Розробники Star Wars Outlaws поділилися новими подробицями про гру

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
jt38
Member

Повідомлення

Геральт: 23.07.2023 16:32А споглядати задок самки то не є щось погане.
согласен - прыщавые 12-летние подростки будут рады, ведь настоящих баб у них нет - только и остается, что на виртуальных глазеть
Геральт: 24.07.2023 02:17 Ще б пак, якщо грати тільки за білих гетерогенних чоловіків, то дивитись не треба :D
спойлер
мне, вот, интересно... ты больше в игру, собственно, играешь или на жопы смотришь?
Softas
Member

Повідомлення

daesz: 24.07.2023 01:50
Softas: 23.07.2023 22:04 Як би при чому тут я?
А коли ти хочеш реальність, то так, чоловік сильніший і спритніший.
Я б хотів побачили реальність в якій ти можеш обігнати чемпіонКУ світу з легкої атлетики/бігу, або натовкти пику якійсь титулованій боксерЦІ ;) Тоді б і глянули хто сильніший і спритніший :D
Як що чемпіонка світу з легкої атлетики/бігу навіть пилюку від чоловічого бігуна вдихати не буде, бо він давно вже на фініші. А на рахунок боксерів, то чоловік
чемпіон світу в важкій вазі з одного удару вирубить любу жінку боксерку.

Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Alligator: 23.07.2023 23:19
Softas: 23.07.2023 21:59The Tomb Raider, Horizon Zero Dawn ясно що не грав, яж не трансгендер якийсь. Як правило коли граєш в гру, асоціюєш себе з ГГ.
Коли на вулиці дощ то біжите в підвал з заплющеними очима, щоб веселку не побачити? :lol:
А при чому тут веселка? В хворих людей однакової орієнтації прапор не веселка, там одного кольору нема, так що асоціація не підходить і ніякого відношення до веселки прапор хворих відношення не має.
Геральт
Member

Повідомлення

jt38: 24.07.2023 06:08 мне, вот, интересно... ты больше в игру, собственно, играешь или на жопы смотришь?
Одне одному не заважає :D
Spiryt
Member

Повідомлення

Я бы понял, если бтам был какой-то жирный гоблин, на месте ГГ. Но тут же некоторых триггерит, просто от вида женского ГГ в игре :facepalm:
Softas
Member

Повідомлення

Spiryt: 24.07.2023 10:15 Я бы понял, если бтам был какой-то жирный гоблин, на месте ГГ. Но тут же некоторых триггерит, просто от вида женского ГГ в игре :facepalm:
Так це не кіно, що б на нього дивитись, це гра в яку треба грати. І грати за жіночого персонажа нормальний чоловік не буде. Що не можна було зробити різні персонажі для всіх? Для жінок жіночі для чоловіків чоловічі. Невже так тяжко?
Spiryt
Member

Повідомлення

Softas: 24.07.2023 10:37
Spiryt: 24.07.2023 10:15 Я бы понял, если бтам был какой-то жирный гоблин, на месте ГГ. Но тут же некоторых триггерит, просто от вида женского ГГ в игре :facepalm:
Так це не кіно, що б на нього дивитись, це гра в яку треба грати. І грати за жіночого персонажа нормальний чоловік не буде. Що не можна було зробити різні персонажі для всіх? Для жінок жіночі для чоловіків чоловічі. Невже так тяжко?
А что произойдет, если играть? Либидо падет, или на мужиков начнешь засматриваться ? :rotate:
Геральт
Member

Повідомлення

Softas: 24.07.2023 10:37 І грати за жіночого персонажа нормальний чоловік не буде.
Тобто Відьмак3 ти не грав?
Alligator
Member

Повідомлення

Геральт: 24.07.2023 10:46
Softas: 24.07.2023 10:37 І грати за жіночого персонажа нормальний чоловік не буде.
А якщо затронути ГТА то BLM приплести можно буде :lol:
daesz
Member

