![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Останні статті і огляди
Новини
Відеокарта GeForce RTX 4090 Founders Edition отримала оновлений роз'єм живлення
-
lamer02
Member
Х***а версии 0.2 , теперь вроде как не должна гореть ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Kassatka
Member
Ну з точки зору "захисту від дурнів", які не до кінця втикають, то воно буде краще. Але для тих, хто і так завжди нормально втикає, особливо начитавшись жахіть про спалені роз'ємі, то як? Хіба ж краще? Зменшується площа контакту, отже збільшується сила струму через цей контакт, і надійність тільки зменшується для роз'єму, площа перерізу якого й так дуже мала для таких доробальних струмів.
Востаннє редагувалось 12.07.2023 16:20 користувачем Kassatka, всього редагувалось 1 раз.
-
terminahtor
Member
Я ще з 14 років навчився нормально втикати.
-
minesweeper
Member
Зробили в притик по площині ті жили, для токопровідності. Через 3-5-7 років контакт трохи закислиться та/або зітреться через сотню з'єднань/роз'єднань до критичної кондиції. А далі буде те, що на фотках де "на пів шишечки"Kassatka: ↑ 12.07.2023 16:14 Ну з точки зору "захисту від дурнів", які не до кінця втикають, то воно буде краще. Але для тих, хто і так завжди нормально втикає, особливо начитавшись жахіть про спалені роз'ємі, то як? Хіба ж краще? Зменшується площа контакту, отже збільшується сила струму через цей контакт, і надійність тільки зменшується для роз'єму, площа перерізу якого й так дуже мала для таких доробальних струмів.
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
Геральт
Member
Це ж що потрібно робити з картою щоб сотню з'єднань/роз'єднань назбирати?minesweeper: ↑ 12.07.2023 16:46 Зробили в притик по площині ті жили, для токопровідності. Через 3-5-7 років контакт трохи закислиться та/або зітреться через сотню з'єднань/роз'єднань до критичної кондиції. А далі буде те, що на фотках де "на пів шишечки"![]()
-
kalakawa
Member
То просто руки криві, косово цп в сокет втуливterminahtor: ↑ 12.07.2023 15:09 О-о-о-о-о, панєслась сєкта свідєтєлей погорівших 4090)))) 7950Х3Д також горять, що ж це я накоїв, гівна накупив. *посипав голову попілом*
Всі знають що в амд найкращий відділ тестування
![nunu :nunu:](./images/smilies/nunu.gif)
А от хуанг...!!!
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Якщо я правильно зрозумів, безпосередньо живлення через ті піни не подаєтьсяKassatka: ↑ 12.07.2023 16:14 Ну з точки зору "захисту від дурнів", які не до кінця втикають, то воно буде краще. Але для тих, хто і так завжди нормально втикає, особливо начитавшись жахіть про спалені роз'ємі, то як? Хіба ж краще? Зменшується площа контакту, отже збільшується сила струму через цей контакт, і надійність тільки зменшується для роз'єму, площа перерізу якого й так дуже мала для таких доробальних струмів.
Відправлено через 26 секунд:
БлохєриГеральт: ↑ 12.07.2023 16:59Це ж що потрібно робити з картою щоб сотню з'єднань/роз'єднань назбирати?minesweeper: ↑ 12.07.2023 16:46 Зробили в притик по площині ті жили, для токопровідності. Через 3-5-7 років контакт трохи закислиться та/або зітреться через сотню з'єднань/роз'єднань до критичної кондиції. А далі буде те, що на фотках де "на пів шишечки"![]()
-
aaleksandrenko
Member
Цирк. Люди не можуть нормально підключити один сраний проводок ![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
-
terminahtor
Member
Людоньки божі, що робити, куди бігти. Шеф, фсьо прапало, клієнт гіпс снімаєт.
Який же всратий лицемірний цирк. Це схоже на те, що ті хто собі ніколи 4090 і не планували купувати, зараз себе заспокоюють..."я красаучік, все правильно зробив, посиджу ще з 1660". Це саме так зі сторони виглядає.
З особисто моєї точки зору - вийде нова 5090 - одразу куплю, зараз я не-ба-чу ні єдиної, ні на пів копійки проблеми. Але зараз місцеві гуру пояснять де і чому я дебіл і чому треба сидіти на 1660 3GB.
