Чутки: розкрито дату виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

Надіюсь гра не стане жертвою "хайпа" як кіберпанк 2077!
Kib
Member

Повідомлення

Павло: 12.08.2023 13:59Надіюсь гра не стане жертвою "хайпа" як кіберпанк 2077!
Не було б хайпу, не стала б. :-/ Відьмак 3 ж не став, бо раптово, не було хайпу :gigi:
Павло
Member

Повідомлення

Kib: 12.08.2023 14:10
Павло: 12.08.2023 13:59Надіюсь гра не стане жертвою "хайпа" як кіберпанк 2077!
Не було б хайпу, не стала б. :-/ Відьмак 3 ж не став, бо раптово, не було хайпу :gigi:
Так пройшов час і що ми бачимо ОСТАННІ РЕЦЕНЗІЇ: дуже схвальні (5,716) УСІ РЕЦЕНЗІЇ: дуже схвальні (550,973) *
Це в стімі! І це гра не за фулпрайс а за 30 баксів! Як тільки клоуни з ютуба перестали видавлювати свій "контент" так чомусь і відгуки нормальні і усі задоволені... А забув проблема в тому, що треба купити гру в перший день і нити бо там щось не працює...Ніколи такого не була а тут БАХ... Чомусь я і Хорайзен зеро купив вже після хайпу з БАГАМИ... І у мене нічого не лагало і я просто кайфував від художнього оформлення гри та місцевих пейзажів...
avuremybe
Member

Повідомлення

Павло: 12.08.2023 14:20
Kib: 12.08.2023 14:10
Так пройшов час і що ми бачимо ОСТАННІ РЕЦЕНЗІЇ: дуже схвальні (5,716) УСІ РЕЦЕНЗІЇ: дуже схвальні (550,973) *
Це в стімі! І це гра не за фулпрайс а за 30 баксів! Як тільки клоуни з ютуба перестали видавлювати свій "контент" так чомусь і відгуки нормальні і усі задоволені... А забув проблема в тому, що треба купити гру в перший день і нити бо там щось не працює...Ніколи такого не була а тут БАХ... Чомусь я і Хорайзен зеро купив вже після хайпу з БАГАМИ... І у мене нічого не лагало і я просто кайфував від художнього оформлення гри та місцевих пейзажів...
То ти пропонуєш не скаржитись на забаговані релізи по $60, а купити в подяку кілька лутбоксів?
Phos4
Member

Повідомлення

Павло
Так в стімі більшість ааа ігр мають позитивні відгуки. Візьмем найгучніші провали останніх років: масс андромеда 76% позитивних відгуків, фаллаут76 - 75% позитивних відгуків. Скоріш всього ці оцінки формуються якраз тими людьми які купили їх через деякий час після релізу, не мали високих очікувань тому і не розчарувались. Що стосується кіберпанка то про якість самої гри нічого не скажу бо ще не грав, але у редів усі релізи на старті доволі сирі і це не є нормальним явищем, той хто заплатив гроші за продукт тим більше повну його вартість повинен отримати його в готовому вигляді якраз у перший день релізу а не бути висміяним як дурень тому що не дочекався знижки 90% сім років після виходу.
Павло
Member

Повідомлення

avuremybe: 12.08.2023 14:26
Павло: 12.08.2023 14:20
То ти пропонуєш не скаржитись на забаговані релізи по $60, а купити в подяку кілька лутбоксів?
Що заважає вам не купляти передплатою а почекати? Як роблю я... Власне усі ігри які проходив не викликали нарікань! Наприклад і за Відьмак 3 говорили про баги і погану оптимізацію... Но я його проходив вже з усіма длц без жодних проблем!
Колись грав одну онлайн гру (не буду писати а то це ще та помийка) но коли виходив новий патч то я просто день два не заходив! І все ніяких багів ( а вони в день релізу були) ніяких проблем у мене) Но я регулярно бачив як після виходу патча буквально сотні людей писали пости про лаги вильоти і про те які розробники "не хороші люди". І дивлячись на це я не знав хто гірший розробники які випускають таке ( но всеодно вони в плюсі! по грошах) чи "гравці" які це "споживають".
Власне до чого я веду ось уявіть що виходить умовний кіберпанк і ніхто не робив "предзамовлень" Спочатку люди глянули огляди і побачивши баги вирішили забити до кращих часі... І в гри у стімі в день релізу 1000 проданих копій... ХМ що зробить видавець? Почне правити баги бо це катастрофа...
Но ні ви купляєте наперед або в перший день релізу і ЖАЛІЄТЕСЬ НА БАГИ!?
Так це ваша провина! Якщо народ "хаває" такий продукт то його будуть випускати і надалі в такому виді!
Тому повторюсь цей "хайп" навколо гри роблять самі гравці... ВОНИ спочатку купляють не перевірений товар а потім НИЮТЬ...
"Їжаки плакали, кололись, але продовжували їсти кактус"

