Останні статті і огляди
Новини
Компанія Electronic Arts поділена на EA Entertainment та EA SPORTS
-
KimRomik
Member
Предлагаю обсудить Компанія Electronic Arts поділена на EA Entertainment та EA SPORTS
нехай EA боряться з чітерами і дають амністію гравцям, яким дали пермач навіть за токсичність, а не займаються цією фігнею...
нехай EA боряться з чітерами і дають амністію гравцям, яким дали пермач навіть за токсичність, а не займаються цією фігнею...
-
Grava
Member
Навіщо? Хай сидять.KimRomik: ↑ 21.06.2023 14:14дають амністію гравцям, яким дали пермач навіть за токсичність
-
KimRomik
Member
ти не знаєш, що у геймерів часто буває підгорає від слабкої підтримки та конвейєрний спосіб розробки гриGrava: ↑ 21.06.2023 15:21Навіщо? Хай сидять.KimRomik: ↑ 21.06.2023 14:14дають амністію гравцям, яким дали пермач навіть за токсичність
а ти ще й за те, щоб обмеження свободи слова в іграх
от самі чітери нехай як раз в пермачі сидять, а звичайним людям потрібно ж висловитись, звільнити емоції, і щоб спільнота звернула увагу на проблему
-
Grava
Member
KimRomik
Якщо буду зриватися у грі на тебе через те що в мене поганий день, яке буде твоє ставлення до цього? Я таких завжди репорчу, хай вчаться контролювати себе.
Якщо буду зриватися у грі на тебе через те що в мене поганий день, яке буде твоє ставлення до цього? Я таких завжди репорчу, хай вчаться контролювати себе.
То хай пишут у підтримку або на форумі розробників а не сруть в чат у грі.що у геймерів часто буває підгорає від слабкої підтримки та конвейєрний спосіб розробки гри
-
KimRomik
Member
я проведу профілактичну бесіду або буду просто грати без тебе, а взагалі я на гравців репорт не кидаю, бо це не виправдовує мої цілі по поліпшенню ігрового ком"юніті, точніше - від банів ком"юніті кращим не стане, тому я цілеспрямовано не співпрацюю з підтримкоюGrava: ↑ 21.06.2023 16:23Якщо буду зриватися у грі на тебе через те що в мене поганий день, яке буде твоє ставлення до цього? Я таких завжди репорчу, хай вчаться контролювати себе.
тобі ще далеко до загального розуміння якою повинна бути система покарань
та хотіли вони класти болт на те що пишуть там, форум існує як бутафорія тіпа ми за зближення з геймерами (ні)Grava: ↑ 21.06.2023 16:23То хай пишут у підтримку або на форумі розробників а не сруть в чат у грі.
ще раз пишу, розробникам взагалі насрати що геймери роблять і пишуть, вони банять лише в тому разі, якщо їхня дія чи бездіяльність приводить до зниження їхнього прибутку
розробники бачать так, що якщо конфлікти між гравцями дійсно знижує популярність цієї гри (прибуток), то починають вивчати статистику і що робити в даному випадку, а не тому що це не красиво з моральної точки зору
ну нарешті зрозумій світ капіталізму
Востаннє редагувалось 21.06.2023 16:50 користувачем KimRomik, всього редагувалось 3 разів.
-
deserteagle777
Member
лол , все одно на виході будуть ігри-сервіси з лутбоксами
-
MetalistForever
Member
В последнее время они как раз начали делать выводы над ошибками ( хотя бы частично ) , EA Originals ( Unravel , It takes Two, wild hearts, A way out ) и конечно же Respawn Entertainment не дадут соврать. До Андроида Уилсона дошло, что нельзя все яйца класть в одну корзину - нельзя делать только фритуплейно лутерно мультиплеерные помойки ( несмотря на то , что они приносят больше прибыли )deserteagle777: ↑ 21.06.2023 16:44 лол , все одно на виході будуть ігри-сервіси з лутбоксами
-
daesz
Member
Так проблема якраз-такие в тім, що вони роблять p2p, та ще й ліплять p2w туди.MetalistForever: ↑ 21.06.2023 17:11 В последнее время они как раз начали делать выводы над ошибками ( хотя бы частично ) , EA Originals ( Unravel , It takes Two, wild hearts, A way out ) и конечно же Respawn Entertainment не дадут соврать. До Андроида Уилсона дошло, что нельзя все яйца класть в одну корзину - нельзя делать только фритуплейно лутерно мультиплеерные помойки ( несмотря на то , что они приносят больше прибыли )
-
Dremjke
Member
Игры от таких бракоделов, как ЕА, Ubisoft, Activision и Blizzard нужно игнорировать, ни под каким предлогом не покупать! Желательно, посносить к чертям лаунчеры этих мошенников с ПК и забыть, как страшный сон. В самом лучшем случае и в качестве исключения - скидки 90% минимум или оффлайн-активация с OLX за 50грн.
