Пропоную обговорити NetherRealm натякає на перезапуск Mortal Kombat
Хороший год, для фанатов файтингов. Сразу 3 игры за год от знаковых серий
Останні статті і огляди
Новини
NetherRealm натякає на перезапуск Mortal Kombat
-
Spiryt
Member
-
MrThree
Member
Мортал на 5 унреал энжин было б интересно увидеть
-
Vpupkin
Member
Боюсь нас ждёт сервис-помойка со скинчиками.
-
yupi
Member
- Придумаем что-то новое?
- Не, зачем? И так схавают.
- Не, зачем? И так схавают.
-
kolio
Member
я для себе відкрив на Андроїді 2 емулятори різних ретро-приставок. Перепробував купу і ці виявились самі прикольні.
Купа іграшок в 1 телефоні.
В тому числі там є і MK2, MK3, MK3 Ultimate. Я вже не кажу про Супер-маріо та Капітан Америка.
Кому цікаво це MD2&GEN Emulator та AOI Emulator. Можливо там є реклама, але в мене вся реклама заблокована на телефонах, тому граю 100% без реклами. Але все одно емулятори гарні.
Купа іграшок в 1 телефоні.
В тому числі там є і MK2, MK3, MK3 Ultimate. Я вже не кажу про Супер-маріо та Капітан Америка.
Кому цікаво це MD2&GEN Emulator та AOI Emulator. Можливо там є реклама, але в мене вся реклама заблокована на телефонах, тому граю 100% без реклами. Але все одно емулятори гарні.
-
Phos4
Member
kolio
От думаю собі теж емуля поставити тільки хочу якийсь геймпад зручний для цього діла, образи звідки берете?
От думаю собі теж емуля поставити тільки хочу якийсь геймпад зручний для цього діла, образи звідки берете?
-
kolio
Member
Phos4
там всередині емуляторів вже є колекція готових (або можна закинути на мобілку свої і знайти його). В їх колекції натискаєте "download" на відповідній грі та потім запускаєте гру. Всі завантажені ігри звичайно потім можна грати без інету.
там всередині емуляторів вже є колекція готових (або можна закинути на мобілку свої і знайти його). В їх колекції натискаєте "download" на відповідній грі та потім запускаєте гру. Всі завантажені ігри звичайно потім можна грати без інету.
-
Lionthorn
Junior
Було б. Але є доволі велика вірогідність, що буде модифікований UE4. MK9/10/11 взагалі на UE3 зроблені.MrThree: ↑ 11.05.2023 10:10 Мортал на 5 унреал энжин было б интересно увидеть
Востаннє редагувалось 11.05.2023 11:43 користувачем Lionthorn, всього редагувалось 1 раз.
-
TerryCone
Member
kolio
В мене на мобілці беззмінний Tekken 6 на емулі ppsspp Йде краще, ніж деякі нативні ігри і керування можна налаштувати на будь який смак)
В мене на мобілці беззмінний Tekken 6 на емулі ppsspp Йде краще, ніж деякі нативні ігри і керування можна налаштувати на будь який смак)
-
terminahtor
Member
Головне щоб не VR. А так, NetherRealm - студія одної гри, тому я не думаю, що вони сильно напартачать і будуть ламати працюючий механізм. Зроблять рескін + якусь нову сюжетку + графоній + фансервіс який-небудь.
-
Scoffer
Member
Нафіга вони ото тільки ту сюжетку постійно ламають, ну норм же було десь до армагеддона, а потім понеслась.
Це не та гра, котру проходять заради сюжету. Можна один раз створити всесвіт, детально пропрацювати і заморозити навічно.
Це не та гра, котру проходять заради сюжету. Можна один раз створити всесвіт, детально пропрацювати і заморозити навічно.
-
Kyoo
Member
Нормальный тизер, плюс минус.