Останні статті і огляди
Новини
Розробники Star Wars Outlaws поділилися новими подробицями про гру
-
daesz
Member
Пропоную обговорити Розробники Star Wars Outlaws поділилися новими подробицями про гру
Ну тобто гра про контрабандистів і піратів, але Хан Соло чілить в карбоніті
Не популярна думка, але дівіжини геймплейно були класні, і тому шанс що у юбіків вийде нормальна гра доролі великий.
Ну тобто гра про контрабандистів і піратів, але Хан Соло чілить в карбоніті
Не популярна думка, але дівіжини геймплейно були класні, і тому шанс що у юбіків вийде нормальна гра доролі великий.
-
KimRomik
Member
у нас вже було такеГлавной героиней станет девушка-воришка
чому міккі маус не вміє в нове и завжди бере за старі кліше?
-
EkselentE
Member
Это Лара только в космосе
-
MetalistForever
Member
Disney плохо изучил новые тренды ! Уже мало просто быть девочкой, нужно быть : body positive
- Вкладення
-
-
-
Softas
Member
Я думав дно пробити не можливо, але ні знизу постукали і знову явилась головна героїня. Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
-
Enjthesilence
Member
Шкода за скасовану star wars 1313, це останній проект в цьому сетінгу в який дійсно хотілось пограти, щось таке приземлене не надто "казкове", але трапився дісней.
-
daesz
Member
Проте є шанс, що кенсельнутий проект від ВісералГеймс таки дороблятьEnjthesilence: ↑ 23.07.2023 15:30 Шкода за скасовану star wars 1313, це останній проект в цьому сетінгу в який дійсно хотілось пограти, щось таке приземлене не надто "казкове", але трапився дісней.
+ екліпс і 2 проекта від респауна в розробці (один з яких 100% новий батлфронт)
-
Alligator
Member
The Tomb Raider, Horizon Zero Dawn не играли где гг девушка?Softas: ↑ 23.07.2023 14:09 Я думав дно пробити не можливо, але ні знизу постукали і знову явилась головна героїня. Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
Ладно упустим, канон без выбора, а в Assassin's Creed крайних частей только за мужика играют? Про GTA Online вообще молчу.
-
Hum
Member
Довольно симпатично. Если не будет тупого прорыва вперёд берсерка и раскидывания на автомате направо-налево болванчиков-врагов то поиграть за контрабандиста неплохое разнообразие для вселенной "с одним мечом бегать всю игру". Сам люблю бить в играх изподтишка в спину не рискуя понапрасну.
-
Геральт
Member
Там від 3ї особи. А споглядати задок самки то не є щось погане.Softas: ↑ 23.07.2023 14:09 Я думав дно пробити не можливо, але ні знизу постукали і знову явилась головна героїня. Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
Цікаво, як ви партійні РПГ проходите? Там же ж 3-5 різних персон. І не завжди не те що, чоловіки, а взагалі, люди.
-
Tinkywinky
Member
Я не знаю, как лично ты выглядишь, но заметил, что толпу украинских беженцев от местных здесь можно отличить в первую очередь по очетаниям их фигур. Синк эбаут ит.MetalistForever: ↑ 23.07.2023 13:47 Disney плохо изучил новые тренды ! Уже мало просто быть девочкой, нужно быть : body positive
-
Softas
Member
The Tomb Raider, Horizon Zero Dawn ясно що не грав, яж не трансгендер якийсь. Як правило коли граєш в гру, асоціюєш себе з ГГ.Alligator: ↑ 23.07.2023 16:25The Tomb Raider, Horizon Zero Dawn не играли где гг девушка?Softas: ↑ 23.07.2023 14:09 Я думав дно пробити не можливо, але ні знизу постукали і знову явилась головна героїня. Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
Ладно упустим, канон без выбора, а в Assassin's Creed крайних частей только за мужика играют? Про GTA Online вообще молчу.
А в Assassin's Creed навіть розробник писав, що більшість вибирає чоловічого персонажа.
"Гейм-директор Assassin's Creed Odyssey Скотт Филипс поделился небольшой статистикой игры. Как оказалось, две трети геймеров отдали предпочтение протагонисту-мужчине."
-
bes
Member
можно подумать что если бы тебя сделали главным героем ты бы лучше справилсяSoftas: ↑ 23.07.2023 14:09 Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
-
Softas
Member
Якщо замість гри дивитись на задок ГГ? Ото різних збоченців на світі з'явилось.Геральт: ↑ 23.07.2023 16:32Там від 3ї особи. А споглядати задок самки то не є щось погане.Softas: ↑ 23.07.2023 14:09 Я думав дно пробити не можливо, але ні знизу постукали і знову явилась головна героїня. Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
Цікаво, як ви партійні РПГ проходите? Там же ж 3-5 різних персон. І не завжди не те що, чоловіки, а взагалі, люди.
Ніколи коли граю не дивлюсь на дупу, зате коли ГГ біжить чи б'ється жіночих криків я не хочу чути.
-
bes
Member
Softas: ↑ 23.07.2023 21:59 ясно що не грав, яж не трансгендер якийсь. Як правило коли граєш в гру, асоціюєш себе з ГГ.
-
Softas
Member
Як би при чому тут я?bes: ↑ 23.07.2023 22:01можно подумать что если бы тебя сделали главным героем ты бы лучше справилсяSoftas: ↑ 23.07.2023 14:09 Про сильну і незалежну самку. В яку чомусь мають грати в більшості своїй чоловіки.
А коли ти хочеш реальність, то так, чоловік сильніший і спритніший.
-
bes
Member
попробуй ночью у жены забрать одеяло потом расскажешь кто сильней и ловчеSoftas: ↑ 23.07.2023 22:04 А коли ти хочеш реальність, то так, чоловік сильніший і спритніший.
-
Alligator
Member
Коли на вулиці дощ то біжите в підвал з заплющеними очима, щоб веселку не побачити?Softas: ↑ 23.07.2023 21:59The Tomb Raider, Horizon Zero Dawn ясно що не грав, яж не трансгендер якийсь. Як правило коли граєш в гру, асоціюєш себе з ГГ.
-
daesz
Member
Я б хотів побачили реальність в якій ти можеш обігнати чемпіонКУ світу з легкої атлетики/бігу, або натовкти пику якійсь титулованій боксерЦІ Тоді б і глянули хто сильніший і спритнішийSoftas: ↑ 23.07.2023 22:04 Як би при чому тут я?
А коли ти хочеш реальність, то так, чоловік сильніший і спритніший.
-
Геральт
Member
Ще б пак, якщо грати тільки за білих гетерогенних чоловіків, то дивитись не требаSoftas: ↑ 23.07.2023 22:02 Ніколи коли граю не дивлюсь на дупу
- спойлер