Останні статті і огляди
Новини
Ratchet & Clank: Rift Apart вийде на PC
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Ratchet & Clank: Rift Apart вийде на PC
Там наче ще прикаел був теж відносно сучасний, його не буде? Як з анчартедом виходить.
А хоча всеодно. Глянув на свій вішліст і не побачив куди там можна хоча б одну гру від Соні втиснути в найближчі років 10-15
Хіба що Цусіму пограв би
Там наче ще прикаел був теж відносно сучасний, його не буде? Як з анчартедом виходить.
А хоча всеодно. Глянув на свій вішліст і не побачив куди там можна хоча б одну гру від Соні втиснути в найближчі років 10-15
Хіба що Цусіму пограв би
-
SyncUA
Member
Так, логічно було й попередню частину портувати, так як ця є продовженням. Проте в ту я грав на ПС4. А для цієї потрібна ПС5. І якщо я не помиляюсь це буде перший єксклюзив з ПС5 на ПК.
-
MessiaH
Member
а на плойке она тоже без русских сабов и озвучки выходила?
-
kalakawa
Member
РетьорналSyncUA: ↑ 31.05.2023 10:19 Так, логічно було й попередню частину портувати, так як ця є продовженням. Проте в ту я грав на ПС4. А для цієї потрібна ПС5. І якщо я не помиляюсь це буде перший єксклюзив з ПС5 на ПК.
-
Spiryt
Member
Отличная игра, с приятной графикой, на пару вечерков, после работы
Интересно, как оно будет работать у адептов хрустяящих хардов, ведь разрабы скиплнули ps4 именно из-за харда, если им верить
Интересно, как оно будет работать у адептов хрустяящих хардов, ведь разрабы скиплнули ps4 именно из-за харда, если им верить
-
Павло
Member
Забудьте про російську! Такої мови більше не існує ! Є тільки нарєчіє яке використовують на болотах!MessiaH: ↑ 31.05.2023 10:21 а на плойке она тоже без русских сабов и озвучки выходила?
-
Fen1xz
Member
Давайте уже серию ГТ на ПК, все экзы кроме него уже портировали. Или не все ?
-
Sunrise007
Member
Ясно, треба чекати якусь 1.0.5.1 як було з тлоу, щоб без дропів та стабільним фпс.
-
Dremjke
Member
Есть подозрение, что эту игру в случае портирования на ПК ждёт забвение, как это было у анчартеда.Fen1xz: ↑ 31.05.2023 10:37Давайте уже серию ГТ на ПК
-
MetalistForever
Member
Хорошо, а где тогда , хотя бы украинские субтитры ( я уже молчу про озвучку ... понимаю, что на данный момент это нереально ) . Есть хотя бы закон у нас , чтобы все игры , которые продаются на территории Украины, были с украинскими субтитрамии и текстом ?Павло: ↑ 31.05.2023 10:28Забудьте про російську! Такої мови більше не існує ! Є тільки нарєчіє яке використовують на болотах!MessiaH: ↑ 31.05.2023 10:21 а на плойке она тоже без русских сабов и озвучки выходила?
-
Draqoon
Member
Пишіть Федорову чи Ткаченко, встановлюйте українській інтерфейс, платіть гривнями, пишіть відгуки з бажанням бачити укр. Коли менеджер побачить, що є прибуток і попит тоді і піде, укр озвучка фільмів та серіалів ламалась так само.MetalistForever: ↑ 31.05.2023 10:44Хорошо, а где тогда , хотя бы украинские субтитры ( я уже молчу про озвучку ... понимаю, что на данный момент это нереально ) . Есть хотя бы закон у нас , чтобы все игры , которые продаются на территории Украины, были с украинскими субтитрамии и текстом ?Павло: ↑ 31.05.2023 10:28
Забудьте про російську! Такої мови більше не існує ! Є тільки нарєчіє яке використовують на болотах!
-
erkins007
Member
Там пока заглушка. Нет никаких языков кроме англ, сони переводит все игры на русский полностью, так что с вероятностью 99% будет русский.MessiaH: ↑ 31.05.2023 10:21а на плойке она тоже без русских сабов и озвучки выходила?
