Виправдовую? Лише констатую що вони дають кращу пропозицію на ринку. Мені їх цінова політика та конфігурація пам'яті теж не до вподобиFirebrand: ↑ 29.06.2023 11:40когда вижу такой пост, в очередной раз хочу спросить: зачем вы оправдываете зеленую компанию? Что она дала, софтину которая вас дурит и лучи, которые не стоят той производительности, которую сжирают? Вчера включил лучи на хогвартсе..... та это ж...та это ж....чистой воды......kalakawa: ↑ 29.06.2023 11:19Хуанг принаймні дав длсс, фг та промені за конські ціни
- спойлер
- (подставьте любое ругательное слово)
Останні статті і огляди
Новини
Вийшли перші огляди відеокарти GeForce RTX 4060
-
kalakawa
Member
Востаннє редагувалось 29.06.2023 12:05 користувачем kalakawa, всього редагувалось 2 разів.
-
Firebrand
Member
Геральт
- спойлер
-
venom253
Member
На оверах як завжди ниття, наче у дітей цукерку відібрали)
Ну вийшла нова 4060 лиш трохи швидша 3060 - невже це так важливо для вас? Невже кожен коментатор збирався її купувати?
Для власників якихось GTX-серій всеодно вигідне придбання, для власників RTX - навіщо взагалі апдейтитись?
Попит все розставить на свої місця - фінансово провальне покоління змусить зелених\червоних випустити щось більш вартісне наступного разу.
Ну вийшла нова 4060 лиш трохи швидша 3060 - невже це так важливо для вас? Невже кожен коментатор збирався її купувати?
Для власників якихось GTX-серій всеодно вигідне придбання, для власників RTX - навіщо взагалі апдейтитись?
Попит все розставить на свої місця - фінансово провальне покоління змусить зелених\червоних випустити щось більш вартісне наступного разу.
-
AntonyKandaurov
Member
venom253
Наприклад, я розглядав 4060 як доречну заміну моїй, вже не юній, 1080ті. Але-але, я не вважаю що треба вкидати гроші в "оцей-во" шмат текстоліту. Це все одно що чекати смачну піццу із сирними бортиками а отримати піццу із атб котра в морозильнику лежала пару тижнів.
Наприклад, я розглядав 4060 як доречну заміну моїй, вже не юній, 1080ті. Але-але, я не вважаю що треба вкидати гроші в "оцей-во" шмат текстоліту. Це все одно що чекати смачну піццу із сирними бортиками а отримати піццу із атб котра в морозильнику лежала пару тижнів.
-
kalakawa
Member
Це так не працює, бо до Хуанга додому з двух ніг ввірвався штучний інтелект, на який він може витратити весь свій транзисторний бюджет і зібрати кратно більшу маржу ніж з геймерів. І на відміну від майнінгу, ця тема назавждиvenom253: ↑ 29.06.2023 12:27 На оверах як завжди ниття, наче у дітей цукерку відібрали)
-
Artem_K
Member
venom253
Куртка сам винен, спочатку підняв планку випустивши карту 3060 192-bit 12 Гб, а потім, на фоні очикувань, зробив оце. Я так розумію, багато хто з власників умовних 1060 почали придивлятися до апгрейду й тут вийшло... Ось і ниють )
Куртка сам винен, спочатку підняв планку випустивши карту 3060 192-bit 12 Гб, а потім, на фоні очикувань, зробив оце. Я так розумію, багато хто з власників умовних 1060 почали придивлятися до апгрейду й тут вийшло... Ось і ниють )
-
venom253
Member
Ммм, клас - чому вже не почекати на 4050?AntonyKandaurov: ↑ 29.06.2023 12:32 venom253
Тобто, ви віддали 700дол на старті за топову відеокарту лінійки, а зараз плачете що 300дол- лоу-мілд карта не стане доречною заміною?) Браво!
-
AntonyKandaurov
Member
Artem_K
Тоді шукачі скарбів були в моді і дядько підкинув їм доречну лопату, бо 3060 з 6гб нафіг їм би не здалась, а тут така лялька.
Тоді шукачі скарбів були в моді і дядько підкинув їм доречну лопату, бо 3060 з 6гб нафіг їм би не здалась, а тут така лялька.
-
venom253
Member
Так між умовною 1066 і сабжем - прірва, остання на 50% швидша, якщо вірити тому ж techpowerup.Artem_K: ↑ 29.06.2023 12:37 venom253
А з іншої сторони - просто ідеш і купуєш 3060-12 - хороша ж відяха за свій прайс, ще й з невеличким запасом на майбутнє.
