Останні статті і огляди
Новини
Попередні специфікації чипів Intel Core 14-го покоління для настільних ПК
-
alexeygalas
Member
Пропоную обговорити Попередні специфікації чипів Intel Core 14-го покоління для настільних ПК
Усе зсунулось на 1 позицію по кількості ядер.
Тепер 13600 це 14500
Усе зсунулось на 1 позицію по кількості ядер.
Тепер 13600 це 14500
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Алдер лейк v3? Где хваленые Интел 4 аля 7 нанометров? На ой3 влезли 2 нормальных ядра, а для ой9 не смогли еще столько же вместить? После "успеха" Ракеты уже не влезают больше 8P ядер ?
-
Stray
Member
я чомусь думав що у 14 лінійці мав би бути новий техпроцес
*тоді це був би кофортний варіант 13го покоління
*тоді це був би кофортний варіант 13го покоління
-
Gelonyrum
Member
i5 14400 виглядає цікаво з 14 ядрами, питання тепер за ціною)
-
cadet-ua
Member
+5% повертається?
-
Leqi
Member
ну тепер AMD скине ціну на свої проци в 50-100$ і знову вони стануть більш вигідними для покупки, в перерахунку $=продуктивність
-
aaleksandrenko
Member
І5 14600к 8 продуктивних ядер? Це як 13700к але за 330 баксів, непогано
-
ImperiumAeternum
Member
Очередное поколение «+200 МГц»
-
manbearboar
Member
Это новость по мотивам видео RedGamingTech - фантазера, который ещё и никогда не угадывает в своих фантазиях.
DLVR полезен только на низком потреблении до 40Вт, основной проблемы 13 поколения он не решит.
DLVR полезен только на низком потреблении до 40Вт, основной проблемы 13 поколения он не решит.
Востаннє редагувалось 12.07.2023 15:17 користувачем manbearboar, всього редагувалось 1 раз.
-
kalakawa
Member
Чекав 8600 рязань, але спочатку подивлюсь що там 14600/К покаже, і головне за скільки
-
Mad Dog
Member
Якщо у нижньому сегменті суттєво не знизять частоти і не піднімуть ціну то буде дуже не погано.
умовний 14100 з 6/12 за 120-150 баксів який у абсолютній більшості ігор розкриє потенціал всіх низко та середньо бюджетних відеокарт?
умовний 14100 з 6/12 за 120-150 баксів який у абсолютній більшості ігор розкриє потенціал всіх низко та середньо бюджетних відеокарт?
-
Захар Беркут
Member
Не тільки! +200мгц та +50вт+, ви зможете вперше отримати неймовірну потужність 400вт+ тепла на наших флагманах! Поспішайте встигнути! Зима близько, а Інтел подарує вам тепло та затишок у кожну оселю!ImperiumAeternum: ↑ 12.07.2023 15:05 Очередное поколение «+200 МГц»
А то макетолухи Інтел недопрацьовують, я тут замість них трохи прорекламую нові процесори Інтел.
-
Mike88
Member
i7-8700K став i3-14100
-
penetrator
Member
Чую i5 8+8 заменит мой 8700к
-
Prescott
Member
Вроде интересненько, аж целых 3 серии цп на одном сокете, пахнет невиданной щедростью.
-
Евгений King
Member
14100 на DDR5 буде швидше )Mike88: ↑ 12.07.2023 15:49 i7-8700K став i3-14100
-
Захар Беркут
Member
Постривайте, ще побачимо Пентіум та Целерон з 8а ядрами та 16 потоками, це ж файно.Mike88: ↑ 12.07.2023 15:49 i7-8700K став i3-14100
-
Denis_Ruban
Junior
Якось застряг на lga-1200&2066 зі своїми DDR4 i PCI.E-3.0, і све ОК
Задачі виконують, достатньо швидко і надійно; і при цьому складні нетривіальні задачі. Повітряне охолодження влаштовує. Не бачу сенсу в гонитві кудись далі.
Напевно я щаслива людина, радію тому, що є
Плюс, з залізом, яке реалізує твої ідеї, потенціал, розробки, так би мовити задовольняє тебе, з'являється вже емоційний зв'язок. Не можна так бездушно від нього кожних пів року позбуватись. Хіба ж ми не для цього тут на форумі, що любимо ось це залізо, не важливо яке?
Чи можливо я помиляюсь?
Задачі виконують, достатньо швидко і надійно; і при цьому складні нетривіальні задачі. Повітряне охолодження влаштовує. Не бачу сенсу в гонитві кудись далі.
Плюс, з залізом, яке реалізує твої ідеї, потенціал, розробки, так би мовити задовольняє тебе, з'являється вже емоційний зв'язок. Не можна так бездушно від нього кожних пів року позбуватись. Хіба ж ми не для цього тут на форумі, що любимо ось це залізо, не важливо яке?
Чи можливо я помиляюсь?
-
kalakawa
Member
70 фпс в TLoU та cp77 якось не окDenis_Ruban: ↑ 12.07.2023 16:49 Якось застряг на lga-1200&2066 зі своїми DDR4 i PCI.E-3.0, і све ОК
Чи можливо я помиляюсь?