Який же всратий лицемірний цирк. Це схоже на те, що ті хто собі ніколи 4090 і не планували купувати, зараз себе заспокоюють..."я красаучік, все правильно зробив, посиджу ще з 1660". Це саме так зі сторони виглядає.
З особисто моєї точки зору - вийде нова 5090 - одразу куплю, зараз я не-ба-чу ні єдиної, ні на пів копійки проблеми. Але зараз місцеві гуру пояснять де і чому я дебіл і чому треба сидіти на 1660 3GB.
-
Vpupkin
Member
terminahtor
Так легко быть дураком, лохом и хомяком с 4090 и как же тяжело быть умным нелохом с 1660, вы просто завидуете.
Так легко быть дураком, лохом и хомяком с 4090 и как же тяжело быть умным нелохом с 1660, вы просто завидуете.
-
Геральт
Member
Це якщо 4090 доживе до релізу 5090 з таким то роз'ємомterminahtor: ↑ 12.07.2023 17:28 З особисто моєї точки зору - вийде нова 5090 - одразу куплю, зараз я не-ба-чу ні єдиної, ні на пів копійки проблеми.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Якщо раніше куртка закладав старіння по пам'яті, то тепер ще й по роз'єму
-
terminahtor
Member
Тут можна косвєнно вважати що я вже дебіл?Геральт: ↑ 12.07.2023 17:42Це якщо 4090 доживе до релізу 5090 з таким то роз'ємом
Якщо раніше куртка закладав старіння по пам'яті, то тепер ще й по роз'єму
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Та куда намVpupkin: ↑ 12.07.2023 17:38Так легко быть дураком, лохом и хомяком с 4090 и как же тяжело быть умным нелохом с 1660, вы просто завидуете.
-
Vpupkin
Member
А шо с ней станется?Геральт: ↑ 12.07.2023 17:42Це якщо 4090 доживе до релізу 5090
-
Геральт
Member
Vpupkin: ↑ 12.07.2023 18:06 А шо с ней станется?
контакт трохи закислиться.... А далі буде те, що на фотках де "на пів шишечки"![]()
-
MetalistForever
Member
Заменил эту бету версию на нормальный12 vhpwr кабель - переходник от Corsiar, еще в феврале ! Просто с переходником в комплекте были проблемы, а точнее задымелся серым дымом и пошел запах горелой проводки и пластмассы ( правда переходник был прижат к стеклу ), после часа игры в Cyberpunk 2077 . После замены никаких проблем нет , стекло слегка нагревается от переходника, но умеренно
P.S. Физических повреждений у оригинального переходника нет, только воняет теперь горелым постоянно .
P.S. Физических повреждений у оригинального переходника нет, только воняет теперь горелым постоянно .
-
Firebrand
Member
продолжают доказывать, что проблемы нетю.Павло: ↑ 12.07.2023 13:04 Як там ті, що доказували, що проблем немає?
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
konb999
Member
Спасибо за поздравление. Вот теперь ты по любому 4090 возьмешь! Или нет? Еще подождешь?n+gibat[]r: ↑ 12.07.2023 12:34 Поздравляю покупателей 4090 с окончанием бета-теста первой версии разъёма за ваш счёт.
Готовимся к бета-тесту второй версии.
Я так и думал!
-
Ektalion
Member
Якщо у нього немає 4К монітору, то і необхідності купляти тежkonb999: ↑ 12.07.2023 20:25 Спасибо за поздравление. Вот теперь ты по любому 4090 возьмешь! Или нет? Еще подождешь?
Я так и думал!
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
Surfer
Junior
Срач ради срача. Люди не меняются.
-
Slewin77
Junior
-
manbearboar
Member
Укоротили тонкие сигнальные пины чтобы не подавалась мощность при недотыке.Kassatka: ↑ 12.07.2023 16:14 Хіба ж краще? Зменшується площа контакту
При этом удлиннили на 1.5мм толстые силовые пины чтобы при дотыке была больше площадь.
Про удлиннение силовых пинов везде молчат, потому что у уже проданных 4090 они никак не отрастут.