Відеокарта GeForce RTX 4090 Founders Edition отримала оновлений роз'єм живлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
lamer02
Member

Повідомлення

Х***а версии 0.2 , теперь вроде как не должна гореть :laugh:
Kassatka
Member

Повідомлення

Ну з точки зору "захисту від дурнів", які не до кінця втикають, то воно буде краще. Але для тих, хто і так завжди нормально втикає, особливо начитавшись жахіть про спалені роз'ємі, то як? Хіба ж краще? Зменшується площа контакту, отже збільшується сила струму через цей контакт, і надійність тільки зменшується для роз'єму, площа перерізу якого й так дуже мала для таких доробальних струмів.
Востаннє редагувалось 12.07.2023 16:20 користувачем Kassatka, всього редагувалось 1 раз.
terminahtor
Member

Повідомлення

Я ще з 14 років навчився нормально втикати.
minesweeper
Member

Повідомлення

Kassatka: 12.07.2023 16:14 Ну з точки зору "захисту від дурнів", які не до кінця втикають, то воно буде краще. Але для тих, хто і так завжди нормально втикає, особливо начитавшись жахіть про спалені роз'ємі, то як? Хіба ж краще? Зменшується площа контакту, отже збільшується сила струму через цей контакт, і надійність тільки зменшується для роз'єму, площа перерізу якого й так дуже мала для таких доробальних струмів.
Зробили в притик по площині ті жили, для токопровідності. Через 3-5-7 років контакт трохи закислиться та/або зітреться через сотню з'єднань/роз'єднань до критичної кондиції. А далі буде те, що на фотках де "на пів шишечки" ;)
Геральт
Member

Повідомлення

minesweeper: 12.07.2023 16:46 Зробили в притик по площині ті жили, для токопровідності. Через 3-5-7 років контакт трохи закислиться та/або зітреться через сотню з'єднань/роз'єднань до критичної кондиції. А далі буде те, що на фотках де "на пів шишечки" ;)
Це ж що потрібно робити з картою щоб сотню з'єднань/роз'єднань назбирати?
kalakawa
Member

Повідомлення

terminahtor: 12.07.2023 15:09 О-о-о-о-о, панєслась сєкта свідєтєлей погорівших 4090)))) 7950Х3Д також горять, що ж це я накоїв, гівна накупив. *посипав голову попілом*
То просто руки криві, косово цп в сокет втулив
Всі знають що в амд найкращий відділ тестування :nunu:
А от хуанг...!!! :mad:

Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Kassatka: 12.07.2023 16:14 Ну з точки зору "захисту від дурнів", які не до кінця втикають, то воно буде краще. Але для тих, хто і так завжди нормально втикає, особливо начитавшись жахіть про спалені роз'ємі, то як? Хіба ж краще? Зменшується площа контакту, отже збільшується сила струму через цей контакт, і надійність тільки зменшується для роз'єму, площа перерізу якого й так дуже мала для таких доробальних струмів.
Якщо я правильно зрозумів, безпосередньо живлення через ті піни не подається

Відправлено через 26 секунд:
Геральт: 12.07.2023 16:59
minesweeper: 12.07.2023 16:46 Зробили в притик по площині ті жили, для токопровідності. Через 3-5-7 років контакт трохи закислиться та/або зітреться через сотню з'єднань/роз'єднань до критичної кондиції. А далі буде те, що на фотках де "на пів шишечки" ;)
Це ж що потрібно робити з картою щоб сотню з'єднань/роз'єднань назбирати?
Блохєри
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Цирк. Люди не можуть нормально підключити один сраний проводок :facepalm:
terminahtor
Member

Повідомлення

Людоньки божі, що робити, куди бігти. Шеф, фсьо прапало, клієнт гіпс снімаєт.
Який же всратий лицемірний цирк. Це схоже на те, що ті хто собі ніколи 4090 і не планували купувати, зараз себе заспокоюють..."я красаучік, все правильно зробив, посиджу ще з 1660". Це саме так зі сторони виглядає.

