Nvidia припиняє випуск GeForce RTX 3060 Ti, щоб звільнити місце для GeForce RTX 4060 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Захар Беркут
Member

Повідомлення

oversteve: 15.05.2023 16:07
Захар Беркут: 15.05.2023 15:33 Зараз розірву тут шаблон одного естета, в мене cooler master haf x evo вбудований у меблі (стіл), дрібну коробку не брав тому що вона задушить залізо, а 10-15см зайвого простору всередині меблів - мені не шкода.
продумана мала коробка з нормальною вентиляцією нічого не душить і залізо може почувати себе краще, ніж у великому гробу
Та і як багато таких малих коробок забезпечить розмір до повнорозмірних МП та відеокарт з гарними СО, які будуть безшумні? Наприклад рівня 4090, Тайчі, Д15 до Райзена 5950 та інші потреби, з гарячою заміною дисків та на кшталт того... Підкажу - жодної. І так мені зайвих 10-15см не крає з полички під модуль корпусу у столі, так що не переймайтесь за мене, дякую.

Papik: 15.05.2023 20:50
Melofon: 15.05.2023 10:57

Бред :facepalm: , тоесть сначало не будет а потом будет так считаете? Тогда и на Интел будет если такая игра кривая выйдет :gigi:
А 7700х3д был бы побыстрее 13600к.
Колись були статтери в іграх на 2700х, якось вже обійдусь без АМД.
Чи може я повинен повірити Васяну з форума, бо він каже що амд це зараз файно ? Він може й не знати що таке статтери.
В мене колись був Райзен 2700, статерів не було. Може вам не пощастило, не вистачило бажання розібратись з налаштуванням системи? А от наприклад на Інтел 6700 в свій час статери були, хоча до того роки 4 був 2700 Інтел працював добре. Тобто може і таке трапитись, що залізо не якісне трапилось.
Nuclear World
Member

Повідомлення

Artem_K: 14.05.2023 14:40 Melofon
так 4.0х8 это 3.0х16, а не 2.0, не будет там критичной разницы. Но, как говорится, осадочек остался :)
спойлер
Без имени.jpg
А если воткнуть это в 3.0, то шо будет по итогу с производительностью? Всё таки 4.0 есть далеко не у всех.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Nuclear World
Как минимум впополам медленнее будет скорость шины, игры которые часто гоняют данные в видеопамять могут просесть по фпсу или даже начать фризить из-за недостатка скорости шины псие.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Мда :facepalm:
molla
Member

Повідомлення

Вот и обсудили статью :dispute: :laugh:
Founded
Member

Повідомлення

Papik: 15.05.2023 09:09 Define 7 Nano
Заводська шумоізоляція корпусу + Блок харчування Corsair SF750(не вмикає вентилятори до 300ВТ) + 13600KF+ ARCTIC Liquid Freezer II 280 + GIGABYTE GeForce RTX 4070 EAGLE OC 12G.

В хаті тихенько і прохолодно.
Правильно не блок харчування :facepalm: , а ̶б̶л̶о̶к̶ ̶ж̶и̶в̶л̶е̶н̶н̶я̶ харчоблок :lol:
Papik
Junior

Повідомлення

Founded
Відеомапа та 64 gb оперативних спогадів.
Melofon
Member

Повідомлення

Paradox1306: 16.05.2023 10:15
Earanak: 15.05.2023 21:35 Так уж вышло что упоротый бред можно и там и тут почитать. Там побольше, тут поменьше.
а ось вже і догнали :facepalm:
Та нет, поверь нам до них ещё очень далеко, там таких упорышей не как у нас пару залетных раз в месяц а постоянный контингент завсегдатаев.
Paradox1306
Member

Повідомлення

Melofon: 16.05.2023 10:32 Та нет, поверь нам до них ещё очень далеко, там таких упорышей не как у нас пару залетных раз в месяц а постоянный контингент завсегдатаев.
точно? моє повідомлення що догнали видалили, а те що ця людина пише залишили
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Спасибо Гена!
Вернёмся к нашим баранам. Есть ли смысл покупать 8гб 4060ти если зелёные планируют выпустить 16гб версию и не будет ли такой разбег в цене как в своё время 770 на 2 и 4 гб? :rotate:
Melofon
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov

