Пропоную обговорити Micron представила пам'ять HBM3 Gen2 із пропускною здатністю 1,2 ТБ/с
Нагадало початок з фуріями.
Де ж ці убер-вироби?
Останні статті і огляди
Новини
Micron представила пам'ять HBM3 Gen2 із пропускною здатністю 1,2 ТБ/с
-
Kotya
Member
-
Ray2000gt
Advanced Member
Вже 3-4 покоління Tesla виходять на HBM.
-
vmsolver
Member
Да ладно, HBM обычному люду это как в музей или на выставку сходить, круто, но ты это увидишь только там. Интереснее упоминание 24 Гб GDDR7 32 Gbps, это значит что на той же ширине шины теперь можно будет получить в полтора раза больше ёмкость VRAM чем сейчас.
-
alexxusss
Member
128bit/12GB за 600 баксівvmsolver: ↑ 27.07.2023 11:53на той же ширине шины теперь можно будет получить в полтора раза больше ёмкость VRAM чем сейчас
-
taras_cs
Member
Ваша ава нагадала витвір китайцівKotya: ↑ 27.07.2023 11:11 Пропоную обговорити Micron представила пам'ять HBM3 Gen2 із пропускною здатністю 1,2 ТБ/с
Де ж ці убер-вироби?
-
Kotya
Member
То з часів коли це було цікаво.taras_cs: ↑ 27.07.2023 12:19Ваша ава нагадала витвір китайцівKotya: ↑ 27.07.2023 11:11 Пропоную обговорити Micron представила пам'ять HBM3 Gen2 із пропускною здатністю 1,2 ТБ/с
Де ж ці убер-вироби?
Rampage III Gene та щось ще.
Вже 10+ років минуло.
Ава на згадку про фанбойство
-
Bogdanp73
Member
хотів спитати що це таке,але в цитаті вже побачив назву картинки,то для лгбт підсвітки....)цікаво скільки ж людей має корпуси з вікнами і ставлять блоки так щоб воно все виглядалоtaras_cs: ↑ 27.07.2023 12:19Ваша ава нагадала витвір китайцівKotya: ↑ 27.07.2023 11:11 Пропоную обговорити Micron представила пам'ять HBM3 Gen2 із пропускною здатністю 1,2 ТБ/с
Де ж ці убер-вироби?
-
taras_cs
Member
Мабуть, багато. Я собі купивBogdanp73: ↑ 28.07.2023 00:04хотів спитати що це таке,але в цитаті вже побачив назву картинки,то для лгбт підсвітки....)цікаво скільки ж людей має корпуси з вікнами і ставлять блоки так щоб воно все виглядало
Потім до нього стрічку, що світиться, відеомапа теж додає світла.
Дружина надивилась - просила їй теж з норм вікном купити. Ось, нещодавно купив їй 6700 XT Red Devil та
Але вони поки що не світяться (фото не моє), бо, хоча там вбудований хаб для підсвітки та PWM вентиляторів, потрібна мамка з правильною RGB 5V головкою. Тому купив ще ось це, для керування підсвіткою:
Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
Це Torrent RGB, там вентилятори в комплекті, температурний режим дуже класний, відеомапа майже не юзає власні вентилятори.
-
Bogdanp73
Member
ну може то я який старовір дикий,в мене корпус звичайний дешман китайський,стоїть збоку стола типу на пядесталі з отворів то тільки збоку під вентиль гриль і задня стінка звичайний гриль,так після останнього апу зьявилась лгбт на памяті і вк так вона навіть через ті отвори мене бісила)добре що хоч зовсім вимикати можна,не люблю світлошумtaras_cs: ↑ 28.07.2023 11:13Мабуть, багато. Я собі купивBogdanp73: ↑ 28.07.2023 00:04хотів спитати що це таке,але в цитаті вже побачив назву картинки,то для лгбт підсвітки....)цікаво скільки ж людей має корпуси з вікнами і ставлять блоки так щоб воно все виглядало
Потім до нього стрічку, що світиться, відеомапа теж додає світла.
Дружина надивилась - просила їй теж з норм вікном купити. Ось, нещодавно купив їй 6700 XT Red Devil та
Але вони поки що не світяться (фото не моє), бо, хоча там вбудований хаб для підсвітки та PWM вентиляторів, потрібна мамка з правильною RGB 5V головкою. Тому купив ще ось це, для керування підсвіткою:
Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
Це Torrent RGB, там вентилятори в комплекті, температурний режим дуже класний, відеомапа майже не юзає власні вентилятори.
-
terminahtor
Member
відеомапа
-
maksim2020
Member
Я теж. Скляні корпуси - топ.taras_cs: ↑ 28.07.2023 11:13Мабуть, багато. Я собі купивBogdanp73: ↑ 28.07.2023 00:04хотів спитати що це таке,але в цитаті вже побачив назву картинки,то для лгбт підсвітки....)цікаво скільки ж людей має корпуси з вікнами і ставлять блоки так щоб воно все виглядало
...
-
taras_cs
Member
Так, це не всім подобається. Стрічку краще розмістити так, щоб її не було видно, лише відблиски світла в корпусі.Bogdanp73: ↑ 28.07.2023 23:40після останнього апу зьявилась лгбт на памяті і вк так вона навіть через ті отвори мене бісила)добре що хоч зовсім вимикати можна,не люблю світлошум
То того ж є затемнені шиби, але й вони не рятують, коли світлодіоди стирчать на видноті та сліплять очі.
-
mgerchik
Member
аналогично, поэтому искал что то с "дифузором", а ля под неон. тем кому не нравятся обычные лед-ленты где видно диоды, тема суперtaras_cs: ↑ 30.07.2023 09:42То того ж є затемнені шиби, але й вони не рятують, коли світлодіоди стирчать на видноті та сліплять очі.
светит ярко, но не слепит
- спойлер
багатоBogdanp73: ↑ 28.07.2023 00:04цікаво скільки ж людей має корпуси з вікнами і ставлять блоки так щоб воно все виглядало