Останні статті і огляди
Новини
Overwatch 2 та інші ігри Blizzard з'являться у Steam
-
Galactick
Member
Пропоную обговорити Overwatch 2 та інші ігри Blizzard з'являться у Steam
Steam запускатиме Battle.net щоб той запустив гру? Якщо так, то нахіба воно треба. З EA та CDPR лаунчерами така біда, наприклад.
Steam запускатиме Battle.net щоб той запустив гру? Якщо так, то нахіба воно треба. З EA та CDPR лаунчерами така біда, наприклад.
-
dr31k0
Member
Пропоную обговорити Overwatch 2 та інші ігри Blizzard з'являться у Steam
То для тих фетішистів які любляють щоб клієнт стіму запустив клієнт Blizzard(Ubisoft/EA/т.д. вибрати своє), а вже той в свою чергу запустив гру, замість того щоб напряму запускати гру швидше.
Сумніваюсь що політика цін на ігри Blizzard в стімі буде лагіднішою.
То для тих фетішистів які любляють щоб клієнт стіму запустив клієнт Blizzard(Ubisoft/EA/т.д. вибрати своє), а вже той в свою чергу запустив гру, замість того щоб напряму запускати гру швидше.
Сумніваюсь що політика цін на ігри Blizzard в стімі буде лагіднішою.
-
kalakawa
Member
Це я вперше за 16 років зможу легально пограти в warcraft 3
-
dimon2277
Member
з актуальною CoD такого немає, відразу старт гри, в самій грі показується (іконка) з чого людина грає (плойка, хбокс, пк стім чи батлнет, навіть клавамиш чи геймпад), думаю тут буде аналогічноGalactick: ↑ 20.07.2023 09:34 Пропоную обговорити Overwatch 2 та інші ігри Blizzard з'являться у Steam
а по факту гарна новина
єдине що бентежить регіональних цін явно не буде
-
konb999
Member
Не знаю як зараз, але на старті брав CoD в стімі. Не вистачило нервів просто шоб привязати акаунт актівіжн до стіму. Повернув кошти і купив за ту саму ціну тільки в батлнеті і без гемору. Може вже шось переробили... а взагалі ігри краще брати в тих ланчерах які належать видавництву, яке випускає гру!dimon2277: ↑ 20.07.2023 09:42з актуальною CoD такого немає, відразу старт гри, в самій грі показується (іконка) з чого людина грає (плойка, хбокс, пк стім чи батлнет, навіть клавамиш чи геймпад), думаю тут буде аналогічноGalactick: ↑ 20.07.2023 09:34 Пропоную обговорити Overwatch 2 та інші ігри Blizzard з'являться у Steam
а по факту гарна новина
-
dimon2277
Member
брав код після виходу варзон2, прив*язку наче зробив через їх офф сайт перед запуском (сайт код звісно), запустилось без костилів, можливо на старті і були проблемиkonb999: ↑ 20.07.2023 10:06Не знаю як зараз, але на старті брав CoD в стімі. Не вистачило нервів просто шоб привязати акаунт актівіжн до стіму. Повернув кошти і купив за ту саму ціну тільки в батлнеті і без гемору. Може вже шось переробили... а взагалі ігри краще брати в тих ланчерах які належать видавництву, яке випускає гру!dimon2277: ↑ 20.07.2023 09:42
з актуальною CoD такого немає, відразу старт гри, в самій грі показується (іконка) з чого людина грає (плойка, хбокс, пк стім чи батлнет, навіть клавамиш чи геймпад), думаю тут буде аналогічно
а по факту гарна новина
-
Belich
Member
Більше чекаю коли ігри activision з'являться в gamepass, в особливості серія COD (надіюсь, таке буде). Є бажання пограти в нові частини COD в сюжетку, але по 1500+ грн вивалювати за кожну - таке собі задоволення, вони того точно не варті.
-
Fen1xz
Member
А что мешало играть в вар3 раньше ? Лишь бы ото найти причину.kalakawa: ↑ 20.07.2023 09:39 Це я вперше за 16 років зможу легально пограти в warcraft 3
А по теме. Да пускай выпускают где хотят главное что б батлнет оставался. В последние пару лет забыл когда платил реальные деньги за их игры. WoW оплачивает все новые релизы своим золотом.
-
kalakawa
Member
Я й грав і багатоFen1xz: ↑ 20.07.2023 11:04А что мешало играть в вар3 раньше ? Лишь бы ото найти причину.kalakawa: ↑ 20.07.2023 09:39 Це я вперше за 16 років зможу легально пограти в warcraft 3
-
Dremjke
Member
konb999: ↑ 20.07.2023 10:06Не знаю як зараз, але на старті брав CoD в стімі. Не вистачило нервів просто шоб привязати акаунт актівіжн до стіму.
На старте всё было норм, покупал в стиме (зря потраченные деньги, к слову).dimon2277: ↑ 20.07.2023 10:27запустилось без костилів, можливо на старті і були проблеми
Было бы здорово, но эти лаунчеры полное УГ, но справедливости ради - баттл.нет хороший лаунчер. ГОГ тоже нормальный.konb999: ↑ 20.07.2023 10:06 ігри краще брати в тих ланчерах які належать видавництву, яке випускає гру!
