с симуляцией загрузочных экранов.
Conqistador
Member

Повідомлення

большинство ждали скайрима с космосом, но некоторые ждали но ман скай, хотя подозрения закрались уже на моменте с очень дорогостоящей рекламой, которую до сих пор пихают и проплачивают, хотя но ман скай доводили до приемлемого уровня несколько лет, тоже была пустыня только бесконечная
nochnik89
Member

Повідомлення

самый популярный коммент на дтф по старфилду ))

-Я провел в игре 12 часов и в основном добывал руду

:laugh:
loner44
Member

Повідомлення

Нью-Вегас, только в комсосе, геймплейно, механики и все остальное практически идентичны.
Но. Оптимизон это просто ахтунг. Графоний просто днище, это тупо фолыч 4 с маленькими правками, а жрет в раза 3 больше чем киберпанк наверное. В 1080p на мид-хай настройках без фср и прочих апскейлеров нужно минимум что-то типа 3070 для 60+, на ультре там провалы ниже 50 фпс, ну а про что-то выше 1080п и говорить нет смысла, там без 4080/4090 или 6900хт делать нечего.
Kravan
Member

Повідомлення

Conqistador: 04.09.2023 17:26 большинство ждали скайрима с космосом, но некоторые ждали но ман скай, хотя подозрения закрались уже на моменте с очень дорогостоящей рекламой, которую до сих пор пихают и проплачивают, хотя но ман скай доводили до приемлемого уровня несколько лет, тоже была пустыня только бесконечная
Ну не знаю кто это большинство, игра получилось реально очень неоднозначной.

Снова таки, так сравнивать нельзя (наверное) НО это не сравнимос БГ3 в котором каждый сантиметр карты имеет смысл, где интересная история развивается с самого начала и до самого конца, где в самом городе каждый перекресток буквально дополняет и улучшает игру.

А тут = пространство есть, но оно нужно чтобы бить руду и по нему ходить.

Космос есть - но относительно и в основном чтобы разместить планеты на карте, в которых ты будешь просто ходить и бить руду.

На всю бескрайнюю галактику которую делали 25 лет пара крупных городов (даже не планет, а именно = городов) и квадриллион пустых пустошей в пустом космосе. Эххххх. как на меня 5 из 10. не более.
bombeybox
Member

Повідомлення

Геральт: 04.09.2023 16:09Super Resolution uses AI to reconstruct images comparable or better than native resolution.
Боже... :facepalm:
Тільки лінивий досі не знає, що DLSS Quality в 4К - в багатьох сучасних іграх де немає ніякого ресурсоємного зглажування окрім Temporal — видає кращу картинку за стандартне 4к + TAA (не плутати з 4к + NOAA, бо так ніхто і не грає), бо саме по собі TAA теж руїнить деякі аспекти графонію, а DLSS їх виправляє. Digital Foundry розбирали це ще роки 3 назад і саме це заявляє Нвідіа на свох маркетингових сайтах.

Ось тобі приклад того, як стандартне TAA на деяких рушіях може бути таким самим лайном, як і FSR, і саме DLSS - вирішує цю проблему ;)
https://youtu.be/ZtJLCAWSzR8?si=Hc6dhILH_uE6As5d&t=27
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Геральт: 04.09.2023 16:09Брешуть, гади?

А на НВ порталі ще ті фантазери
Q: What is the difference between DLSS Super Resolution and DLSS Frame Generation?

A: Super Resolution uses AI to reconstruct images comparable or better than native resolution.
І що не так?
DLSS 2.0 реально видає картинку співставну а часто навіть кращу за нативний рендерінг, особливо в великих роздільних здатностях, особливо на дрібних деталях по типу трави, листя і т.д.
Це не фантазії, це підтверджено багатьма незалежними тестами і досвідом мільйонів реальних користувачів.
В 4K DLSS Quality є сенс включати абсолютно завжди, навіть якщо фпс більший за герцовку монітора.
daesz
Member

Повідомлення

loner44: 04.09.2023 17:36 Но. Оптимизон это просто ахтунг.
Сьогодні наткнувся на от це твердження і трохи вголос :gigi: :
Luckily, most of us won’t need an upscaler, as the game runs quite well on most hardware.
А в наступному реченні :
We tested Starfield on the fastest NVIDIA and AMD graphics cards (with a Core i9-13900KF and 32GB of DDR5-6000 memory) and got interesting results.
І розумієш, що ігрожури в наш час це просто дно дна яке калькулятор від стімдеки не відрізнить :gigi:
kawalot
Member

