Microsoft більше не працює над новими іграми для Xbox One

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dret09
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Microsoft більше не працює над новими іграми для Xbox One

Непогані покоління вийшли у Соні та Майків - по 2 з половиною гри за 2,5 роки. Прям аплодую :down: :down: :down:
dante1980
Member

Повідомлення

Исправьте, пожалуйста, заголовок. Должно быть "Microsoft больше не работает над новыми играми"
Васильович
Member

Повідомлення

dret09: 16.06.2023 10:17Непогані покоління вийшли у Соні та Майків - по 2 з половиною гри за 2,5 роки. Прям аплодую
М-м-м, що? :shuffle:
Насправді, легше порахувати, які ігри з нових не вийшли на Xbox One.
З таких можу згадати Serious Sam 4, Deathloop, A Plague Tale Requiem.
Всілякі High on Life, Battlefield 2042, Metal Hellsinger вийшли пізніше, але вийшли.
Майкрософт "лагідно" підштовхує до зміни покоління консолі, але поки все не так ще погано.
Kravan
Member

Повідомлення

Я что-то не понял, а Майкрософт делает какие-то игры?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Wonderboy
Member

Повідомлення

Васильович: 16.06.2023 10:25Майкрософт "лагідно" підштовхує до зміни покоління консолі, але поки все не так ще погано.
Чим більше гейпадників перейдуть зі старого на більш сучасніше гівно, тим більше розробників стануть орієнтувати текстури і складність освітлення у своїх мультиплатформених проектах на більш якісні. Тобто і ПК-шникам перепаде.
Kravan: 16.06.2023 10:37Я что-то не понял, а Майкрософт делает какие-то игры?
Пишаюся вами. Так сміливо показати власну недоумкуватість.... Ось трошки для самоосвіти.
Kravan
Member

Повідомлення

Wonderboy: 16.06.2023 10:59
Васильович: 16.06.2023 10:25Майкрософт "лагідно" підштовхує до зміни покоління консолі, але поки все не так ще погано.
Чим більше гейпадників перейдуть зі старого на більш сучасніше гівно, тим більше розробників стануть орієнтувати текстури і складність освітлення у своїх мультиплатформених проектах на більш якісні. Тобто і ПК-шникам перепаде.
Kravan: 16.06.2023 10:37Я что-то не понял, а Майкрософт делает какие-то игры?
Пишаюся вами. Так сміливо показати власну недоумкуватість.... Ось трошки для самоосвіти.
Вы - моя гордость.

Если вы не поняли - это был сарказм про то, что Майки почти не релизят игр с купленных ими студий. Можно смеяться, для тех кому не дошло.
Васильович
Member

Повідомлення

Wonderboy: 16.06.2023 10:59Тобто і ПК-шникам перепаде.
Перепаде, перепаде. Восьми гіговим картам найбільше перепаде від тих горе-розробників :gigi:
Wonderboy
Member

Повідомлення

Kravan: 16.06.2023 11:01Если вы не поняли - это был сарказм
Судячи по кількості мінусів, сарказм не зайшов...
Релізять чи не релізять - це їхні справи. Можливо вони перекинули ресурси на підготовку того ж релізу анонсованого на днях MSFS 2024.

Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Васильович: 16.06.2023 11:07Восьми гіговим картам найбільше перепаде від тих горе-розробників
Та хоч 12-гіговим, бережете так відеопам'ять - грайте у Fallout New Vegas, а мені якість текстур важливіша.
Васильович
Member

Повідомлення

Wonderboy: 16.06.2023 11:09а мені якість текстур важливіша
Як і всім нам, поки це проблем ігровому процесу не створює :shuffle:
bes
Member

Повідомлення

майкрософт показывает что даже ввалив кучу денег не факт что у тебя получатся конкурентоспособные игры
DiSEqC
Member

Повідомлення

One та One S ніяк не шкода, їм пора на пенсію.
А ось One X ще можна залишити під 4К HDR відеоплеєр та інді.
Також на ньому гарно виглядають ігри з x360.
anyname
Member

