Останні статті і огляди
Новини
У відеокарт Gigabyte є проблеми із текстолітом. Компанія відмовляє у гарантійному ремонті
-
Scoffer
Member
Hum
Так куди його накинути якщо текстоліт має фізично влізти в роз'єм?
Тут треба було або вирізи якоїсь іншої форми, або перестати страждати відеокартами розміром з половину шлакоблоку.
Або нарешті викинути до біса цей стандарт ATX, в ньому погано реально ВСЕ.
Тут треба було або вирізи якоїсь іншої форми, або перестати страждати відеокартами розміром з половину шлакоблоку.
-
Donate
Member
Да якось до цього все робили і було нормально. А тут вже погано Грошей вони хочуть побільше і все.Scoffer: ↑ 10.06.2023 20:18 Hum
-
ShevaVSS
Member
Удивительно, как эта фирма ещё не обанкротилась. Раньше они делали годные материнки и видеокарты, и фирма была топ 3 на рынке, а потом решили заработать ещё баблишка и сэкономили на качестве. С тех пор как они начали трешачить с видеокартами, я перестал воспринимать данную шарашкину контору. Более именитые фирмы, в своё время покинули данную индустрию или вовсе развалились, выпуская реально годные продукты, по качеству уделывающие все эти тайваньские шарашкины конторки, как-то это несправедливо((
-
gehka3
Катярко
Да, на сейчас - больше мешает чем унифицирует, своё отжил стандарт, пора было бы ещё лет с десять назад пересматривать, а не костылями страдатьScoffer: ↑ 10.06.2023 20:18нарешті викинути до біса цей стандарт ATX, в ньому погано реально ВСЕ
-
Scoffer
Member
gehka3
Та хоча б направляючі якісь вигадали, щоб просто всунув і все, без акробатики.
-
Захар Беркут
Member
В мене з двох відеокарт які були від Гіги, обидві згоріли, в обидвох випадках відмовили в гарантії. Гігу ніколи не придбаю, та іншим не раджу- гірші з гірших особисто для мене.
-
rayn
Junior
Гнилобайт завжди якийсь проблемний
-
bes
Member
Те кто сомневается в том что гигабайт гнилая контора которая часто кидать с гарантией не сидел на их форуме
-
Artem_K
Member
В мене було три відеокарти від Гігабайт (750Ti, 1660 та 3060)- ніяких питань до них нема. А згоріло за весь час дві (HD3870 та HD6870) обидві від Сапфір. Тому то таке, кому як повезло.
-
Захар Беркут
Member
У питанні що згоріти може у будь кого - з вами ніхто не сперечається, тут питання що сервіс жахливий, відмовляє по гарантії у гарантійному випадку.Artem_K: ↑ 11.06.2023 00:00 В мене було три відеокарти від Гігабайт (750Ti, 1660 та 3060)- ніяких питань до них нема. А згоріло за весь час дві (HD3870 та HD6870) обидві від Сапфір. Тому то таке, кому як повезло.
Так що я б радив зараз Асус та Асрок, навіть при тому що у Асрок вище відсоток браку, але в них сервіс приймав в мене все, як і Асус сервіси адекватні.
А раніше і Гіга була так само лояльна, з гарним сервісом, але потім їх виробництво більшої частини, переїхало в Китай і почалось... Це у 2015 чи 2013 відбулось, відчутне погіршення якості та підтримки у Гіги.
-
Input_Lag
Member
Но есть и хорошие новости, все это можно отремонтировать.
-
ronemun
Advanced Member
Ну чому ж, елементарний радіатор батареї ж може пару кіловат розсіяти і при значно нижчій температурі води, і взагалі без вентиляторів, чисто конвекція.manbearboar: ↑ 10.06.2023 11:52Сейчас охлады расчитывают на 500-600Вт, в ранние времена считалось, что столько только вода может снять.Firebrand: ↑ 10.06.2023 11:38 со времен р9 290/390, ведь уже было,что видяхи жрали по 300вт, но как то платы не ломались... а щас...
Прикріпив змість стінок корпусу і все
-
TheDmytrius
Member
Было б неплохо, если бы кто-то собрал хронологию, какие поколения у какого производителя были неудачными.Li: ↑ 10.06.2023 12:33 Со старыми гигами проблем вообще не было(4850 винфорс,7950, 290х, 1660ти),материнки на x38, аурус на B660) а вот Мси "радовали" меня и друзей прогарами,особенно рх4хх и рх5хх.
У каждой фирмы бывает время неудач.
-
DuckRider
Member
А может перестать делать всратые гпу с жором 500вт?Scoffer: ↑ 10.06.2023 22:13 gehka3
Отправлено спустя 4 минуты 57 секунд:
Ну тут конкретно виноват этот болт и 10iq инженеры. Будь он в другом месте, скорее всего, проблемы бы небылоgehka3: ↑ 10.06.2023 14:42
Это их утоньшение текстолита при наращивании слоёв меди (второе - если с умом то дело правильное, экранирование лучше), втискиваюся в размеры портов (общая толщина платы) стандарта пятнадцатилетней давности, и жертвуют прочностью и соответственно надёжностью, вместо пересмотра стандартов.. ...
