Процесори Intel Core 14-го покоління можуть досягти частоти 6,5 ГГц

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
KimRomik
Member

Повідомлення

цифровой регулятор напряжения DLVR будет полностью размещен в чипе
это было еще в Haswell...
интел по сути переизобретает лосипед :dontknow:
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

DLVR был да сплыл. Это кстати самое интересное в 14-ом поколении.
EvhenS
Member

Повідомлення

6,6/6 = +8,3%.
Melofon
Member

Повідомлення

Только недавно выходили слухи что 14-е поколение это будут Метеор Лэйк с 6-ю мощными ядрами в топовом i5 на новом сокете а i7/i9 не будет, теперь снова про рефреш Рапторов слухи которые были ещё до слухов про Метеоры, но я конечно больше верю что будет просто рефреш Рапторов, Метеоры уже будут по ходу в 15-м поколении на новом сокете.
Востаннє редагувалось 07.05.2023 14:56 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Кукурузные 6,5 ггц с недоядрами, налетай, покупай! :laugh:
Мерзавчик
Member

Повідомлення

Не так цікаво чи досягне він 6,5 кукуруз по частотам, як температури плавлення свинцю по нагріву :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

yurarad: 07.05.2023 13:42 А где обещали что будет старый сокет?
Хтось ще серйозно очікує, що інтел буде робити 2 лінійки поспіль на одному й тому ж сокеті? Прихворіли мабуть :D
Hotspur
Member

Повідомлення

стакан і азот ідуть в комплекті ? :beer:
2chemp
Member

Повідомлення

Классные процы будут, все поколения Интел в последние пару лет были удачными)
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.05.2023 13:48як я тут і пророкував
Тут після Месії інколи відійти важко, так ще й пророк зявився :laugh:
Kravan
Member

Повідомлення

Если морру с модами потянет то пусть будет.
Vecchio
Member

Повідомлення

Keyser Soze: 07.05.2023 13:25 Всё, что надо знать из этой новости и ей подобных: "Блогер .... поділився своїми роздумами та інсайдами (WTF??? Realy???) щодо цієї серії процесорів" :gigi: :up:
Да, у него не всегда бывают верные слухи/инсайды, но таки да, бывают (возможно и не очень-то и редко - но это часть, которая требует немало времени на проверку).
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Турбобуст максимальний це для одного ядра. Зараз час переключення між ядрами на порядки менший ніж колись, тож при досягненні критичної температури можна швидко перемикати навантаження на інше ядро, а на звільнене ядро перекинути легші задачі. Також, слідкуючи за найважливішим ключовим потоком, від якого залежить затримка в ігрі, можна тільки його перекидувати на найсильніше ядро, без домішок інших потоків, щоб не було випадкових перемикань контексту
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Враховуючи, що багато ігор досі варяться на одному ядрі то і3 виглядає не так погано, 12 потоків за умовні 4-5к гривень було б найс, а враховуючи, що він ще й холодним получиться то взагалі шик для офісних машинок та мінімальних геймінг ПК) Тут питання тільки чи ціна материнок під це все добро буде адекватною.
Востаннє редагувалось 07.05.2023 19:40 користувачем Gelonyrum, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

2chemp: 07.05.2023 16:24 Классные процы будут, все поколения Интел в последние пару лет были удачными)
гарний анекдот
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.05.2023 19:40
2chemp: 07.05.2023 16:24 Классные процы будут, все поколения Интел в последние пару лет были удачными)
гарний анекдот
А що не так? Останні покоління і5 вийшли дуже навіть достойними, багато ядер та хороша продуктивність за відносно адекватну ціну. Я 12400ф задоволений чуть більше ніж повністю, покриває всі мої задачі в плані ігор та 3д моделювання з головою.
Hotspur
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 07.05.2023 19:43А що не так? Останні покоління і5 вийшли дуже навіть достойними, багато ядер та хороша продуктивність за відносно адекватну ціну. Я 12400ф задоволений чуть більше ніж повністю, покриває всі мої задачі в плані ігор та 3д моделювання з головою.
кожні 2 роки міняти сокети це і є анекдот. АМ4 приймає купу варіантів ЦП а не оце шапіто
manbearboar
Member

Повідомлення

2chemp: 07.05.2023 16:24 Классные процы будут, все поколения Интел в последние пару лет были удачными
11 поколение это такой кринж, что его теперь стыдятся упоминать в тестах.
Earanak
Member

Повідомлення

Если 4х48гб смогут норм работать на тамошнем IMC (КП) в ~7000/CL30-CR2 Gear2 то выглядит перспективненько на апгрейд с 128гб.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.05.2023 19:52
Gelonyrum: 07.05.2023 19:43А що не так? Останні покоління і5 вийшли дуже навіть достойними, багато ядер та хороша продуктивність за відносно адекватну ціну. Я 12400ф задоволений чуть більше ніж повністю, покриває всі мої задачі в плані ігор та 3д моделювання з головою.
кожні 2 роки міняти сокети це і є анекдот. АМ4 приймає купу варіантів ЦП а не оце шапіто
А проци так швидко устарівають? А я то як дурак купую один раз на 3-5 років і сиджу на ньому... А там вже і новий стандарт оперативки і приходиться міняти платформу цілком.
Відповісти