Softas: ↑
23.07.2023 22:04
Як би при чому тут я?
А коли ти хочеш реальність, то так, чоловік сильніший і спритніший.
Я б хотів побачили реальність в якій ти можеш обігнати чемпіонКУ світу з легкої атлетики/бігу, або натовкти пику якійсь титулованій боксерЦІ Тоді б і глянули хто сильніший і спритніший
Як що чемпіонка світу з легкої атлетики/бігу навіть пилюку від чоловічого бігуна вдихати не буде, бо він давно вже на фініші. А на рахунок боксерів, то чоловік
чемпіон світу в важкій вазі з одного удару вирубить любу жінку боксерку.
23.07.2023 21:59The Tomb Raider, Horizon Zero Dawn ясно що не грав, яж не трансгендер якийсь. Як правило коли граєш в гру, асоціюєш себе з ГГ.
Коли на вулиці дощ то біжите в підвал з заплющеними очима, щоб веселку не побачити?
А при чому тут веселка? В хворих людей однакової орієнтації прапор не веселка, там одного кольору нема, так що асоціація не підходить і ніякого відношення до веселки прапор хворих відношення не має.
Spiryt: ↑
24.07.2023 10:15
Я бы понял, если бтам был какой-то жирный гоблин, на месте ГГ. Но тут же некоторых триггерит, просто от вида женского ГГ в игре
Так це не кіно, що б на нього дивитись, це гра в яку треба грати. І грати за жіночого персонажа нормальний чоловік не буде. Що не можна було зробити різні персонажі для всіх? Для жінок жіночі для чоловіків чоловічі. Невже так тяжко?
Spiryt: ↑
24.07.2023 10:15
Я бы понял, если бтам был какой-то жирный гоблин, на месте ГГ. Но тут же некоторых триггерит, просто от вида женского ГГ в игре
Так це не кіно, що б на нього дивитись, це гра в яку треба грати. І грати за жіночого персонажа нормальний чоловік не буде. Що не можна було зробити різні персонажі для всіх? Для жінок жіночі для чоловіків чоловічі. Невже так тяжко?
А что произойдет, если играть? Либидо падет, или на мужиков начнешь засматриваться ?
24.07.2023 09:13
Як що чемпіонка світу з легкої атлетики/бігу навіть пилюку від чоловічого бігуна вдихати не буде, бо він давно вже на фініші. А на рахунок боксерів, то чоловік
Причому тут це, якщо ти проектуєш головних персонажів на себе Хоча прочитавши це, зрозумів, що тобі років 15-17, не більше.
23.07.2023 14:09
Я думав дно пробити не можливо, але ні знизу постукали і знову явилась головна героїня. Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
А як мужики в Фаллоу 4 за жінку грали — то нічого? Ставили собі моди на гарне оголене жіноче тіло, і... продовження я вже не дивився.
23.07.2023 14:09
Я думав дно пробити не можливо, але ні знизу постукали і знову явилась головна героїня. Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
в всесвіті ЗВ фізична сила ніколи майже нічого не вирішувала. Головне стріляти краще й швидше за імперського штурмовика.абож відчувати якийсь з боків Сили й закінчити навчання в профільній академії.
головне щоб розраби "не задихнулися від своїх амбіцій" - як сказав один вельми поважний дядько в чорному.(як по мені "Ізгой один" найкраще з того що створили під владою мишеняти. Бо все інше штурмовик сантехнічного підрозділу.лорд надінь шолом назад.недо Макряк.кітайські повстанці. ну їх усіх в ...... )
24.07.2023 09:13
Причому тут це, якщо ти проектуєш головних персонажів на себе Хоча прочитавши це, зрозумів, що тобі років 15-17, не більше.
Ага особливо що в свій час ще на спектрумі грав. Хто знає, той зрозуміє.
Геральт: ↑
24.07.2023 23:15
Не тільки можна, а й, якщо мені пам'ять не зраджує, треба. Там є сюжетна лінія Цірі, яку обійти не вдасться. Хіба що кота попросити пройти ті моменти
Десять хвилин помучився і спеціально програв барону.