Рева как-то не помню, а чип таки да, отвалился.dead_rat: ↑ 02.06.2023 14:21 Хто пам‘ятає 8800 Ultra? Мрія всіх студентів, монстр, що реве та грієтся до відвалу чіпа, але дає неймовірну продуктивність у Кризисі?! 171 Ватт. Сьогодні це навіть не мідл по споживанню.
Останні статті і огляди
Новини
PNY показала GeForce RTX 4070 із «турбінним» кулером
-
Hemul
Member
-
Afit
Member
Я бы взял такой вариант. Сразу с корпуса нахрен горячий воздух. Поверю что может эффективно охлаждать, потому что тдп у 4000 возвращаются к адекватным значениям. + Скорее всего есть испарительная камера, так что это не как в старых картах.
-
EvhenS
Member
dead_rat
Колись карта за 200$ мала повністю мідні радіатори, і на чіп і на пам'ять і на ВРМ.
Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
cradle
Гучніше Вегі турбіни не згадаю, гуділа як аеробус А380
Колись карта за 200$ мала повністю мідні радіатори, і на чіп і на пам'ять і на ВРМ.
Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
cradle
Гучніше Вегі турбіни не згадаю, гуділа як аеробус А380
-
Ray2000gt
Advanced Member
Неправда. В стоці оберти були 2400 під навантаженням і це було чутно, але ок. Якщо гарно налаштувати даунвольт, то можна було і на 2200 вийти, це вже тихо.EvhenS: Гучніше Вегі турбіни не згадаю, гуділа як аеробус А380
Із того що згадаю, гуділи турбіни у 290X. Доречі, сам радіатор в 290Х/390Х набагато більший і важчий за Веги.
Ще з турбін у мене були рефи 4870 і 4890, шикарні продумані охлади, не гучні.
Ааа, була колись 1950 ХТ, та теж гуділа і ще звук був не дуже приємний.
-
Sashkotem
Member
Чим там живлення на фото подається, там же згинати не можна
-
Ray2000gt
Advanced Member
6+2pinSashkotem: ↑ 04.06.2023 10:36 Чим там живлення на фото подається, там же згинати не можна
-
xandess
Member
MSI gf 760 є на турбіні. Монстр ще той) реве та стогне, так і хочеться додати, вібрацію аж відчуваєш )) мені продуктивності для невибагливих ігр вистачало, але змінив на 1660 ti, чисто тому що думав помре скоро
але досі жива, жалко за копійки віддавати раритетну цеглину 

-
WakeMe
Member
Здається, тут усі почали забувати витоки і звідки ноги ростуть

-
Безвесть
Member
Турбінка взимку це круто, стільки тепла навалює в кімнату)