-
_FYA_EXel
Member
Ну на самом деле же проблема не в том, что они туда лепят, а в том, кто это покупаетdaesz: ↑ 21.06.2023 17:41Так проблема якраз-такие в тім, що вони роблять p2p, та ще й ліплять p2w туди.MetalistForever: ↑ 21.06.2023 17:11 В последнее время они как раз начали делать выводы над ошибками ( хотя бы частично ) , EA Originals ( Unravel , It takes Two, wild hearts, A way out ) и конечно же Respawn Entertainment не дадут соврать. До Андроида Уилсона дошло, что нельзя все яйца класть в одну корзину - нельзя делать только фритуплейно лутерно мультиплеерные помойки ( несмотря на то , что они приносят больше прибыли )
-
Keyser Soze
Member
Это бумеранг возвращается за Westwood Studios, DICE и других, а также, продукцию этих студий, превращённую в калл
То ли ещё будет
То ли ещё будет
-
terminahtor
Member
KimRomik
В мене паршивий день, можна я тобі тут пісюнів панамку напхаю до 3-го коліна?
В мене паршивий день, можна я тобі тут пісюнів панамку напхаю до 3-го коліна?
-
waryag
Member
Є відмінний спосіб від цього позбавитись - не грати в такі ігри.KimRomik: ↑ 21.06.2023 15:28ти не знаєш, що у геймерів часто буває підгорає від слабкої підтримки та конвейєрний спосіб розробки гри
При чому свобода слова до свободи образ?KimRomik: ↑ 21.06.2023 15:28а ти ще й за те, щоб обмеження свободи слова в іграх
от самі чітери нехай як раз в пермачі сидять, а звичайним людям потрібно ж висловитись, звільнити емоції, і щоб спільнота звернула увагу на проблему
Звільнити емоції можна і з GPT, з рівно тим же впливом на стан гри.
-
dret09
Member
Відокремили фекалії від сечі...
-
Захар Беркут
Member
О так ловив бан за слова - "Та досить цього скиглення за вашим СРСР"(там нили про те ща як вони сумують за СРСР, а я відповів), дали 1000 годин бану за "образу святої держави", я зараз не жартую мені такий бан дали - з таким поясненням, і подібний бан схопив у ПоЕ це Тенсент. Таке враження що усі совки стали адміністраторами та модерами у іграх. Так що не купую ігри Тенсент чи ЕА з тих часів.KimRomik: ↑ 21.06.2023 14:14 Предлагаю обсудить Компанія Electronic Arts поділена на EA Entertainment та EA SPORTS
-
terminahtor
Member
Захар Беркут
Ти щось маєш проти СРСР??! Поясниш?
Ура СРСР! Слава Пролетаріям! Наше Діло Праве!
Слова Інтернаціоналу навіки викарбовані в моєму серці.
Ти щось маєш проти СРСР??! Поясниш?
Ура СРСР! Слава Пролетаріям! Наше Діло Праве!
Слова Інтернаціоналу навіки викарбовані в моєму серці.
-
Захар Беркут
Member
terminahtor
Дякую але ні, дохле мені не пропонувати.
Дякую але ні, дохле мені не пропонувати.
-
waryag
Member
Ідеали комуняк звичайно карбуються на дупі, величезним шипованим ділдо.terminahtor: ↑ 22.06.2023 12:42 Слова Інтернаціоналу навіки викарбовані в моєму серці.
-
terminahtor
Member
Да-а-а-а-а-а, тут з іронією все буде погано.
Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
А ти звідки знаєш?waryag: ↑ 22.06.2023 20:32Ідеали комуняк звичайно карбуються на дупі, величезним шипованим ділдо.terminahtor: ↑ 22.06.2023 12:42 Слова Інтернаціоналу навіки викарбовані в моєму серці.