Bethesda показала кінематографічний трейлер Starfield

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Maxhope
Member

Повідомлення

Spiryt
Никто не мешает на украинский озвучивать , только вот что-то желающих это делать нет :-/
Геральт
Member

Повідомлення

Вата знову нєгодує, що без узкого гра виходить? :D
атвращєніє, бо щелепа не така
RomulusXIII
Member

Повідомлення

Мені от цікаво, це люди з України пишуть, що будуть з торентів качати гру, бо там буде російська лока, яку 100% зроблять росіяни і ще готові їм донатити за це? Якщо так, то рівень національної свідомості - 0%.
Hum
Member

Повідомлення

Scr_Eagle
Що заважає поставити сторонню локалізацію на ліцензійну версію?
Меня жаба задушит заплатить как за полноценную игру эрзацу без локализации.
Разве что с существенной скидкой.
aregaz
Junior

Повідомлення

Hum: 23.08.2023 11:38 Меня жаба задушит заплатить как за полноценную игру эрзацу без локализации.
Як душить жаба, то просто не грай у гру.

А так виходить, що люди крадуть копію гри, і придумують купу виправдань, чому це студія в цьому винна, а не вони.
daesz
Member

Повідомлення

Maxhope: 23.08.2023 11:05 Spiryt
Никто не мешает на украинский озвучивать , только вот что-то желающих это делать нет :-/
Ту ж БГ перекладали на добровільних засадах. Незнаю як ви, а вподобайками сильно не прохарчуєшся.
aregaz: 23.08.2023 11:44
Hum: 23.08.2023 11:38 Меня жаба задушит заплатить как за полноценную игру эрзацу без локализации.
Як душить жаба, то просто не грай у гру.

А так виходить, що люди крадуть копію гри, і придумують купу виправдань, чому це студія в цьому винна, а не вони.
Я "вкраду" гру тому, що бетезда не заслуговує жодного пенні з їхнім ставленням до гравів, і не тільки українських, а взагалі всіх ;)
Earanak
Member

Повідомлення

Не вижу проблемы купить игру и накатить на лицензию русификатор, когда (если) он появится.
Но и пиратов в конкретном случае не осуждаю, вообще нисколько.
Сейчас бы ААА игру от крупного издателя/разработчика переводить лишь на 9 языков, мде...
Тот же Ведьмак 3 с тонной текста переведен на 16 языков, Киберпанк на 18.
Востаннє редагувалось 23.08.2023 12:00 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
divs
Member

Повідомлення

Полное отсутствие локализации прекрасно. Ведь это может подстегнуть молодых людей к изучению английского. У меня пару знакомых, один из Греции, второй из Литвы, которые свободно общаются на английском и суть примерно в том, что никто не делает литовских локализаций, а они играют с детства в какой-нибудь бэттлфилд с американцами.

Из недавних подобных релизов вспомнил mount and blade 2, в котором года два не было локализации и все прекрасно игралось.
Spiryt: 23.08.2023 10:54 stoned
Не помню на столько идейных пиратов. На моей памяти были только какие-то аматоры из рашки, которые собирали на озвучку бабки, и в части случаев, с этими же бабками и исчезали :gigi:
Те, которые, например, ломают солидаворкс сделали для развития промышленности больше чем все министерство. И это не шутки.
aregaz
Junior

Повідомлення

daesz: 23.08.2023 11:52 Я "вкраду" гру тому, що бетезда не заслуговує жодного пенні з їхнім ставленням до гравів, і не тільки українських, а взагалі всіх ;)
Чувак... :facepalm:
"Не заслуговує жодного пені" - це коли ти в неї не будеш грати.

А якщо ти хочеш в неї пограти, то заслуговує.

Не подобається студія - не грай в її ігри.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Геральт: 23.08.2023 11:36 Вата знову нєгодує, що без узкого гра виходить? :D
А в чем "выражовуется ватность" ? В том, что люди хотят понимать ,что сказанно и написанно в игре . А Мелкомягкие в обще офигели ! Главное - деньги на Польський текст у них нашлись , а на нас нет
Востаннє редагувалось 23.08.2023 12:12 користувачем MetalistForever, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

aregaz: 23.08.2023 12:09
daesz: 23.08.2023 11:52 Я "вкраду" гру тому, що бетезда не заслуговує жодного пенні з їхнім ставленням до гравів, і не тільки українських, а взагалі всіх ;)

Мені студія не подобається тільки через їхнє ставлення до гравців. Претензій до ігор в мене немає; якщо українська/російська локалізація навіть була б - я б всерівно грав в оригіналі ;)
Dilfin
Member

Повідомлення

Можна грати і з англійською локалізацією і з Польською, але на рідній мові гра б сприймалась краще, занурення в гру б було б більшим.
Scr_Eagle
Member

Повідомлення

daesz: 23.08.2023 12:11
aregaz: 23.08.2023 12:09

Мені студія не подобається тільки через їхнє ставлення до гравців. Претензій до ігор в мене немає; якщо українська/російська локалізація навіть була б - я б всерівно грав в оригіналі ;)
Тобто що виходить. Претензій до ігор немає, але ставлення до гравців погане. Як так виходить? В чому виражається це погане ставлення?
Павло
Member

Повідомлення

MetalistForever: 23.08.2023 12:11
Геральт: 23.08.2023 11:36 Вата знову нєгодує, що без узкого гра виходить? :D
А в чем "выражовуется ватность" ? В том, что люди хотят понимать ,что сказанно и написанно в игре . А Мелкомягкие в обще офигели ! Главное - деньги на Польський текст у них нашлись , а на нас нет
Зараз би локалізувати гру для терористів... :rotate:
Ektalion
Member

Повідомлення

MetalistForever: 23.08.2023 12:11 Главное - деньги на Польський текст у них нашлись , а на нас нет
:facepalm:

Невже так важко подумати? Виходить у НАС ніхто не зголосився перекладати. BG3 чомусь перевели з 2 лімонами слів.
Востаннє редагувалось 23.08.2023 12:18 користувачем Ektalion, всього редагувалось 1 раз.
Павло
Member

Повідомлення

Scr_Eagle: 23.08.2023 12:16
Тобто що виходить. Претензій до ігор немає, але ставлення до гравців погане. Як так виходить? В чому виражається це погане ставлення?
Та то шиза! Вони не хочуть платити а тільки красти! То така совкова ментальність...
Maxhope
Member

Повідомлення

Ektalion: 23.08.2023 12:18Виходить у НАС ніхто не зголосився перекладати.
Что ? :lol: если бы Майкрософт дали запрос что хотят сделать укр локализацию, очередь бы выстроилась из желающих контор переводчиков.
daesz
Member

Повідомлення

Scr_Eagle: 23.08.2023 12:16
Після того як переглянете повністю, скажете мені чи, на вашу думку, це нормальне ставлення до гравців і фанатів їхніх ігорів.
bes
Member

Повідомлення

Spiryt: 23.08.2023 10:54 На моей памяти были
почему были? их там много и они активно для себя игры переводят за донаты . Как пример gamesvoice
Ektalion
Member

Повідомлення

Maxhope: 23.08.2023 12:22 Что ? :lol: если бы Майкрософт дали запрос что хотят сделать укр локализацию, очередь бы выстроилась из желающих контор переводчиков.
Свічку тримав?
Відповісти