-
AntonyKandaurov
Member
venom253
Я купив 1080ті б/в. 4060 хотів брати нову але після того як анонсували її характеристики, та ще й сказали який там чіп - бажання брати кудись зникло. Ну не готовий я брати 4050, яку обізвали 4060. Щось схоже було у 2012 році, коли ноутбучна 650gt відрізнялася від 660gtx тільки частотою буста. Зате джитіікс, наклеєчка красива!11!
Я купив 1080ті б/в. 4060 хотів брати нову але після того як анонсували її характеристики, та ще й сказали який там чіп - бажання брати кудись зникло. Ну не готовий я брати 4050, яку обізвали 4060. Щось схоже було у 2012 році, коли ноутбучна 650gt відрізнялася від 660gtx тільки частотою буста. Зате джитіікс, наклеєчка красива!11!
-
Firebrand
Member
ну как бе есть еще б/у рынок.venom253: ↑ 29.06.2023 12:40 ви віддали 700дол на старті за топову відеокарту лінійки
-
venom253
Member
Це нічого не змінює. Нащо після б\в топа брати новий лоу-мідл? Можна так само звернутись до б\в ринку і отримати більше за ті ж гроші і не нити в коментарях)Firebrand: ↑ 29.06.2023 12:45ну как бе есть еще б/у рынок.venom253: ↑ 29.06.2023 12:40 ви віддали 700дол на старті за топову відеокарту лінійки
Востаннє редагувалось 29.06.2023 12:52 користувачем venom253, всього редагувалось 1 раз.
-
ДядяСаша
Member
В принципі карта непогана, якщо розглядати її в якості акселератора в іграх FullHD. Жре мало, є всі нові програмні фічі Хуанга і дає в іграх масові 60фпс.
То ще може випустять 4060 з 12 гігами і збільшеним жором, для тих кому карта не зайшла*?
Взагалі мені здається цей продукт повинен називатись 4050ті і мати 75Ватне споживання, як в колишніх тішках, але тоді не було б 60 кадрів.... Це компромісне рішення!
То ще може випустять 4060 з 12 гігами і збільшеним жором, для тих кому карта не зайшла*?
Взагалі мені здається цей продукт повинен називатись 4050ті і мати 75Ватне споживання, як в колишніх тішках, але тоді не було б 60 кадрів.... Це компромісне рішення!
-
Nortrom
Member
Как хуанг превратил 370 баксов в 1200, и стрижет л**ов
-
AntonyKandaurov
Member
ДядяСаша
Не тільки вам здається.
venom253
Мати кращу продуктивність за менший жор, нє?
Не тільки вам здається.
venom253
Мати кращу продуктивність за менший жор, нє?
-
manbearboar
Member
Они сами такой путь выбрали, покупая видеокарту по принципу "Берём невидию за столько денег сколько есть".Nortrom: ↑ 29.06.2023 12:59 Как хуанг превратил 370 баксов в 1200, и стрижет л**ов
Не надо тут на Хуанга перекладывать ответственность.
-
Kravan
Member
fixedДядяСаша: ↑ 29.06.2023 12:52 В принципі карта непогана, якщо розглядати її в якості акселератора в іграх FullHD. Жре мало, є всі нові програмні фічі Хуанга і дає в іграх масові 60фпс.
"Взагалі мені здається цей продукт повинен називатись 4050 і мати 75Ватне споживання, як в колишніх тішках, але тоді не було б 60 кадрів...."
-
Hotspur
Member
після масових загорянь перехідників з гівна і палок у НВІДІА у картах за 3000 доларів я би пластинку змінивArtem_K: ↑ 29.06.2023 09:39Я би формулював не найкраща, а найвигідніша, бо ймовірність отримати якись дива у красних так і залишається вищою.
Відправлено через 42 секунди:
6750 ХТ. ціни хотлайна подивисьdicer46: ↑ 29.06.2023 10:23Чому всі пишуть про 6700(хт)?
-
Artem_K
Member
Hotspur
Я не про конструктивні прорахунки які у обох компаній бувають. У 4090 доречі перекос по фазах живлення, а перехідники, то вже симптом, а не причина. У червоних питання були до 5700ХТ, де прорахунки з моніторингом й вероятність локального прогорання чипу.
Я про поведінку у софті та іграх. З моїх останніх червоних карт й до оглядів топів 7000-ї серії нічого не змінилося.
Я не про конструктивні прорахунки які у обох компаній бувають. У 4090 доречі перекос по фазах живлення, а перехідники, то вже симптом, а не причина. У червоних питання були до 5700ХТ, де прорахунки з моніторингом й вероятність локального прогорання чипу.
Я про поведінку у софті та іграх. З моїх останніх червоних карт й до оглядів топів 7000-ї серії нічого не змінилося.
-
Firebrand
Member
согласно этого графика, последняя хоть как то вменяемая цена за топ, была 700 долл за 1080ти, дальше началось безумие и веселье.