Отправлено спустя 2 минуты 55 секунд:
Phos4: 12.08.2023 14:36 Павло
Так в стімі більшість ааа ігр мають позитивні відгуки. Візьмем найгучніші провали останніх років: масс андромеда 76% позитивних відгуків, фаллаут76 - 75% позитивних відгуків. Скоріш всього ці оцінки формуються якраз тими людьми які купили їх через деякий час після релізу, не мали високих очікувань тому і не розчарувались. Що стосується кіберпанка то про якість самої гри нічого не скажу бо ще не грав, але у редів усі релізи на старті доволі сирі і це не є нормальним явищем, той хто заплатив гроші за продукт тим більше повну його вартість повинен отримати його в готовому вигляді якраз у перший день релізу а не бути висміяним як дурень тому що не дочекався знижки 90% сім років після виходу.
Порівняйте кількість оцінок... Тут цифри говорять самі за себе... і це гра 2017 року...
ОСТАННІ РЕЦЕНЗІЇ:
змішані (217)
УСІ РЕЦЕНЗІЇ:
переважно схвальні (10,999)
Хоча так ви праві, ті хто грають ігри пізніше а не кидають у компанію гроші в перший день залишаються як правило задоволені...
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Павло: 12.08.2023 14:40
avuremybe: 12.08.2023 14:26

Що заважає вам не купляти передплатою а почекати? Як роблю я... Власне усі ігри які проходив не викликали нарікань! Наприклад і за Відьмак 3 говорили про баги і погану оптимізацію... Но я його проходив вже з усіма длц без жодних проблем!
Колись грав одну онлайн гру (не буду писати а то це ще та помийка) но коли виходив новий патч то я просто день два не заходив! І все ніяких багів ( а вони в день релізу були) ніяких проблем у мене) Но я регулярно бачив як після виходу патча буквально сотні людей писали пости про лаги вильоти і про те які розробники "не хороші люди". І дивлячись на це я не знав хто гірший розробники які випускають таке ( но всеодно вони в плюсі! по грошах) чи "гравці" які це "споживають".
Власне до чого я веду ось уявіть що виходить умовний кіберпанк і ніхто не робив "предзамовлень" Спочатку люди глянули огляди і побачивши баги вирішили забити до кращих часі... І в гри у стімі в день релізу 1000 проданих копій... ХМ що зробить видавець? Почне правити баги бо це катастрофа...
Так це ваша провина! Якщо народ "хаває" такий продукт то його будуть випускати і надалі в такому виді!
Тому повторюсь цей "хайп" навколо гри роблять самі гравці... ВОНИ спочатку купляють не перевірений товар а потім НИЮТЬ...

Phos4: 12.08.2023 14:36 Павло
Порівняйте кількість оцінок... Тут цифри говорять самі за себе... і це гра 2017 року...
ОСТАННІ РЕЦЕНЗІЇ:
змішані (217)
УСІ РЕЦЕНЗІЇ:
Хоча так ви праві, ті хто грають ігри пізніше а не кидають у компанію гроші в перший день залишаються як правило задоволені...
До чого тут передплата? Я купив після виходу і в КБ неможливо було нормально грати пів року, на консолях майже рік після виходу. Дуже показово, як зараз реагують на чудовий реліз БГ3 багато окремих розробників особливо з рпг-жанру, прям бачу як жалюгідно вони намагаються занижувати очікування від своїх майбутніх релізів та виправдовують те лайно яке вони випускають зараз. БГ3 тепер недосяжна вершина та еталон жанру, таким повинен бути реліз першого дня, а не "фіксити пів року" і додавати те що не встигли зробити як доп контент за майже фул прайс
unlnu
Member

Повідомлення

Де відгуки про енергетик "сталкер" від "нон-стоп" можна знайти, а то ніде не можу ніяк зрозуміти задоволені споживачі чи ні? :rolleyes:
Павло
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 12.08.2023 15:04
Павло: 12.08.2023 14:40

ОСТАННІ РЕЦЕНЗІЇ:
змішані (217)
УСІ РЕЦЕНЗІЇ:
До чого тут передплата? Я купив після виходу і в КБ неможливо було нормально грати пів року, на консолях майже рік після виходу. Дуже показово, як зараз реагують на чудовий реліз БГ3 багато окремих розробників особливо з рпг-жанру, прям бачу як жалюгідно вони намагаються занижувати очікування від своїх майбутніх релізів та виправдовують те лайно яке вони випускають зараз. БГ3 тепер недосяжна вершина та еталон жанру, таким повинен бути реліз першого дня, а не "фіксити пів року" і додавати те що не встигли зробити як доп контент за майже фул прайс
"Я купив після виходу і в КБ неможливо було нормально грати пів року" Так в тому сіть не купляйте гру поки її не допилять... Якщо так будуть робити усі но в розробників не буде іншого вибору... Буде тільки один варіант! ВИПУСТИТИ ГОТОВИЙ ПРОДУКТ :beer:
stoned
Member