Посмотрим сколько у нас за них попросят тогда и будем думать, но на старте тоже не стоит покупать, надо хоть месяц подождать чтоб цены устаканилось и проблемы этих моделей выявились если они будут.
Paradox1306
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 16.05.2023 10:46 Есть ли смысл покупать 8гб 4060ти если зелёные планируют выпустить 16гб версию и не будет ли такой разбег в цене как в своё время 770 на 2 и 4 гб? :rotate:
так, є велика к-сть людей які грають в доту/кс і такого роду ігри, воно популярне а врама там багато не потрібно + всякі інтернет клуби
Hum
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 16.05.2023 10:46 Спасибо Гена!
Вернёмся к нашим баранам. Есть ли смысл покупать 8гб 4060ти если зелёные планируют выпустить 16гб версию и не будет ли такой разбег в цене как в своё время 770 на 2 и 4 гб? :rotate:
Вероятно, что разница в цене будет в два или около того раза больше чем между 3060 8 и 12.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Да я вот просто прикидываю, сейчас у меня трудится пенсионер 1080ти, мне её в принципе за глаза но немного смущает тот факт что уже в возрасте хотя я её очень щадяще эксплуатирую но все же, не дай бог крякнет а поджопник в виде 980ти уже слабоват да и на 2 года старше. Вот и размышляю над 4060ти. Но то такое, пускай выйдет, протестуют её как следует а там будем посмотреть.
Paradox1306
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 16.05.2023 11:04 Да я вот просто прикидываю, сейчас у меня трудится пенсионер 1080ти, мне её в принципе за глаза но немного смущает тот факт что уже в возрасте хотя я её очень щадяще эксплуатирую но все же, не дай бог крякнет а поджопник в виде 980ти уже слабоват да и на 2 года старше. Вот и размышляю над 4060ти. Но то такое, пускай выйдет, протестуют её как следует а там будем посмотреть.
бу 3060 має влаштувати на 100%
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Paradox1306
Я думал о 3060 но если уже релизят 4ххх серию то есть смысл смотреть на неё. Пускай не сразу но через полгодика я бы и прикупил.

Отправлено спустя 2 минуты 21 секунду:
Ну или если амд разродиться хорошей картой среднего сегмента но на это я не надеюсь сильно. все же интересно було бы помацать красную карту и окончательно перекраситься в цвет пролетариата и защищать красного бога :lol: ( шутка- шутка, юмор )

Отправлено спустя 1 минуту 58 секунд:
А вообще стопэ, я же олень купил огрызок с псие 3.0, надо сначала этот вопрос решить а потом городить огород с видеомапами. :laugh:
Hum
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Судя по тому, что Rx 6600(xt) прекрасно уживаются с Ryzen 5500 (как раз изначально работают в режиме pci-e 3.0 x8 и можно сравнить с 4.0) то и rtx 4060 ti сможет. Вряд ли она будет кардинально мощнее 6600 xt.
oversteve
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 16.05.2023 00:21
oversteve: 15.05.2023 16:07
продумана мала коробка з нормальною вентиляцією нічого не душить і залізо може почувати себе краще, ніж у великому гробу
Та і як багато таких малих коробок забезпечить розмір до повнорозмірних МП та відеокарт з гарними СО, які будуть безшумні? Наприклад рівня 4090, Тайчі, Д15 до Райзена 5950 та інші потреби, з гарячою заміною дисків та на кшталт того... Підкажу - жодної. І так мені зайвих 10-15см не крає з полички під модуль корпусу у столі, так що не переймайтесь за мене, дякую.
якщо добре пошукати, то досить багато
якщо треба саме АТХ, то із того, що є в нас на ринку наприклад Джонсбо Д41, Д40, його клон геймакс спарк про, або ось цей
https://www.aliexpress.com/item/1005001888717139.html
туди спокійно можна запхати і д15, і 360 воду, і 4090

якщо опуститися до МАТХ мами (ми ж все ж таки малий пк збираємо), то вибір набагато більший, купа корпусів, які по висоті будуть десь біля 30см і по довжині можна підібрати під розмір відяхи

я не переймаюся, просто не люблю, коли наводять якусь маячню як істину :D
Earanak
Member

Повідомлення

Papik: 15.05.2023 03:13
Я суджу з таких відео та опитувань на Реддіті.
maksim2020: 15.05.2023 03:02В моїй не-андервольтнутій MSI 4090 Suprim X нічого не пищить.
Буквально вот сегодня утром забрал ее с почты, гоняю-гоняю.
Дросселей не слышу. Furmark/Superposition/UnrealEngine5 рендер...
В Варзону 2.0 побегал при 200-240FPS.
Комп на открытом стенде. Ниче не слышно :spy:

https://i.imgur.com/klHeHuq.jpg
https://i.imgur.com/lNizgEa.jpg
https://i.imgur.com/Xc4p8nX.jpg
https://i.imgur.com/J6t1wok.jpg
Ektalion
Member

Повідомлення

На жаль пацієнт більше не зможе відповісти :shuffle:
Відповісти