Пропоную обговорити Розробники Hitman створюють ексклюзивний проєкт для Xbox
РПГ онлайн, фентезі це вже гарно звучить, якщо зроблять цікаву економіку та ПвП буде хітом.
Бо з часів якогось л2 ц4 нічого кращого не вигадали.
Останні статті і огляди
Новини
Розробники Hitman створюють ексклюзивний проєкт для Xbox
-
Захар Беркут
Member
-
Васильович
Member
SONY роками випускає ексклюзиви лише від свої консолі - no one bats an eye.
MS хоче випустити гру "для платформ Xbox Series та PC" - and everyone loses their minds P.S. Я ні в якому разі не стверджую, що MS гарні хлопці і їм варто довіряти. Але такий вибірковий підхід антимонополістів щодо оцінки ексклюзивності певних ігор трошки несправедливий
MS хоче випустити гру "для платформ Xbox Series та PC" - and everyone loses their minds P.S. Я ні в якому разі не стверджую, що MS гарні хлопці і їм варто довіряти. Але такий вибірковий підхід антимонополістів щодо оцінки ексклюзивності певних ігор трошки несправедливий
-
yariksom
Member
Вже кілька років те, що виходить для Xbox працює і на вінді, абсолютно все.Васильович: ↑ 27.06.2023 14:50 SONY роками випускає ексклюзиви лише від свої консолі - no one bats an eye.