Останні статті і огляди
Новини
У Steam почався великий літній розпродаж
-
Ostin
Member
Spiryt
Якщо гра не нова-нова, а десь 2-3-річної давнини, і ти такий думаєш, куплю колись гривень за 100, просто щоб подивитись - то оце я про таке. Ціна і знижки на такі ігри постійно змінюється, і як показує практика, на великих розпродажах знижки зазвичай трохи менші, ніж в міжсезоння.
Хоча є винятки, звісно.
Якщо гра не нова-нова, а десь 2-3-річної давнини, і ти такий думаєш, куплю колись гривень за 100, просто щоб подивитись - то оце я про таке. Ціна і знижки на такі ігри постійно змінюється, і як показує практика, на великих розпродажах знижки зазвичай трохи менші, ніж в міжсезоння.
Хоча є винятки, звісно.
-
Kravan
Member
Не нужно брать на 256. 15200 стим Дек + 256 ССД = 16400greatvova: ↑ 29.06.2023 22:44 Найтоповіша знижка це 10-20% на стім дек. 15200 грн за версію з 64 ГБ пам'яті, 18800 грн за адекватну, на 256 ГБ.
Седни заказал 11 штук для друзей, т.к. есть родственники в Европе. За такие деньги это ультимативный девайс.
-
Igbin
Member
Чё за бред, 5 самый лучший, потом 47mindfields: ↑ 30.06.2023 02:453 фаркрай був найкращим у франшизі, можеш повертати четвертий, поки не піздноAinger: ↑ 30.06.2023 02:42 Затарил Marvel's Guardians of the Galaxy, Control, Prey, Far Cry 3-4, Resident Evil 2-3, не ищите меня в ближайшее время
-
Spiryt
Member
Вот єто действительно бредIgbin: ↑ 30.06.2023 12:41Чё за бред, 5 самый лучший, потом 47mindfields: ↑ 30.06.2023 02:45
3 фаркрай був найкращим у франшизі, можеш повертати четвертий, поки не піздно
-
Dremjke
Member
Igbin
Spiryt
ИМХО 3я прям отличная для своего времени, 4я уступает тройке в сюжете прям конкретно, но играется бодро даже сейчас. 5ки надолго не хватило - халтура абсолютно во всём.
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Кстати, если выбрали игру по скидке, настоятельно рекомендую на странице с игрой, где цены, посмотреть дополнительные предложения. Часто бывает, что конкретную игру могут предлагать в бандле с другой игрой по очень вкусной цене, а если эта "другая игра" у вас есть в библиотеке, то изнаально желаемая игра может оказаться еще дешевле, чем по скидке! Я таким образом Control Ultimate Edition взял за 62грн вместо 168грн
Spiryt
ИМХО 3я прям отличная для своего времени, 4я уступает тройке в сюжете прям конкретно, но играется бодро даже сейчас. 5ки надолго не хватило - халтура абсолютно во всём.
Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Кстати, если выбрали игру по скидке, настоятельно рекомендую на странице с игрой, где цены, посмотреть дополнительные предложения. Часто бывает, что конкретную игру могут предлагать в бандле с другой игрой по очень вкусной цене, а если эта "другая игра" у вас есть в библиотеке, то изнаально желаемая игра может оказаться еще дешевле, чем по скидке! Я таким образом Control Ultimate Edition взял за 62грн вместо 168грн
-
Alexaxa
Junior
И заодно вернули для узких оплату киви-рублями, норм работают пацаны
-
Dremjke
Member
Alexaxa
Это "бизнес" и не более того. У узких и так были альтернативные варианты через смены региона, пополнение кошелька обходными путями, покупка ключей у издателей на территории рф или через посредников и т.д.
Это "бизнес" и не более того. У узких и так были альтернативные варианты через смены региона, пополнение кошелька обходными путями, покупка ключей у издателей на территории рф или через посредников и т.д.
-
thunder_blade
Member
+1 теж замовив і вже десь на підході 740ва вдха для Деку + СкельцяKravan: ↑ 30.06.2023 12:19
Не нужно брать на 256. 15200 стим Дек + 256 ССД = 16400
Седни заказал 11 штук для друзей, т.к. есть родственники в Европе. За такие деньги это ультимативный девайс.