З особисто моєї точки зору - вийде нова 5090 - одразу куплю, зараз я не-ба-чу ні єдиної, ні на пів копійки проблеми. Але зараз місцеві гуру пояснять де і чому я дебіл і чому треба сидіти на 1660 3GB.
Vpupkin
Member

Повідомлення

terminahtor
Так легко быть дураком, лохом и хомяком с 4090 и как же тяжело быть умным нелохом с 1660, вы просто завидуете.
Геральт
Member

Повідомлення

terminahtor: 12.07.2023 17:28 З особисто моєї точки зору - вийде нова 5090 - одразу куплю, зараз я не-ба-чу ні єдиної, ні на пів копійки проблеми.
Це якщо 4090 доживе до релізу 5090 з таким то роз'ємом :gigi:
Якщо раніше куртка закладав старіння по пам'яті, то тепер ще й по роз'єму
terminahtor
Member

Повідомлення

Геральт: 12.07.2023 17:42Це якщо 4090 доживе до релізу 5090 з таким то роз'ємом
Якщо раніше куртка закладав старіння по пам'яті, то тепер ще й по роз'єму
Тут можна косвєнно вважати що я вже дебіл?

Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Vpupkin: 12.07.2023 17:38Так легко быть дураком, лохом и хомяком с 4090 и как же тяжело быть умным нелохом с 1660, вы просто завидуете.
Та куда нам
Vpupkin
Member

Повідомлення

Геральт: 12.07.2023 17:42Це якщо 4090 доживе до релізу 5090
А шо с ней станется?
Геральт
Member

Повідомлення

Vpupkin: 12.07.2023 18:06 А шо с ней станется?
контакт трохи закислиться.... А далі буде те, що на фотках де "на пів шишечки" ;)
MetalistForever
Member

Повідомлення

Заменил эту бету версию на нормальный12 vhpwr кабель - переходник от Corsiar, еще в феврале ! Просто с переходником в комплекте были проблемы, а точнее задымелся серым дымом и пошел запах горелой проводки и пластмассы ( правда переходник был прижат к стеклу ), после часа игры в Cyberpunk 2077 . После замены никаких проблем нет , стекло слегка нагревается от переходника, но умеренно

P.S. Физических повреждений у оригинального переходника нет, только воняет теперь горелым постоянно .
Вкладення
До
До
После
После
Firebrand
Member

Повідомлення

Павло: 12.07.2023 13:04 Як там ті, що доказували, що проблем немає?
продолжают доказывать, что проблемы нетю. :lol:
konb999
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 12.07.2023 12:34 Поздравляю покупателей 4090 с окончанием бета-теста первой версии разъёма за ваш счёт.
Готовимся к бета-тесту второй версии.
Спасибо за поздравление. Вот теперь ты по любому 4090 возьмешь! Или нет? Еще подождешь?
Я так и думал!
Ektalion
Member

Повідомлення

konb999: 12.07.2023 20:25 Спасибо за поздравление. Вот теперь ты по любому 4090 возьмешь! Или нет? Еще подождешь?
Я так и думал!
Якщо у нього немає 4К монітору, то і необхідності купляти теж ;)
Surfer
Junior

Повідомлення

Срач ради срача. Люди не меняются.
Slewin77
Junior

Повідомлення

terminahtor: 12.07.2023 17:49 Тут можна косвєнно вважати що я вже дебіл?

:lol: :lol: :lol:
manbearboar
Member

Повідомлення

Kassatka: 12.07.2023 16:14 Хіба ж краще? Зменшується площа контакту
Укоротили тонкие сигнальные пины чтобы не подавалась мощность при недотыке.
При этом удлиннили на 1.5мм толстые силовые пины чтобы при дотыке была больше площадь.
Про удлиннение силовых пинов везде молчат, потому что у уже проданных 4090 они никак не отрастут.
Відповісти