Nvidia збільшує постачання мобільних GPU Ada Lovelace на шкоду виробництву настільних відеокарт

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
spirit678
Member

Повідомлення

Павло: 16.08.2023 11:23 за 300 доларів це буде ХІТ! Я думаю з цим ніхто не поспорить!
але вона НЕ коштує 300 зараз, а чі буде вона комусь потрібна через рік два, коли коштуватиме 300 ?

4060ti 8Gb розглядаєм сценарій що я геймер
Ось наприклад виходять через рік потужніші версії консолей Ps5 Pro та Xbox Pro. Нативне 4k та підтримка 8к. Більш менш нормальні текстури в нових іграх будуть розміром як раз для карток з 16гб відеобуфером і більше. Ну і отой фрейм генератор мені не допоможе у такому випадку. Він буде брати давн скейл мильні текстури зі свого маленького 8Gb відеобуферу і генерувати з них додаткові кадри. Тобто картинка буде таке собі. Я вважаю цій карті не вистачає запасу потужності, це продукт для пограти в ігри минулих років з гарним фпс. В майбутнє на 2-3 роки з нею ходу нема.
Ну і нащо вона мені потрібна в такому випадку ? в мене вже є старенька карта для пограти старенькі в ігри.

4060ti 8Gb розглядаєм сценарій для роботи у бленд0рі
так рендерить вона швидше відносно старих карт і холодніша, але знову ж 8Gb відеобуфер як у gtx1070 з 2016го року, його вже очевидно мало.
із картою 4060ti 16gb для роботи - не все так погано, рендерить, має буфер 16Gb, але знову ж таки прайси у 500 баксів і вузька шина. Краще вже взяти 4070.

Моя думка така що це застарілі карти з першого дня їх релізу. Хуанг міг продати мені карту на 8Gb десь 3 роки тому, як раз би вистачило пересидіти до 2024року.
А зараз ? це питання брати цю фігню чі не брати. Я можу помилятись і це найкращі карти за найкращою ціною , але ми поки що цього не знаєм.бо не знаєм що там далі буде :gigi:
_ Відверто слабкі карти без запасу на майбутнє :rotate:
kalakawa
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 16.08.2023 13:45 Маю підозру, що дід просто хоче вже йти на пенсію і під кінець вирішив собі бабосика наварити та піти, тому в довгострокові перспективи не дивиться абсолютно.
Враження, що твій всесвіт повністю складається з одного заголовку який прочитав хвилину тому, як у рибки з п'ятисекундною пам'яттю
Допоможу сформувати твій всесвіт на найближчу хвилину: хуанг абсолютну більшість ресурсів вкладає в найбільш перспективну галузь у світі на будь-якій протяжності часу - ШІ
Павло
Member

Повідомлення

kalakawa: 16.08.2023 14:03
Gelonyrum: 16.08.2023 13:45 Маю підозру, що дід просто хоче вже йти на пенсію і під кінець вирішив собі бабосика наварити та піти, тому в довгострокові перспективи не дивиться абсолютно.
Враження, що твій всесвіт повністю складається з одного заголовку який прочитав хвилину тому, як у рибки з п'ятисекундною пам'яттю
Допоможу сформувати твій всесвіт на найближчу хвилину: хуанг абсолютну більшість ресурсів вкладає в найбільш перспективну галузь у світі на будь-якій протяжності часу - ШІ
Тут усі краще знають! Які процесори кращі! Які відеокарти кращі! Які ігри хороші а які погані! Як краще керувати компанією (мультинаціональним гігантом...)
Як краще воювати... І т.д. :gigi:
tablestikus
Member

Повідомлення

spirit678: 16.08.2023 13:57
Павло: 16.08.2023 11:23 за 300 доларів це буде ХІТ! Я думаю з цим ніхто не поспорить!
але вона НЕ коштує 300 зараз, а чі буде вона комусь потрібна через рік два, коли коштуватиме 300 ?
Думаєш через рік-два будуть мідли по 300 нових поколінь? :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

Ostin: 16.08.2023 11:07Чомусь дехто вважає, що оцей штучний дефіцит і оверпрайс змусить гравців таки купувати це непотребство.
Змусить. Не всіх і не відразу, але більшість продовжить купляти нвідіа навіть при сумнівних продуктивності і перспективах.

Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
KimRomik: 16.08.2023 11:20хахаха
я завжди про це писав, але якісь дивні типи мене мінусують :lol:
Якщо писати достатньо багато маячні, чисто статистично якась частина справдиться.
spirit678
Member

Повідомлення

tablestikus: 16.08.2023 14:54 Думаєш через рік-два будуть мідли по 300 нових поколінь? :gigi:
все що менше 16gb мені вже не цікаве, бо це викинуті гроші на затичку, а затичка в мене вже стоїть у компі.
я хочу щось типу rx 6800xt 16 gb але з CUDA, таку карту я б купив.
може якісь гівно рефреші 4060 ti super duper будуть :gigi:

3060 12gb зараз лежить он в магазинах, я на неї дивлюсь і питаю себе, а нахіба вона мені зараз, вона мені 3 роки тому була потрібна.
tablestikus
Member

Повідомлення

spirit678: 16.08.2023 15:42
tablestikus: 16.08.2023 14:54 Думаєш через рік-два будуть мідли по 300 нових поколінь? :gigi:
все що менше 16gb мені вже не цікаве, бо це викинуті гроші на затичку, а затичка в мене вже стоїть у компі.
я хочу щось типу rx 6800xt 16 gb але з CUDA, таку карту я б купив.
може якісь гівно рефреші 4060 ti super duper будуть :gigi:

3060 12gb зараз лежить он в магазинах, я на неї дивлюсь і питаю себе, а нахіба вона мені зараз, вона мені 3 роки тому була потрібна.
C таким підходом ти будеш вічно сидіти без відяхи
Геральт
Member

