Відеокарта Radeon RX 7600 у виконанні Sapphire Pulse

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Святой
Member

Повідомлення

4060 вообще может оказаться хуже, чем 3060, хотя бы из-за 8 Гб буфера
Как будто 3060 нету с 8 гигами. Есть и с 12 но они дороже чем с базовыми 8 гигами. В Китае сейчас полно 2080 и 3070 с 16 гигами по низким ценам или вообще 2080ти с 22 гигами
The_Rusik
Member

Повідомлення

Чем больше смотрю на эти огрызки за оверпрайс, то тем привлекательнее смотрится стим и дек и консоли.
СаняUA
Junior

Повідомлення

Народ, дивлюсь, ви нормально розбираєтесь, підкажіть, будь ласка: зібрав товаришу комп (за його гроші, звісно), знайшов 6950ХТ за 32к грн, з Європи, (нову), на гарантії (2роки), нормальний вибір я зробив? Бо не хотів, чесно кажучи брати 4070.. Щоб у мене совість заспокоїлась.) Дякую.)

Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Але вона референс, і я боюся, що там охлад не дуже. Андервольт поки не робив, бо монітор старенький (fullHd), і нема можливості перевірити, як вона себе покаже на новому. Трошки стрьомно брати 4к..
manbearboar
Member

Повідомлення

СаняUA
Андервольт в любом случае стоит делать.

Оценка охлада это субъективная вещь, кому-то нормально рядом с вертолётом, наушники одел и норм, кому-то наоборот.
СаняUA
Junior

Повідомлення

))) Дякую.) А на рахунок самої відяхи хоч норм? І по монітору теж питання, бо боюся, якщо поставити 4к, то він угріє її в хлам - ламер ще більший, ніж я.)
Kib
Member

Повідомлення

СаняUA: 15.05.2023 09:04то він угріє її в хлам
Що значить угріє?
СаняUA
Junior

Повідомлення

Може хтось юзав референсну у 4к? І ще питання: у кіберпанку хвальоному на fullhd моніторі видає 100-120 фпс на ультрах без лучів, це взагалі нормально? Відяха хаває десь 200-300 ватт, і чого так мало фпс?) Чи може я щось не так налаштував, чи це гра така? І ще воно мені все якесь дьоргане, сіпане, все якимись ривками, я не знаю.. Сам граю тільки у Mechwarrior online на своїй старенькій gtx 950 при 60 фпс, і мені все норм, і настрілюю нормально.. А там наче якийсь розсинхрон. Чи це сприйняття вже підводить, чи я не знаю..

Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Угріє на новому моніторі. Він не слідкує ні за температурою, ні за чим..

Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Навантаження на карту буде більше. Зараз вона 60 градусів, то я поки спокійний..

Відправлено через 4 хвилини 43 секунди:
Він не дивиться ні на що - він втикнув всі повзунки направо, (як хтось казав) і погнав.
Відповісти