Повідомлення

bes: 16.06.2023 12:03 майкрософт показывает что даже ввалив кучу денег не факт что у тебя получатся конкурентоспособные игры
Если получаются - уже хорошо. Старлансер , Фрилансер таки вышли.А Звездный Гражданин за все деньги мира где? (а ить под него люди компы ещё на хасвелах собирали).
Вывод - в наше время куча денег не гарантирует выход игры вообще.
EvhenS
Member

Повідомлення

anyname
Старсітізен попав на таку хвилю донатів, що випускати гру було на шкоду своїй кишені. Супер-дупер гра про космос розійдеться міліоном копій ( бо на любителя) 60$ копія і 320млн, чи скільки вже їм накидали ніяк не збереш. Не
coffeeman
Member

Повідомлення

anyname: 16.06.2023 15:41
bes: 16.06.2023 12:03 майкрософт показывает что даже ввалив кучу денег не факт что у тебя получатся конкурентоспособные игры
Если получаются - уже хорошо. Старлансер , Фрилансер таки вышли.А Звездный Гражданин за все деньги мира где? (а ить под него люди компы ещё на хасвелах собирали).
Freelancer після релізу ще жила багато років на приватних серверах, гравцями була зроблена купа модів, нових механік. Всі чекали, що MS зробить продовження. Але це схоже на стандартний паттерн - паблішер купує студію, робить з нею ще одну гру, у студії починаються проблеми і через років 5 студя вже закрита. Подивимось що буде з Bethesda та Bungie.
Павло
Member

Повідомлення

Wonderboy: 16.06.2023 11:09
Kravan: 16.06.2023 11:01Если вы не поняли - это был сарказм
Судячи по кількості мінусів, сарказм не зайшов...
Релізять чи не релізять - це їхні справи. Можливо вони перекинули ресурси на підготовку того ж релізу анонсованого на днях MSFS 2024.

Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Васильович: 16.06.2023 11:07Восьми гіговим картам найбільше перепаде від тих горе-розробників
Та хоч 12-гіговим, бережете так відеопам'ять - грайте у Fallout New Vegas, а мені якість текстур важливіша.
Нагадайте мені хто жалівся на текстури у Відьмаку 3?… Ніхто! А вони займали 2гб…
Наведу ще один приклад. Діабло 2. Максимальні налаштування 7.5 гб відео займають! Ставлю мінімальні текстури 5гб! І текстури розмиті… Тобто гра з видом зверху змогла зжерти 5гб… Для розмитої картинки… А в умовній Батлі 1 з буфером в 5 гб буде шикарне зображення…
Donate
Member

Повідомлення

Павло: 16.06.2023 23:32 Нагадайте мені хто жалівся на текстури у Відьмаку 3?… Ніхто! А вони займали 2гб…
Наведу ще один приклад. Діабло 2. Максимальні налаштування 7.5 гб відео займають! Ставлю мінімальні текстури 5гб! І текстури розмиті… Тобто гра з видом зверху змогла зжерти 5гб… Для розмитої картинки… А в умовній Батлі 1 з буфером в 5 гб буде шикарне зображення…
Ну так можна ще Крайзіс 3 згадати. Він без питання працював на gtx 950 показуючи бомбову картинку :lick:

