Останні статті і огляди
Новини
Microsoft продала понад 21 мільйон ігрових консолей Xbox Series X/S
-
AceDeLaeda
Member
Предлагаю обсудить Microsoft продала понад 21 мільйон ігрових консолей Xbox Series X/S
Можна було б і більше. Консоль годна. Тим паче, що продаж припав на період активного майнінгу.
Можна було б і більше. Консоль годна. Тим паче, що продаж припав на період активного майнінгу.
-
Maxhope
Member
Так без игр она мало кому нужна , люди покупали Playstation 5AceDeLaeda: ↑ 01.07.2023 12:07Можна було б і більше. Консоль годна.
22 год вообще 0 игр от внутренних студий , провал Хало Инфинит , за 3года считай одна годная игра - Форза Хорайзон 5.
Востаннє редагувалось 01.07.2023 12:27 користувачем Maxhope, всього редагувалось 1 раз.
-
Alligator
Member
С учетом входа майков на наш рынок и подписки в чашку кофе она даже у нас очень актуальна.Maxhope: ↑ 01.07.2023 12:25Так без игр она мало кому нужна , люди покупали Playstation 5
-
Maxhope
Member
Alligator
Ну кто не играл последние лет 5 , топчик , в геймпасс полно игр , подписался и потерялся... Но я например не помню когда там бокс включал последний раз , на Хай Фай Раш вроде , норм игра.
Ну кто не играл последние лет 5 , топчик , в геймпасс полно игр , подписался и потерялся... Но я например не помню когда там бокс включал последний раз , на Хай Фай Раш вроде , норм игра.
-
Phos4
Member
Maxhope
Політика ексклюзивів взагалі повинна вже згинути.
Політика ексклюзивів взагалі повинна вже згинути.
-
Maxhope
Member
Phos4
Та я не против , а игры то где на боксе от внутренних студий? В 20 году накидали кучу , ничего ещё не вышло и не понятно когда выйдет.
Сони меня радует годнотой стабильно 2 раза в год минимум
Та я не против , а игры то где на боксе от внутренних студий? В 20 году накидали кучу , ничего ещё не вышло и не понятно когда выйдет.
Сони меня радует годнотой стабильно 2 раза в год минимум
-
Hiden
Member
Nintendo так не думаетPhos4: ↑ 01.07.2023 12:31Політика ексклюзивів взагалі повинна вже згинути.
-
Phos4
Member
Maxhope
Ну якби я купував консоль іксбокс то відсутність наприклад год оф вар була б для мене аргументом, але у майків є вже актівіжн блізард і бетезда якщо в один момент їх ігри перестануть виходити на плойці от тоді статистика продаж може зовсім змінитись.
Ну якби я купував консоль іксбокс то відсутність наприклад год оф вар була б для мене аргументом, але у майків є вже актівіжн блізард і бетезда якщо в один момент їх ігри перестануть виходити на плойці от тоді статистика продаж може зовсім змінитись.
-
Maxhope
Member
Так никто не думает, потому что это не оправдано никак , если ты платформодержатель... Если ты просто издатель , тогда конечно, чем больше платформ , тем лучше. Фил Спенсер бегал кричал что против эксов и что игры Беседки не будут эксами ,а ещё в 21 году поставил всех внутри компании что все игры будут эксамиHiden: ↑ 01.07.2023 12:41Nintendo так не думает
Двуличный балабол этот Филька
Отправлено спустя 49 секунд:
Где она есть ? Нет ничегоPhos4: ↑ 01.07.2023 12:42майків є вже актівіжн блізард
Так уже не выходятPhos4: ↑ 01.07.2023 12:42бетезда якщо в один момент їх ігри перестануть виходити на плойці
-
EvhenS
Member
21 лям це теж немало.
-
waryag
Member
Они и не являются экзами иксбокса.Maxhope: ↑ 01.07.2023 12:45Фил Спенсер бегал кричал что против эксов и что игры Беседки не будут эксами ,а ещё в 21 году поставил всех внутри компании что все игры будут эксами
-
Maxhope
Member
waryag
А игры сони выходят тож на ПК , только чуть позже... Естественно тут имеется ввиду xbox и Playstation, ПК уже никто не воспринимает когда говорят про эксклюзивность
А игры сони выходят тож на ПК , только чуть позже... Естественно тут имеется ввиду xbox и Playstation, ПК уже никто не воспринимает когда говорят про эксклюзивность
-
Eduard1980
Member
Я б для себе також взяв але те в що граю (вот і елден рінг) і на ноуті(5600+3060) йде чудово.
Чекаю на сталкер2, якшо буде, годнота, то візьму боксікс або навіть пк зберу
Чекаю на сталкер2, якшо буде, годнота, то візьму боксікс або навіть пк зберу
-
max1996
Junior
А то что можно устаовить на ПК значит можно поставить на коробкуMaxhope: ↑ 01.07.2023 15:56 waryag
-
Геральт
Member
В часи майнінг буму навіть подумував про консоль. В тому числі розглядав коробку з тим геймпасс. Ну нічого там нормального не бачив. Або щось, що давно і так пройдене. Або якась індюшатина. Як там зараз не в курсі, мабуть те самеMaxhope: ↑ 01.07.2023 12:28 Alligator
Ну кто не играл последние лет 5 , топчик , в геймпасс полно игр , подписался и потерялся...
Те "трохи пізніше" кілька років може бути.
-
waryag
Member
Ну да, ТЛОУ всего на 10 лет задержалсяMaxhope: ↑ 01.07.2023 15:56А игры сони выходят тож на ПК , только чуть позже...
-
Павло
Member
Просто дайте можливість на них встановити віндовс! За таке можна і 200 долларів зверху накинути!
-
Paradox1306
Member
набисано що х і с продано понад 79 млн, а пишуть заголовок
Microsoft продала понад 21 мільйон ігрових консолей Xbox Series X/S
-
kalakawa
Member
експансія екзів соні на пк почалася лише пару років томуwaryag: ↑ 01.07.2023 21:57Ну да, ТЛОУ всего на 10 лет задержалсяMaxhope: ↑ 01.07.2023 15:56А игры сони выходят тож на ПК , только чуть позже...
Відправлено через 25 секунд:
спробуй ще разParadox1306: ↑ 01.07.2023 22:26 набисано що х і с продано понад 79 млн, а пишуть заголовокMicrosoft продала понад 21 мільйон ігрових консолей Xbox Series X/S
-
Nutbar
Member
Підписка від соні зараз взагалі безкоштовно подовжується для українців А коробка справді мало кому потрібна, особливо за наявності ПК. Хоча і на плейстейшн лише півтора цікаві ексклюзиви.Alligator: ↑ 01.07.2023 12:27С учетом входа майков на наш рынок и подписки в чашку кофе она даже у нас очень актуальна.Maxhope: ↑ 01.07.2023 12:25Так без игр она мало кому нужна , люди покупали Playstation 5