Повідомлення

Павло
Наче є якийсь хайп? Просто то вже скоріше Фоллаут 4/76 від Григоровича, ніж оригінальна трилогія. :shuffle:

Відправлено через 7 хвилин 15 секунд:
Enjthesilence: 12.08.2023 15:04Я купив після виходу і в КБ неможливо було нормально грати пів року
Брехні, 1.00 на ПК проходилась повністю без будь-яких багів, окрім хіба транспорту котрий любив падати під текстури, ріжучих око багів насипали куди пізніше ніж на релізі.
Опісля 1.06 з'явились T-Pose, лут в повітрі і "жирафи" з трупів, як в альфі BF3, які присутні в грі і по сьогоднішній день. :-/
Востаннє редагувалось 12.08.2023 15:57 користувачем stoned, всього редагувалось 2 разів.
Bogdanp73
Member

Повідомлення

розкрито дату виходу
Розробники поки не розкривають точну дату виходу проєкту
Що тут додати....переходимо на гнилий клікбейт?
Павло
Member

Повідомлення

Bogdanp73: 12.08.2023 15:47
розкрито дату виходу
Розробники поки не розкривають точну дату виходу проєкту
Що тут додати....переходимо на гнилий клікбейт?
Вони розкрили дату коли буде рокрито дату входу! Ну ви зрозуміли?!
Donate
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 12.08.2023 15:04БГ3 тепер недосяжна вершина та еталон жанру, таким повинен бути реліз першого дня, а не "фіксити пів року" і додавати те що не встигли зробити як доп контент за майже фул прайс
Китайці вміють. Дивіться релізи Genshin Impact, Honkai Star Rail практично бездоганний запуск.
За останні роки взагалі таке враження було що QC в ААА іграх відсутнє взагалі, але ось BG3 це той момент коли те що говорили вони то й дали. Коли контенту дійсно на 100+ годин, перші 60 годин взагалі безбажні вийшли. Плюс не ховання голови в пісок а випуск регулярних патчів. Ось вже третій вчора завезли. Плюс свій рушій який написаний під їх задачі. А ось у сталкера УЕ5 і це буде такий же дубовий шутер як атомік харт, побачите всі ігри на цьому рушії виглядають так собі, жеруть достатньо багато, і досить дубові геймплейно :lol:
Востаннє редагувалось 12.08.2023 16:01 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

stoned: 12.08.2023 15:46 Павло
Наче є якийсь хайп? Просто то вже скоріше Фоллаут 4/76 від Григоровича, ніж оригінальна трилогія. :shuffle:

Відправлено через 7 хвилин 15 секунд:
Enjthesilence: 12.08.2023 15:04Я купив після виходу і в КБ неможливо було нормально грати пів року
Брехні, 1.00 на ПК проходилась повністю без будь-яких багів, окрім хіба транспорту котрий любив падати під текстури, ріжучих око багів насипали куди пізніше ніж на релізі.
Опісля 1.06 з'явились T-Pose, лут в повітрі і "жирафи" з трупів, як в альфі BF3, які присутні в грі і по сьогоднішній день. :-/
Авжеж, вірю. Жахлива оптимізація і купа багів, текстури, тупий інтелект ворогів, спавн копів прям на очах, звичайно її можливо було пройти, але то було лайно, а не проходження. Якщо для вас це не критичні проблеми, флаг вам в руки. В мене дівчина, яка за життя грала тільки в сімс та проходила відьмака 3, навіть вона помітила яка то зламана гра і ловила лулзи з тих багів кіберпанку, а то людина абсолютно далека від ігрової індустрії
Востаннє редагувалось 12.08.2023 16:02 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
stoned
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Буквально описав те, що кіберпанк 2077 представляє із себе і сьогодні. :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

Не вірю в реліз в 2023 але подивимось
Enjthesilence
Member

Повідомлення

stoned: 12.08.2023 16:02 Enjthesilence
Ти буквально описав те, що кіберпанк 2077 представляє із себе і сьогодні. :lol:
Ну не кажи, я запускав декілька місяців назад, коли міняв гпу, все там краще, після фантом ліберті і "ласт" патча пройду, сюжет цікавий все ж таки
stoned
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Эдине що там підтягнули з релізу, то промені і їх продуктивність.
після фантом ліберті
Некст-ген Відьмак вас нічому не навчив? :laugh:
quadrotony
Member

Повідомлення

КП2077 чудова гра грав з реліза
0 багів
краща гра десятиліття не менше

а ниють і хейтять її тут жертви ютуб пропагандонів :spy:
Відповісти