Повідомлення

З тих, хто грав, хтось розібрався як змінити роздільну здатність у грі на не рідну монітору і щоб гра у вікно не випадала при цьому? Може мод якийсь є? Те, що знаходив, з редагуванням ini-файла, то гра все одно у вікні, але на фоні чорного екрану, а це якби зовсім не те, що хочеться отримати.
loner44
Member

Повідомлення

kawalot: 04.09.2023 18:58 З тих, хто грав, хтось розібрався як змінити роздільну здатність у грі на не рідну монітору і щоб гра у вікно не випадала при цьому? Може мод якийсь є? Те, що знаходив, з редагуванням ini-файла, то гра все одно у вікні, але на фоні чорного екрану, а це якби зовсім не те, що хочеться отримати.
Только разрешение рабочего стола менять, там полноэкранного режима нет полноценного, ококнный без рамки только.
anyname
Member

Повідомлення

Kravan: 04.09.2023 17:36
Conqistador: 04.09.2023 17:26 большинство ждали скайрима с космосом, но некоторые ждали но ман скай, хотя подозрения закрались уже на моменте с очень дорогостоящей рекламой, которую до сих пор пихают и проплачивают, хотя но ман скай доводили до приемлемого уровня несколько лет, тоже была пустыня только бесконечная
Ну не знаю кто это большинство, игра получилось реально очень неоднозначной.

Снова таки, так сравнивать нельзя (наверное) НО это не сравнимос БГ3 в котором каждый сантиметр карты имеет смысл, где интересная история развивается с самого начала и до самого конца, где в самом городе каждый перекресток буквально дополняет и улучшает игру.

А тут = пространство есть, но оно нужно чтобы бить руду и по нему ходить.

Космос есть - но относительно и в основном чтобы разместить планеты на карте, в которых ты будешь просто ходить и бить руду.

На всю бескрайнюю галактику которую делали 25 лет пара крупных городов (даже не планет, а именно = городов) и квадриллион пустых пустошей в пустом космосе. Эххххх. как на меня 5 из 10. не более.
А чего вы хотели ? Напоминаю - Морровинд , Обла , Скайрим , Дагерфол это провинции на одной планете. на современных технологиях нереально замоделить и заселить несколько звездных систем . такое возможно в но мен скай , на процедурной генерации (где в одно и то же место два раза не прилетишь). не сделать так рпг с сюжетом.
Или аналог масс эффекта по структуре , или бесшовный космос с пилотируемым пепелацом (по другому пока что никак).
Trezvuy
Member

Повідомлення

Особисто для мене гра на 5 з 10. Тому гарно що спробував торрент едішен та видалив.
Kashtan
Member

Повідомлення

Спробував пограти.
Зупинив високий старт входження, я багато років в такі ігри не грав, таке враження що для підготовлених гравців, шукав де той шолом одягнути щоб вийти із шлюзу, облазив все меню, а також піймав себе на думці , що мій англійський не настільки досконалий, щоб повністю розуміти сенс оповідання, а без цього занурення у сюжет не буде, я не зможу співчувати протагоністу.
Єдине що може мене повернути у гру-мій провайдер, позбавив мене інтернету, коли відремонтує - типу протягом трьох днів, потрібно чимось оффлайновим зайнятись.
Павло
Member

Повідомлення

І цю гру порівнювали з Балдурс гейт 3... А вийшла халтура(
В БГ3 змогли в технічну частину... А гігантська компанія знову опозорилась :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Павло: 04.09.2023 20:11 І цю гру порівнювали з Балдурс гейт 3... А вийшла халтура(
В БГ3 змогли в технічну частину... А гігантська компанія знову опозорилась :rotate:
Справедливості ради - бг3 був в альфа/ерлі ексесі з 2020, ця через 3 роки і з фідбеком від гравців буде також бадьоріше виглядати :)
kawalot
Member

Повідомлення

loner44: 04.09.2023 19:20 Только разрешение рабочего стола менять, там полноэкранного режима нет полноценного, ококнный без рамки только.
Зрозумів. Це дуже сумно. Навіть такої банальної речі, як адекватна зміна роздільної здатності, добавити не спромоглися. В 4к я манав грати, бо карта хоча і видає 60 кадрів на ультра налаштуваннях, але гріється і жере я чорт, 320 вт при 95 градусах.
Відповісти