О, так немає питань. Коли буде український переклад. А тупо прибрати російську без альтернатив і сказати всім українським геймерам "вчіть англійську" це не рішення.Павло: ↑ 31.05.2023 10:28Забудьте про російську! Такої мови більше не існує ! Є тільки нарєчіє яке використовують на болотах!
-
Kravan
Member
Если на ПК без русского языка (илли украинского) то от меня эта игра увидит разве что скачивание с торрента.
Задолбали вырезать локаизацию. Я когда играю хочу играть а не работать переводчиком.
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
Задолбали вырезать локаизацию. Я когда играю хочу играть а не работать переводчиком.
Я стесняюсь спросить, а что кроме кинотеатров кино/сериаллы не с ТВ переводит кто то на украинский?Draqoon: ↑ 31.05.2023 10:51Пишіть Федорову чи Ткаченко, встановлюйте українській інтерфейс, платіть гривнями, пишіть відгуки з бажанням бачити укр. Коли менеджер побачить, що є прибуток і попит тоді і піде, укр озвучка фільмів та серіалів ламалась так само.MetalistForever: ↑ 31.05.2023 10:44
Хорошо, а где тогда , хотя бы украинские субтитры ( я уже молчу про озвучку ... понимаю, что на данный момент это нереально ) . Есть хотя бы закон у нас , чтобы все игры , которые продаются на территории Украины, были с украинскими субтитрамии и текстом ?
-
Павло
Member
Тау у тому і суть! Спочатку визначити вз тим, що ми українці і нам не потрібна російська. А вже після цього можна і просити у різних компаній звернути на це увагу і локалізувати продукт… Ц як із стрімами по кс… Мейнкаст вів русс трансляцію укр не було… А коли появилась то онлайн був 500-1000… чоловік… Но вони продовжили! Узагалі закрили русс трансляції і о чудо онлайн 10к-20к а доходило і до 50к…MetalistForever: ↑ 31.05.2023 10:44Хорошо, а где тогда , хотя бы украинские субтитры ( я уже молчу про озвучку ... понимаю, что на данный момент это нереально ) . Есть хотя бы закон у нас , чтобы все игры , которые продаются на территории Украины, были с украинскими субтитрамии и текстом ?Павло: ↑ 31.05.2023 10:28
Забудьте про російську! Такої мови більше не існує ! Є тільки нарєчіє яке використовують на болотах!
-
kalakawa
Member
Нажаль інших опцій крім як грати на російській для абсолютної більшості, і мене в тому числі, не існуєПавло: ↑ 31.05.2023 10:28Забудьте про російську! Такої мови більше не існує ! Є тільки нарєчіє яке використовують на болотах!MessiaH: ↑ 31.05.2023 10:21 а на плойке она тоже без русских сабов и озвучки выходила?
-
Draqoon
Member
Я не зрозумів запитанняKravan: ↑ 31.05.2023 10:59 Если на ПК без русского языка (илли украинского) то от меня эта игра увидит разве что скачивание с торрента.
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:Я стесняюсь спросить, а что кроме кинотеатров кино/сериаллы не с ТВ переводит кто то на украинский?Draqoon: ↑ 31.05.2023 10:51
Пишіть Федорову чи Ткаченко, встановлюйте українській інтерфейс, платіть гривнями, пишіть відгуки з бажанням бачити укр. Коли менеджер побачить, що є прибуток і попит тоді і піде, укр озвучка фільмів та серіалів ламалась так само.
-
Геральт
Member
Уті-путі, які ми вразливі. А з торентів що, грати стає комфортніше ? Галіменька відмазка.Kravan: ↑ 31.05.2023 10:59 Если на ПК без русского языка (илли украинского) то от меня эта игра увидит разве что скачивание с торрента.
Он dead space на польській бігаю, як то кажуть, по приколу. І не вмер. А взагалі то найкраща озвучка, як правило оригінал. А це переважно англ. Чом би і кращу якість не отримати і мову заразом не підтягунути.