Added in 1 minute 51 seconds:
coffeeman: 16.06.2023 23:17Freelancer після релізу ще жила багато років на приватних серверах, гравцями була зроблена купа модів, нових механік. Всі чекали, що MS зробить продовження. Але це схоже на стандартний паттерн - паблішер купує студію, робить з нею ще одну гру, у студії починаються проблеми і через років 5 студя вже закрита. Подивимось що буде з Bethesda та Bungie.
Більш схоже на то що студія може бути мертвою при купівлі. Менеджери приходять говорять що робіть там щось а там нема вже того активу. Я взагалі не здивлюся якщо тод ща всім презентує скайрім в космосі. Ото буде ржака :lol:
Тому що тобі потрібні мало того що профессіонали так ще ті люди які будуть рухати всіх в правильному напряму. Подивись ось на юбісофт графічно прям бомба! А ось геймплей лайно, дизайн розміщення квестів лайно, експлорінг лайно, великі локації чудові але непотрібні, сюжет пише йолоп, побічні квести індус за 10 центів... І таке ж саме ми бачимо в xdefiant і таке саме в farcry 6, і таке саме в The Settlers... Що ніхто не чув про неї? А у юбісофт був реліз, гра була настільки погана зо вони сказали на консолі пізніше :lol: І таке саме буде в Ассассіні, оцей ватс із фалауту виглядає так як ідей нуль :facepalm: Коли студія втрачає тих хто рухав її та мав змогу робити нові ідеї це все :facepalm: Це добре помічаєш коли спостерігаєш за ключовими особами, якщо там все ж ті задроти сидять які хочуть робити щось своє воно і виходить +/- адекватним продуктом
anyname
Member

Повідомлення

coffeeman: 16.06.2023 23:17
anyname: 16.06.2023 15:41
Freelancer після релізу ще жила багато років на приватних серверах, гравцями була зроблена купа модів, нових механік. Всі чекали, що MS зробить продовження. Але це схоже на стандартний паттерн - паблішер купує студію, робить з нею ще одну гру, у студії починаються проблеми і через років 5 студя вже закрита. Подивимось що буде з Bethesda та Bungie.
Жанр не той був.космо сіми тоді вийшли з моди. залишився лише всесвіт Х. . а зараз здається взагалі нічого з сюжетом не залишилося. зосталися лише - ресурси копай , корабель збирай , іншим по шиї давай . А де сюжет :spy:
waryag
Member

Повідомлення

Wonderboy: 16.06.2023 10:59Чим більше гейпадників перейдуть зі старого на більш сучасніше гівно, тим більше розробників стануть
забивати болт на оптимізацію. Хоча, здавалося би, куди більше?

Відправлено через 6 хвилин 14 секунд:
Kravan: 16.06.2023 11:01 Если вы не поняли - это был сарказм про то, что Майки почти не релизят игр с купленных ими студий. Можно смеяться, для тех кому не дошло.
А можно посчитать на пальцах с учетом цикличности производства игр. Обычно это 3-5 лет. То есть, до 2-4 лет студии доделывают пре-майковские проекты, обязательства по которым никто не отменял, потом еще 3-5 лет и вот тогда можно говорить о результатах майков.
На сейчас единственный большой косяк это редфолл, и проблема не в работе майков, а в недостаточно плотном контроле новых студий.
lewerlin
Member

Повідомлення

anyname: 17.06.2023 10:04а зараз здається взагалі нічого з сюжетом не залишилося. зосталися лише - ресурси копай , корабель збирай , іншим по шиї давай . А де сюжет :spy:
Що саме цікаво, ті й же Еліті, котра капець нішева, грінд-геймплей не заважає мати ріал-тайм сюжет. Китайським грінділкам, Геншину і ХСР, не заважає. А от "ААА"-студії щось, не того, "нємагіть".
anyname
Member

Повідомлення

lewerlin: 17.06.2023 11:10
anyname: 17.06.2023 10:04а зараз здається взагалі нічого з сюжетом не залишилося. зосталися лише - ресурси копай , корабель збирай , іншим по шиї давай . А де сюжет :spy:
Що саме цікаво, ті й же Еліті, котра капець нішева, грінд-геймплей не заважає мати ріал-тайм сюжет. Китайським грінділкам, Геншину і ХСР, не заважає. А от "ААА"-студії щось, не того, "нємагіть".
Elite: Dangerous ? Як на мене у неї на ПК головний косяк це керування. в людини є ціла клавіатура (ну або обгризена на чверть) , але нема гарячих кнопок (чи я їх не знайшов чи їх не було коли я пробував). мені на третій день обридло дертися в чергове меню в 5 чи 6 прийомів.
Я розумію що на плойках і коробоксах геймпад і кнопок замало , но навіщо воно мені ?
Відповісти