Повідомлення

Melofon: 16.08.2023 11:08 Afit
Наклепал запасы на склады, поставил неадекватный ценник, конечно теперь можно и темп производства снизить раз хомяки не покупают :gigi: стратегия тупорылая если честно, нет чтоб снизить цены и продавать в два раза больше и соответственно получить больше прибыли. Хуанга жаба куртка задавила :censoured:
Норм стратегія. Якщо продасть зараз, то теперішній покупець на наст. покоління дивитись навряд чи буде. А так можна буде 5030 по ціні 4050 продати )
spirit678
Member

Повідомлення

tablestikus: 16.08.2023 16:11 C таким підходом ти будеш вічно сидіти без відяхи
в мене вже є 8gb відяха. дякую
Скільки не обмазуйся dlss та frame generator у старих іграх. Нові потребуватимуть більше 8Gb. Так було і так буде знов :gigi:

але можна взяти консоль знову ж таки :laugh:
KimRomik
Member

Повідомлення

який дід??
це Кожанка керує Нвідією, а Хуанг лише її хазяїн (по аналогії з Веномом) :laugh:
tablestikus
Member

Повідомлення

spirit678: 16.08.2023 17:15
tablestikus: 16.08.2023 16:11 C таким підходом ти будеш вічно сидіти без відяхи
Скільки не обмазуйся dlss та frame generator у старих іграх. Нові потребуватимуть більше 8Gb. Так було і так буде знов :gigi:

Але ти можеш купити і на 12Гб, і на 16Гб і на 20Гб і на 24Гб відяху зараз. Але чомусь сидиш на 8Гб і чогось чекаєш.
kalakawa
Member

Повідомлення

tablestikus: 16.08.2023 17:56
spirit678: 16.08.2023 17:15

Але ти можеш купити і на 12Гб, і на 16Гб і на 20Гб і на 24Гб відяху зараз. Але чомусь сидиш на 8Гб і чогось чекаєш.
Грошей нема, а виправдовуватись якось потрібно(в першу чергу перед собою)
Nemo4k
Member

Повідомлення

Хуанг ну ти і курва.....
spirit678
Member

Повідомлення

tablestikus: 16.08.2023 17:56 Але ти можеш купити і на 12Гб, і на 16Гб і на 20Гб і на 24Гб відяху зараз. Але чомусь сидиш на 8Гб і чогось чекаєш.
то не я чекаю, то Хуанг все чекає коли його чергову карту на 8Gb почнуть куплять :laugh:
там людина писала що нема грошей, так нема грошей, я потерпав від збитків, не маючі змоги придбати норм відяху. Все завдяки майнінг-політиці Хуанга.
А тепер я ще маю куплять frame gen, замість 16Gb відяхи нормальної. Дякую в мене є інші справи :)
EvhenS
Member

Повідомлення

да пофіг, може хоч закривати виробництво настільних карт і не переводити даремно дефіцитний германій. Хто хотів 40ву карту, той вже купив.
ігрові ноути на великого л
юбителя збочені пристрої - багато чіпів він туди не сбуде.
tablestikus
Member

Повідомлення

spirit678: 16.08.2023 19:08
tablestikus: 16.08.2023 17:56 Але ти можеш купити і на 12Гб, і на 16Гб і на 20Гб і на 24Гб відяху зараз. Але чомусь сидиш на 8Гб і чогось чекаєш.
то не я чекаю, то Хуанг все чекає коли його чергову карту на 8Gb почнуть куплять :laugh:
там людина писала що нема грошей, так нема грошей, я потерпав від збитків, не маючі змоги придбати норм відяху. Все завдяки майнінг-політиці Хуанга.
А тепер я ще маю куплять frame gen, замість 16Gb відяхи нормальної. Дякую в мене є інші справи :)
Так собі відмазка.
spirit678
Member

Повідомлення

tablestikus: 16.08.2023 21:08 Так собі відмазка.
погоджуюсь, Хуангу треба робити нормальні продукти, а не відмазки.
Misteri
Member

Повідомлення

Afit: 16.08.2023 10:49 Предлагаю обсудить Nvidia збільшує постачання мобільних GPU Ada Lovelace на шкоду виробництву настільних відеокарт

Не нравятся цены на 4060??? Тогда идите нафиг! Подумал Хуанг🤡
ну по факту че ему терять. у него бабло со всех щелей прёт, не хотите покупать ну и фиг с вами, его можно понять он эти чипы пристоит легко там где его продукцию гребут мешками и контейнерами. Просто геймеры возомнили себя пупом земли и считают что все должны подстраиваться под их хотелки.
Afit
Member

Повідомлення

waryag: 16.08.2023 15:05
Ostin: 16.08.2023 11:07Чомусь дехто вважає, що оцей штучний дефіцит і оверпрайс змусить гравців таки купувати це непотребство.
Змусить. Не всіх і не відразу, але більшість продовжить купляти нвідіа навіть при сумнівних продуктивності і перспективах.

Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
KimRomik: 16.08.2023 11:20хахаха
я завжди про це писав, але якісь дивні типи мене мінусують :lol:
Якщо писати достатньо багато маячні, чисто статистично якась частина справдиться.
Так AMD ничем не лучше. Цены такие же конские. Точно так же обрезана 7600 по всем фронтам, да ещё и в лучах сливает
Hum
Member

Повідомлення

waryag
Да, покупать будут но целевая аудитория станет значительно меньше. Останутся энтузиасты и те кому нужна рабочая конячка. Что первые, что вторые будут платить любые деньги пока игры с ее помощью приносят много положительных эмоций либо видеокарта себя окупает и приносит потом доход.
Відповісти