-
WSavage
Member
Ни один кулер за 3 года не начал трещать, 2060 windforceMelofon: ↑ 10.06.2023 11:21И это правда, у меня на новой 1660ти от гигабайт виндфорс через пол года или меньше один из вентилей трещать начал, я снял крыльчатку и увидел там между магнитом и корпусом какой-то цемент который нарушал баланс крыльчатки и его невозможно было выковырять, у второго проблем небыло, кое-как спасла тефлоновая смазка и то не полностью, гигабайт ещё те бракоделы, у них есть конечно и нормальные карты типа аорус но тоже от модели зависит.yupi: ↑ 10.06.2023 11:07 Пропоную обговорити У відеокарт Gigabyte є проблеми із текстолітом. Компанія відмовляє у гарантійному ремонті
Оказывается их г#вно-кулера, которые умирали за полгода, были только разминкой
-
shatun
Member
LevkoMorj: ↑ 10.06.2023 17:53 Бракованый Гнилабайт и отказ в гарантии ? Да вы что. Не может быть. Какая неожиданность
Захар Беркут: ↑ 10.06.2023 22:33 В мене з двох відеокарт які були від Гіги, обидві згоріли, в обидвох випадках відмовили в гарантії. Гігу ніколи не придбаю, та іншим не раджу...
Це треш, та якщо опустити випадок з новини, то в них гарантійна політика для всіх однакова.bes: ↑ 10.06.2023 23:59 Те кто сомневается в том что гигабайт гнилая контора которая часто кидать с гарантией не сидел на их форуме
А саме - в якій країні купив - там і здавай. Але далі повинно їхати до офіційного оптового постачальника (можливо правильно формулювати "представника").
Тобто виріб з США (той же newegg), у будь якому випадку, повинен їхати назад у США.
Хоч ти сам щось купив в єдиному екземплярі, хоч наш магаз 1000 одиниць - справжня дорога назад по гарантії, до постачальника, для всіх однакова.
Тому щось наші сервіси беруться робити самі на місці, щоб зекономити свої час/нерви/гроші. А коли не можуть зробити, чи не хочуть, то включають дурника.
І виходить, що єдиний хто може сказати, що Гіга відмовила у гарантії це той чий браковий/зламаний гарантійний виріб доїхав саме до оптовика Гіги і там йому вже відмовили.
Багато тут народу получило відмову на гарантію Гіги знаючи, що виріб таки доїхав куди треба? Думаю трьох пальців руки вистачить?
А якщо вам відмовивляє представник сервісу тут, нікуди не відправляючи виріб, то вас трохи на щось намагаються натягти. Це наші реалії, а не Гіга така чи сяка...
-
Donate
Member
Постачальник в нас є місцевий завжди, є афільовані СЦ які мають доступ до оригінальних комплектуючих, причому магазин відправляє карту не до постачальника а до СЦ (якщо їх б2б не говорить інше). Ремонтувати кожный окремый товар десь в штатах або китаї це крінж зі збоку логістики. Такє як раз працює з тим що ввезено сюди неофіційно.
-
Vecchio
Member
Несправедливо? Скорее запланировано - а то ишь ты, будут себе юзать железяки долго-долго, так и к потребл ву не приучить.ShevaVSS: ↑ 10.06.2023 20:42 Удивительно, как эта фирма ещё не обанкротилась. Раньше они делали годные материнки и видеокарты, и фирма была топ 3 на рынке, а потом решили заработать ещё баблишка и сэкономили на качестве. С тех пор как они начали трешачить с видеокартами, я перестал воспринимать данную шарашкину контору.
Более именитые фирмы, в своё время покинули данную индустрию или вовсе развалились, выпуская реально годные продукты, по качеству уделывающие все эти тайваньские шарашкины конторки, как-то это несправедливо((
Ну а где потребл во, там и кредитик можно оформить.
Выгодно же (им - и производителям, ростовщикам, акционерам, и ростовщикам-акционерам).
-
Ektalion
Member
Ііі? Просто пощастило не то слово.WSavage: ↑ 11.06.2023 11:41 Ни один кулер за 3 года не начал трещать, 2060 windforce
-
shatun
Member
Крінж, це коли місцевий СЦ не може нічого зробити, бо майстер не зовсім профі, або запчастин насправді на місці немає.Donate: ↑ 11.06.2023 12:22 Постачальник в нас є місцевий завжди, є афільовані СЦ які мають доступ до оригінальних комплектуючих, причому магазин відправляє карту не до постачальника а до СЦ (якщо їх б2б не говорить інше). Ремонтувати кожный окремый товар десь в штатах або китаї це крінж зі збоку логістики. Такє як раз працює з тим що ввезено сюди неофіційно.
А раз ти не в змозі, бо не є спецом, або в тебе чогось немає для ремонту, то повинен робити як я написав, а не відмовляти по надуманим посилам.
З формулюванням "цей випадок не підлягає гарантії" людям найчастіше відмовляють саме тому і не тільки на вироби від Гіги.
Скажімо сокети в нас наче можуть міняти, якщо доведеться, але в більшості випадків саме власника звинуватять, що він "не так/не тим СО крутив" і таке інше.
А повинні були б мовчи міняти, бо насправді вони не можуть доказати так чи не так людина таке робила, якщо немає зовнішніх пошкоджень.
Хоча сперечатись не буду, можливо є випадки, коли 100% можна побачити, що саме користувач приклав криві руки.
У буржуїв все норм працює в цій сфері, а в нас як майстер забажав, бо СЦ суду не боїться. На края завжди можна відмашку дати на продавця.
У нас позивачу дешевше викинути поламане (до 10 000 гр. - так точно), бо максимум що він отримає після тяганини (скоріш за все двох-трьохрічної, якщо СЦ/продавець на попятну не підуть ще у процесі) - компенсацію за товар у розмірі "на момент купівлі".