Повідомлення

Softas: 24.07.2023 09:13 Як що чемпіонка світу з легкої атлетики/бігу навіть пилюку від чоловічого бігуна вдихати не буде, бо він давно вже на фініші. А на рахунок боксерів, то чоловік
Причому тут це, якщо ти проектуєш головних персонажів на себе :facepalm:
Хоча прочитавши це, зрозумів, що тобі років 15-17, не більше.
VovaII
Member

Повідомлення

Softas: 23.07.2023 14:09 Я думав дно пробити не можливо, але ні знизу постукали і знову явилась головна героїня. Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
А як мужики в Фаллоу 4 за жінку грали — то нічого? Ставили собі моди на гарне оголене жіноче тіло, і... продовження я вже не дивився.
anyname
Member

Повідомлення

Softas: 23.07.2023 14:09 Я думав дно пробити не можливо, але ні знизу постукали і знову явилась головна героїня. Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
в всесвіті ЗВ фізична сила ніколи майже нічого не вирішувала. Головне стріляти краще й швидше за імперського штурмовика.абож відчувати якийсь з боків Сили й закінчити навчання в профільній академії.
головне щоб розраби "не задихнулися від своїх амбіцій" - як сказав один вельми поважний дядько в чорному.(як по мені "Ізгой один" найкраще з того що створили під владою мишеняти. Бо все інше :insane: штурмовик сантехнічного підрозділу.лорд надінь шолом назад.недо Макряк.кітайські повстанці. ну їх усіх в ...... )
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Жаль, что не разработчики Ghost Recon... или Just Cause
daesz
Member

Повідомлення

anyname: 24.07.2023 19:39 як по мені "Ізгой один" найкраще з того що створили під владою мишеняти.
Фільм? 100%. Взагалі - Ендор на голову вище і, в принципі, краще, за все окрім ОТ.
Softas
Member

Повідомлення

Геральт: 24.07.2023 10:46
Я й не знав що в відьмаку можна грати жіночим персонажем.

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
daesz: 24.07.2023 17:44
Softas: 24.07.2023 09:13 Як що чемпіонка світу з легкої атлетики/бігу навіть пилюку від чоловічого бігуна вдихати не буде, бо він давно вже на фініші. А на рахунок боксерів, то чоловік
Причому тут це, якщо ти проектуєш головних персонажів на себе :facepalm:
Хоча прочитавши це, зрозумів, що тобі років 15-17, не більше.
Ага особливо що в свій час ще на спектрумі грав. Хто знає, той зрозуміє.
Mcloud
Member

Повідомлення

Подивився оглядове відео - прям дуже круто виглядає, навіть буду хотіти грати, якщо доживемо до 2024) :super:
Геральт
Member

Повідомлення

Softas: 24.07.2023 22:11 Я й не знав що в відьмаку можна грати жіночим персонажем.
Не тільки можна, а й, якщо мені пам'ять не зраджує, треба. Там є сюжетна лінія Цірі, яку обійти не вдасться. Хіба що кота попросити пройти ті моменти :D
Alligator
Member

Повідомлення

Геральт: 24.07.2023 23:15
Softas: 24.07.2023 22:11 Я й не знав що в відьмаку можна грати жіночим персонажем.
Не тільки можна, а й, якщо мені пам'ять не зраджує, треба. Там є сюжетна лінія Цірі, яку обійти не вдасться. Хіба що кота попросити пройти ті моменти :D
Нэээ, кошка проходит дополнение где нужно играть за говорящую Плотву. :lol:
Softas
Member

Повідомлення

Десять хвилин помучився і спеціально програв барону.
Spiryt
Member

Повідомлення

Softas: 25.07.2023 11:40
Десять хвилин помучився і спеціально програв барону.
это уже клиника
Геральт
Member

Повідомлення

Відправлено через 7 хвилин 19 секунд:
Alligator: 25.07.2023 07:56 Нэээ, кошка проходит дополнение где нужно играть за говорящую Плотву. :lol:
А до речі, якщо в Stray грати то норм мужик має коту під хвіст заглядати, виходить, щоб не вийшло казуса "гри за самку"?
Softas: Десять хвилин
грати за жіночого персонажа нормальний чоловік не буде.
:popcorn:
Відповісти