але вона НЕ коштує 300 зараз, а чі буде вона комусь потрібна через рік два, коли коштуватиме 300 ?Павло: ↑ 16.08.2023 11:23 за 300 доларів це буде ХІТ! Я думаю з цим ніхто не поспорить!
4060ti 8Gb розглядаєм сценарій що я геймер
Ось наприклад виходять через рік потужніші версії консолей Ps5 Pro та Xbox Pro. Нативне 4k та підтримка 8к. Більш менш нормальні текстури в нових іграх будуть розміром як раз для карток з 16гб відеобуфером і більше. Ну і отой фрейм генератор мені не допоможе у такому випадку. Він буде брати давн скейл мильні текстури зі свого маленького 8Gb відеобуферу і генерувати з них додаткові кадри. Тобто картинка буде таке собі. Я вважаю цій карті не вистачає запасу потужності, це продукт для пограти в ігри минулих років з гарним фпс. В майбутнє на 2-3 роки з нею ходу нема.
Ну і нащо вона мені потрібна в такому випадку ? в мене вже є старенька карта для пограти старенькі в ігри.
4060ti 8Gb розглядаєм сценарій для роботи у бленд0рі
так рендерить вона швидше відносно старих карт і холодніша, але знову ж 8Gb відеобуфер як у gtx1070 з 2016го року, його вже очевидно мало.
із картою 4060ti 16gb для роботи - не все так погано, рендерить, має буфер 16Gb, але знову ж таки прайси у 500 баксів і вузька шина. Краще вже взяти 4070.
Моя думка така що це застарілі карти з першого дня їх релізу. Хуанг міг продати мені карту на 8Gb десь 3 роки тому, як раз би вистачило пересидіти до 2024року.
А зараз ? це питання брати цю фігню чі не брати. Я можу помилятись і це найкращі карти за найкращою ціною , але ми поки що цього не знаєм.бо не знаєм що там далі буде
_ Відверто слабкі карти без запасу на майбутнє