-
Kravan
Member
На чем вы там бегаете меня не интересует.Геральт: ↑ 31.05.2023 11:29Уті-путі, які ми вразливі. А з торентів що, грати стає комфортніше ? Галіменька відмазка.Kravan: ↑ 31.05.2023 10:59 Если на ПК без русского языка (илли украинского) то от меня эта игра увидит разве что скачивание с торрента.
Он dead space на польській бігаю, як то кажуть, по приколу. І не вмер. А взагалі то найкраща озвучка, як правило оригінал. А це переважно англ. Чом би і кращу якість не отримати і мову заразом не підтягунути.
1. Из торрентов - значит не заношу денег разрабам т.к. игры для нашего региона = нет.
2. Из торрентов, потому как там будет сразу встроенная пиратская локаизация с вероятностью 99,99%.
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Вы написали что укр. озвучка фильмов/сериалов появиась на украинском. И мне стало интересно гдее такое качать т.к. кроме как в кинотеатре или на эфирном ТВ я не видел укр локализации, но хочется.Draqoon: ↑ 31.05.2023 11:10Я не зрозумів запитанняKravan: ↑ 31.05.2023 10:59 Если на ПК без русского языка (илли украинского) то от меня эта игра увидит разве что скачивание с торрента.
Я стесняюсь спросить, а что кроме кинотеатров кино/сериаллы не с ТВ переводит кто то на украинский?
-
Геральт
Member
1. Якщо я правильно зрозумів, то грати на англ. вам не комфортно. Торент не додасть комфорту тільки тому що це безкоштовноKravan: ↑ 31.05.2023 11:44 1. Из торрентов - значит не заношу денег разрабам т.к. игры для нашего региона = нет.
2. Из торрентов, потому как там будет сразу встроенная пиратская локаизация с вероятностью 99,99%.
2. "піратська локалізація" це машинний переклад. Про озвучку мовчу. Oblivion коли фанати на рос. озвучували то все одно вийшов шлак, бо бувало траплялись різні фрази в тому ж діалозі озвучені різними людьми.
Скиньте хтось панові посилання на Hurtom, якому 100 років вже. І який, до речі, інколи сам і локалізує. Бо в гугл сьогодні можуть не тільки лиш всі.Kravan: ↑ 31.05.2023 11:44 Вы написали что укр. озвучка фильмов/сериалов появиась на украинском. И мне стало интересно гдее такое качать т.к. кроме как в кинотеатре или на эфирном ТВ я не видел укр локализации, но хочется.
-
Kravan
Member
Есть шикарные фанатские озвучки. А щас в период "импортозамещения" в РФ проф. студии деают озвучки за донаты, и собирают очень не хило денег.Геральт: ↑ 31.05.2023 11:531. Якщо я правильно зрозумів, то грати на англ. вам не комфортно. Торент не додасть комфорту тільки тому що це безкоштовноKravan: ↑ 31.05.2023 11:44 1. Из торрентов - значит не заношу денег разрабам т.к. игры для нашего региона = нет.
2. "піратська локалізація" це машинний переклад. Про озвучку мовчу. Oblivion коли фанати на рос. озвучували то все одно вийшов шлак, бо бувало траплялись різні фрази в тому ж діалозі озвучені різними людьми.Скиньте хтось панові посилання на Hurtom, якому 100 років вже. І який, до речі, інколи сам і локалізує. Бо в гугл сьогодні можуть не тільки лиш всі.Kravan: ↑ 31.05.2023 11:44 Вы написали что укр. озвучка фильмов/сериалов появиась на украинском. И мне стало интересно гдее такое качать т.к. кроме как в кинотеатре или на эфирном ТВ я не видел укр локализации, но хочется.
Еще раз НЕ хочу и не буду заносить денег без локализации. Если студия не локализует игру в регионе это значит тоько то, что продажи в таком регионе должны падать. И не важно будет мод с локалкой или нет. Такие игры только торрент + локаизация. Не важно на украинский или русский
Ну и кстати даже приблизительно не факт что игры этой не будет на русском/украинском.