Baldur's Gate 3 увійшла до числа найпопулярніших ігор Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Scoffer: 06.08.2023 19:59А, і співпартійці якісь дурнуваті по класам. Зазвичай в іграх подібного формату дозволяється замінювати їхні класи вільно, або хоча б з пари варіантів, а тут болт вам, а не заміну.
Це гарне рішення для звичайних гравців. А для манчкінів, думаю, цю опцію додадуть модами.
Earanak
Member

Повідомлення

Я тоже предпочту сейвскамить что бы сделать то как мне интересно а не пускать все на самотек из за рандома.
Благо тут сейвскамить очень удобно :gigi:
Guest003
Member

Повідомлення

Scoffer: 06.08.2023 21:11 waryag
Там 99.9% таких наслідків це битва. Чи й не цікавість.
До речі бойовка так собі, в дос2 у них якось краще було.
У D:OS2 - не DND бойовка. Це різні речі.

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Earanak: 06.08.2023 21:12 Я тоже предпочту сейвскамить что бы сделать то как мне интересно а не пускать все на самотек из за рандома.
Благо тут сейвскамить очень удобно :gigi:
Гра дає волю кожному гравцю) Спражні фані днд не будуть так робити, а інші можуть, у цьому і кайф, є підхід для кожного)
eilef
Member

Повідомлення

Невервинтер второй все же был лучше, но это очень очень хорошая игра которая пытается приблизиться максимально к ДнД. Разработчики молодцы.
Scoffer
Member

Повідомлення

Guest003: 06.08.2023 21:20не DND бойовка
І це прекрасно. Ну от реально не бачу жодного сенсу натягувати настолку на комп'ютерну гру, суцільні незручності.
Guest003: 06.08.2023 21:20Спражні фані днд
... зневажають 5ту редакцію і в бг3 принципово не гратимуть :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

Scoffer: 06.08.2023 21:22 ... зневажають 5ту редакцію і в бг3 принципово не гратимуть :laugh:
Ви так кажете, наче в них багато варіантів. Що там було в останні роки? Патфайндер на форку динди і все?
Барбарис
Member

Повідомлення

n+gibat[]r, години за 3 - 4 завантажив, пожалкував, що у провайдера 1 Гб не замовив для такого. :lol:
Donate, розробники таке розпускали, але після вже патч був.
Scoffer, там будуть ще й чисті листки, з яких можна ліпити все. Це НПС із заготовленими квестами історіями, тому вони вже сформовані, щоб відповідати цій історії. Крипту з 6 грабіжниками проходив декілька разів(рівні хоч і аналогічні, але хп в них більше та ініціативи), пройшов лише перебивши пару поодинці, а потім за чотирьох останніх майже всю партію поклав. Може складність низька? В ДОС2 всі заклинання вміння відновлювались ще під час битви, а тут раз і до відпочинку.
Scoffer
Member

Повідомлення

Барбарис
Бойовка в днд така як вона є бо це правила настільної гри. Там по очевидним причинам неможливий екшн в реальному часі або хоча б в напівреальному як в дос2. Реалізація днд строго по правилам настолки в комп'ютерній грі це натягування сови на глобус заради натягування сови на глобус, імхо. Окрім додаткових незручностей нічого не принесло. В дос2, як на мене, ларіани знайшли гарний баланс, а тут даунгрейд в порівнянні зі своєю ж грою.

Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Нє, жити можна і з такою, вона не зовсім жахлива, але навіщо даунгрейдити якщо ти ж показав що вмієш краще особисто мені не зрозуміло.
Барбарис
Member

Повідомлення

Scoffer, тому що це виконання замовлення для якого їх найняли, а не їх гра?
В ДОС теж не сильно екшн був і там запросто можна було ворогів катком з імбових персів давити, що взагалі не цікаво ставало.
Scoffer
Member

Повідомлення

waryag
Я думаю що серед тих кто купив бг3 абсолютна більшість не чули ні про які днд, а серед тих хто чув грали в живу настолку максимум пару відсотків. Народ просто зголоднів по гарним однокористувацьким іграм, котрих все менше і менше, суцільні симулятори лутбоксів випускаються.
waryag
Member

Повідомлення

Scoffer: 06.08.2023 21:52Я думаю що серед тих кто купив бг3 абсолютна більшість не чули ні про які днд, а серед тих хто чув грали в живу настолку максимум пару відсотків. Народ просто зголоднів по гарним однокористувацьким іграм, котрих все менше і менше, суцільні симулятори лутбоксів випускаються.
Ви можете думати як завгодно... але аудиторія ДНД - мільйони, якщо не десятки, які раді виходу гідної CRPG. Купка упоротих фанів погоди не робить.
Guest003
Member

Повідомлення

Scoffer: 06.08.2023 21:52 waryag
Я думаю що серед тих кто купив бг3 абсолютна більшість не чули ні про які днд, а серед тих хто чув грали в живу настолку максимум пару відсотків. Народ просто зголоднів по гарним однокористувацьким іграм, котрих все менше і менше, суцільні симулятори лутбоксів випускаються.
Я так не думаю. Скоріш за все, серед покупців більшість знайома з днд, особливо якщо це люди з США та західної європи. Залежить від віку.
Scoffer
Member

Повідомлення

waryag
От тільки аудиторії настолки і комп'ютерної гри це різні аудиторії. І враження від ігор радикально інші.
Earanak
Member

Повідомлення

упс, уже ответили... del
Геральт
Member

Повідомлення

Earanak: 06.08.2023 22:56 упс, уже ответили... del
Вони там все одно вбогі. Гейл жере шмотки. Ельфа треба штрикнути патиком, щоб не ліз. :D
Але і найманців прям щоб все-все не налаштуєш
neo89skynet
Member

Повідомлення

Хтось коопом бiгав? Як Воно зручно?
Hotspur
Member

Повідомлення

треба собі купити :beer:
Earanak
Member

Повідомлення

Геральт: 06.08.2023 23:02 Гейл жере шмотки
Я уже 30+ часов наиграл он так ни одной и не сожрал.
А у меня уже 8000 золота и этих шмоток ему на еду штук 15 лишних.
Может потому что у меня до сих пор второй день в игре идет ))
То есть был только один длительный отдых в лагере.
Scoffer
Member

Повідомлення

Earanak
Ну це ти даремно, там на відпочинках багато історій зав'язано.
Guest003
Member

Повідомлення

Earanak: 06.08.2023 23:23
Геральт: 06.08.2023 23:02 Гейл жере шмотки
Я уже 30+ часов наиграл он так ни одной и не сожрал.
А у меня уже 8000 золота и этих шмоток ему на еду штук 15 лишних.
Может потому что у меня до сих пор второй день в игре идет ))
То есть был только один длительный отдых в лагере.
Теж вперше чую, можливо тому, що Гейл у мене сидить у таборі :gigi:
Відповісти