Предлагаю обсудить Флагманські моноблоки Acer Aspire S27 доступні в Україні
Святые угодники, мне нужна такая вебка
Останні статті і огляди
Новини
Флагманські моноблоки Acer Aspire S27 доступні в Україні
-
Vermeer
Member
-
Alligator
Member
Світлодіодний світильник для тих хто хоче ефект світла з вікна як в день?
-
Nick22
Member
А за що ціна така?
-
Alligator
Member
Яка? Якщо порівняти з ArtLine то дорого, якщо з HP то дешево.Nick22: ↑ 19.07.2023 19:07 А за що ціна така?
-
ssslinks
Junior
типовий моноблочний оверпрайс, нічого дивногоNick22: ↑ 19.07.2023 19:07 А за що ціна така?
-
n+gibat[]r
Member
А где на АМуДэ сборки,чтобы было прохладно? А то печки с Интелом это ну такое
-
Tyler
Member
це шо, замість відяхи там вбудована графіка проца? Ультрабук якийсь
-
Alligator
Member
Неттоп + Монітор = МоноблокTyler: ↑ 19.07.2023 20:22 це шо, замість відяхи там вбудована графіка проца? Ультрабук якийсь
-
VovaII
Member
А щоб флешку встромити, потрібно кожного разу за моноблок залазити? І за такі кошти? — Виходить Шкірянка ще не саме дно?
-
Alligator
Member
Я як часто ви флешкою користуєтесь? Ніхто не заважає використовувати подовжувач USB чи клаву з USB для периферії .VovaII: ↑ 21.07.2023 22:45 А щоб флешку встромити, потрібно кожного разу за моноблок залазити? І за такі кошти? — Виходить Шкірянка ще не саме дно?
- спойлер
-
VovaII
Member
Віддати такі кошти і шукати костилі щоб комфортно ним користуватись? Ви ж в курсі, що це ПК(на якому працюють) а не телевізор?Alligator: ↑ 21.07.2023 23:28Я як часто ви флешкою користуєтесь? Ніхто не заважає використовувати подовжувач USB чи клаву з USB для периферії .VovaII: ↑ 21.07.2023 22:45 А щоб флешку встромити, потрібно кожного разу за моноблок залазити? І за такі кошти? — Виходить Шкірянка ще не саме дно?
- спойлер
-
Alligator
Member
Ви не повірите коли дізнаєтесь з якої стороны роз'єми у iMacVovaII: ↑ 22.07.2023 00:34Alligator: ↑ 21.07.2023 23:28
Я як часто ви флешкою користуєтесь? Ніхто не заважає використовувати подовжувач USB чи клаву з USB для периферії .
- спойлер
Віддати такі кошти і шукати костилі щоб комфортно ним користуватись? Ви ж в курсі, що це ПК(на якому працюють) а не телевізор?
Через тонкий екран дійсно роз'єм USB можна вбудувати тільки у ніжку та коли всі проводи будуть направлені на користувача, а не входити за стіл закриваючись тією ж самою ніжкою.
У мене є декілька моноблоків та самий зручний для користування флешками "без танців з бубном" той, у якого виходи USB виходять у бік корпусу на рамці екрану, але у варіанті сабжу як вже казав немає місця.
P.S. це набагато зручніше чим рішення як ви зауважили "це не телевізор" коли виробник тупо по центру всіє конструкції робить роз'єми, коли фізично рукою не дістати навмання.