-
Kravan
Member
Welcome on the Deck)thunder_blade: ↑ 30.06.2023 13:34+1 теж замовив і вже десь на підході 740ва вдха для Деку + СкельцяKravan: ↑ 30.06.2023 12:19
Не нужно брать на 256. 15200 стим Дек + 256 ССД = 16400
-
lividum
Member
Elden Ring купляв за предзамовленням. А грати почав коли орки вже місто окупували (фактично з першого дня). Спочатку на ПК, а після візиту до дому росгвардії та слів одного з них (коли побачив мій ПК) : "Ого, ниче се...и дорого такой компьютер стоит?", все розібрав та сховав, а продовжував вже на ноуті. Гра классна. Мені, як поціновувачу дарків дуже зайшла. Але я ще досі її не пройшов. З усіх ігор фромів вона найбильш складна. Я просто вже задовбався тих босів хоронити. Здався перед Малікіт, точніше перед тим чортом, який вхід до нього охороняє. Награв 170 годин. Купив пс5 та майже пройшов вже Бладборн. Шедевр також. Доречі він набагато легший за дарксоулси. Багато босів з першого/другого разу долав. В дарках про це можна тільки мріяти. Коротше до світу Елдена повернуся трохи пізніше. Всім рекомендую. Та й за такі смішні гроші.
-
0trog0
Member
Купив бандл метро. За 100 грн, бо редукси були в бібліотеці. Більше нічого не надивився, дорого якось)
Відправлено через 37 секунд:
Відправлено через 37 секунд:
людина діло кажеDremjke: ↑ 30.06.2023 12:59рекомендую на странице с игрой, где цены, посмотреть дополнительные предложения
-
anyname
Member
4ка как раз в сюжете 3ку рвет.ибо у 4ки сюжет есть , а у 3ки нет сюжета - есть лишь великолепный Ваас , который всего лишь второстепенный гад обитающий на первом острове.а ить игра то продолжается и на втором. у 4ки же проблема в том что нельзя выбрать сторону Пейгана (который на фоне лидеров Золотого Пути выглядит светочью демократии).Dremjke: ↑ 30.06.2023 12:59 Igbin
Spiryt
-
Kib
Member
Добре що цяDremjke: ↑ 30.06.2023 12:59Control Ultimate Edition взял за 62грн вместо 168грн
Правда не "абсолютно у всьому", в мене була на халяву забрана в епіку. Реально не розумію куди там гроші пішли, таке враження на актрису яка грала головну героїню, та на її модельку + веселі механіки жбурляння сміттям у ворогів. Сюжет взагалі не чіпляє, другорядні персонажі наче ляльки, що сценарно, що візуально (за рідким виключенням). Репетативні зачистки одних і тих же лок, з максимально не виразними однотипними ворогами, наче дефолтні боти якогось онлайн шутера. Не розумію звідки такі діферамби грі.Dremjke: ↑ 30.06.2023 12:59 халтура
-
Nortrom
Member
Мне достаточно простой показалась, 93 часа, все ачивки, все боссы пройдены. Ждем длцЗ усіх ігор фромів вона найбильш складна
Я так понимаю геймплей весь, чисто телекинез + стрелять? Потому что куплена за 30 грн в GOG Ultimate Editionвеселі механіки жбурляння сміттям у ворогів
-
0trog0
Member
А чому 6 ФарКрай не обговорюєте? Зараз коштує 228 грн, здається. Не дуже гра?
-
Grava
Member
дуже не дуже гра0trog0: ↑ 30.06.2023 20:08Не дуже гра
-
Dremjke
Member
Краще, ніж 5. Просто ігри від юбіків вже давно апріорі не викликають ніякого інтересу...0trog0: ↑ 30.06.2023 20:08Не дуже гра?
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
Особисто мені подобається в цій грі атмосфера. Все інше не напрягає.Kib: ↑ 30.06.2023 17:55Не розумію звідки такі діферамби грі.
-
Kib
Member
ТакNortrom: ↑ 30.06.2023 19:40Я так понимаю геймплей весь, чисто телекинез + стрелять?
-
7mindfields
Member
Єдине нормальне зі свіжого у юбіків це riders republic, хто не грав - спробуйте (казуальне, але фанове)Dremjke: ↑ 30.06.2023 20:12 Просто ігри від юбіків вже давно апріорі не викликають ніякого інтересу...
-
greatvova
Member
В Німеччині. Але потрібно знайти знайому, яка його потім привезе в Україну(якщо доставляти поштою, то буде ще розмитнення).