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Предположу, что в геймпассе этих игр не будет. Жадность Activision не знает границ, врядли Microsoft на это повлияют. На OLX полно ребят, которые сдают в аренду аккаунты с этими кодами. На неделю за 300грн взять и пройти, я в мае так и сделал, прошел MW2019, BOCW и Vanguard (очень всратая игра).Belich: ↑ 20.07.2023 11:01Більше чекаю коли ігри activision з'являться в gamepass, в особливості серія COD (надіюсь, таке буде). Є бажання пограти в нові частини COD в сюжетку, але по 1500+ грн вивалювати за кожну - таке собі задоволення, вони того точно не варті.
-
penetrator
Member
Только после этого поста узнал, шо токен можно конвертировать в бнет балансFen1xz: ↑ 20.07.2023 11:04А что мешало играть в вар3 раньше ? Лишь бы ото найти причину.kalakawa: ↑ 20.07.2023 09:39 Це я вперше за 16 років зможу легально пограти в warcraft 3
А по теме. Да пускай выпускают где хотят главное что б батлнет оставался. В последние пару лет забыл когда платил реальные деньги за их игры. WoW оплачивает все новые релизы своим золотом.
У меня ща 210к в вотлк классик что по текущим ценам выйдет 400-420 баксов.
Пойду скупать косметику в д4
-
Fen1xz
Member
Токен можно конвертировать в гривны только в актуале, в классик вотлк голду можно менять только на жетоны дающие подписку. Так что с голды вотлк денег не вытянуть официально, зато 210к хватит что бы оплачивать подписку года на 2 впередpenetrator: ↑ 20.07.2023 11:37Только после этого поста узнал, шо токен можно конвертировать в бнет балансFen1xz: ↑ 20.07.2023 11:04
А что мешало играть в вар3 раньше ? Лишь бы ото найти причину.
Востаннє редагувалось 20.07.2023 11:53 користувачем Fen1xz, всього редагувалось 1 раз.
-
penetrator
Member
Вечером проверю. В суппорт статье на бнете написано, что вотлк классик тоже меняется на баланс, обычный вов классик нет.Fen1xz: ↑ 20.07.2023 11:51Токен можно конвертировать в гривны только в актуале, в классик вотлк голду можно менять только на жетоны дающие подписку.penetrator: ↑ 20.07.2023 11:37
Только после этого поста узнал, шо токен можно конвертировать в бнет баланс
-
Fen1xz
Member
На старте когда жетон в классике ввели - вроде не давали денег. Сейчас может поменяли правила обмена.penetrator: ↑ 20.07.2023 11:52Вечером проверю. В суппорт статье на бнете написано, что вотлк классик тоже меняется на баланс, обычный вов классик нет.Fen1xz: ↑ 20.07.2023 11:51
Токен можно конвертировать в гривны только в актуале, в классик вотлк голду можно менять только на жетоны дающие подписку.
-
daesz
Member
Якщо МК не дадуть змоги "перенести" все з БН в стім без витрити тих коштів іще раз - то, в принципі, всерівно.
-
taras_cs
Member
А де пан дістає стільки голди? Дружина грає, каже, що вся голда витрачається в процесі гри, якщо не бустити за голду.Fen1xz: ↑ 20.07.2023 11:04В последние пару лет забыл когда платил реальные деньги за их игры. WoW оплачивает все новые релизы своим золотом.
-
Keyser Soze
Member
"Zed's dead, baby. Zed's dead"
-
penetrator
Member
не знаю как обстоят дела в ритейле, но подозреваю, что так же как в классик:taras_cs: ↑ 20.07.2023 13:03А де пан дістає стільки голди? Дружина грає, каже, що вся голда витрачається в процесі гри, якщо не бустити за голду.Fen1xz: ↑ 20.07.2023 11:04В последние пару лет забыл когда платил реальные деньги за их игры. WoW оплачивает все новые релизы своим золотом.
GDKP - при хорошем раскладе можно вынести 10-50к с рейда.
Аукцион - тут нет лимита и все зависит от индивидуальных скиллов трейдера я подымаю 1к в день обычным крафтом, но те кто парсят его весь день могут нафлипать и по 10 и по 50к
Это конечно на густонаселенных серверах.
-
Fen1xz
Member
В начале аддона фарм всего что можно фармить, приносит миллионы в неделю, потом как ценник падает, крафт, перекрафт, игры на аукционе, разные петы, маунты, тмоги и прочая история.taras_cs: ↑ 20.07.2023 13:03А де пан дістає стільки голди? Дружина грає, каже, що вся голда витрачається в процесі гри, якщо не бустити за голду.Fen1xz: ↑ 20.07.2023 11:04В последние пару лет забыл когда платил реальные деньги за их игры. WoW оплачивает все новые релизы своим золотом.
-
Геральт
Member
Ну запускав же стім рокстарівський лаунчер для РДРGalactick: ↑ 20.07.2023 09:34 Steam запускатиме Battle.net щоб той запустив гру? Якщо так, то нахіба воно треба. З EA та CDPR лаунчерами така біда, наприклад.