Опубліковано системні вимоги Immortals of Aveum — не нижче GeForce RTX 2080 Super для Full HD

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Gelonyrum
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.04.2023 17:30 Форспокен и TLOU выглядят особенно в 4к на ультрах невероятно охренительно, поэтому там требования космические к карте вполне объяснимы
Ну поясни мені тоді, чому на порожніх локаціях в тлоу 12400f нагружений на 80%?) При чому компіляцій шейдерів вже виконана, чим же тоді так нагружений процесор? І якоїсь супер краси в грі я не помітив так як прийшлось ставити текстури на середні (бо мінімалки там вже максимально ублюдські) бо в іншому випадку 8 гігів було мало і гра люто статерила.
MessiaH
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 21.04.2023 17:43Ну поясни мені тоді, чому на порожніх локаціях в тлоу 12400f нагружений на 80%?) При чому компіляцій шейдерів вже виконана, чим же тоді так нагружений процесор?
Не знаю, там какой-то косяк с распаковкой постоянно текстур, вроде как они постоянно распаковываются, отсюда не только жор ресурсов проца, но и сумасшедшее потребление оперативки, хотя Black ops Cold War тут переплюнула всех
Gelonyrum: 21.04.2023 17:43І якоїсь супер краси в грі я не помітив так як прийшлось ставити текстури на середні
Я играю на ультра настройках в нативе в 4к, выглядит потрясающе, на средних будет конечно убогенько
Metric
Junior

Повідомлення

koniyoto
В мене Fallout 4 з 4к текстурами зараз в 2к забирає вже 10+ гб відео, в Бостоні в центрі вже 11, якщо включу VSR та зроблю 4к то їсть вже 12+, 8гб зараз це вже буде Full HD, або різати тіні та текстури на середній рівень та грати з 8гб.
Люди дуже цікаві ) хочуть якісні текстури але признавати факт того що 8гб вже мало не хочуть. Інше питання як якісно зроблені ці текстури тому що я бачив як з 512 взяли та зробили 4к та сказали що це текстура 4к ) якість +- такаж але жре сильно багато ) Офіційні 4к текстури від Говарда для Ф4 тому підтверждення.
Васильович
Member

Повідомлення

Ух, геймлейний трейлер "заразив мене епілепсією" :insane:
_nevermind
Member

Повідомлення

Странно что все обсуждают технические моменты, и никто не написал, что сходу с первых кадров нам крупным планом показывают
спойлер
Нигеров и перекачанную белую бабу среди них
мне хватило первых секунд 10, я такое гвно даже на ЕГС бесплатно не забираю
Metric
Junior

Повідомлення

_nevermind
Це гра, одне діло коли Клеопатру хочуть показати як афро американську особу де історично доказано що вона Грек а друге діло це гра де працює твоя фантазія. Ти так говориш наче у світі нема африканської країни де у людей інший окрас шкіри та накаченних дівчат.
_nevermind
Member

Повідомлення

Metric: 21.04.2023 19:31 _nevermind
Це гра, одне діло коли Клеопатру хочуть показати як афро американську особу де історично доказано що вона Грек а друге діло це гра де працює твоя фантазія. Ти так говориш наче у світі нема африканської країни де у людей інший окрас шкіри та накаченних дівчат.
Нет, это всё часть одной повестки на слом всего старого.
Сегодня у нас черные эльфы в играх и сериалах (Варкрафт, Властелин Колец), черные королевы Англии - завтра будут черный Альберт Энштейн, черный Леонардо да Винчи. Черный Платон, Сократ, Аристотель.
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Новость скорее не о системных требованиях, а о том что разрабы забили болт на оптимизацию и клепают поделки абы было. :gigi:
Павло
Member

Повідомлення

Metric: 21.04.2023 18:28 koniyoto
В мене Fallout 4 з 4к текстурами зараз в 2к забирає вже 10+ гб відео, в Бостоні в центрі вже 11, якщо включу VSR та зроблю 4к то їсть вже 12+, 8гб зараз це вже буде Full HD, або різати тіні та текстури на середній рівень та грати з 8гб.
Люди дуже цікаві ) хочуть якісні текстури але признавати факт того що 8гб вже мало не хочуть. Інше питання як якісно зроблені ці текстури тому що я бачив як з 512 взяли та зробили 4к та сказали що це текстура 4к ) якість +- такаж але жре сильно багато ) Офіційні 4к текстури від Говарда для Ф4 тому підтверждення.
Тобто видодить відьмак 3 з класною графікою і йому потрібно 2 гб… А зараз вже мало 8? Давайте розкажіть де є гра із графікою хоч в два рази кращою ніж у відьмаку 3?

Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
_nevermind: 21.04.2023 20:03
Metric: 21.04.2023 19:31 _nevermind
Нет, это всё часть одной повестки на слом всего старого.
Сегодня у нас черные эльфы в играх и сериалах (Варкрафт, Властелин Колец), черные королевы Англии - завтра будут черный Альберт Энштейн, черный Леонардо да Винчи. Черный Платон, Сократ, Аристотель.
Так якщо люди підтримують цю повістку, то що робити?
koniyoto
Member

Повідомлення

Metric: 21.04.2023 18:28 koniyoto
В мене Fallout 4 з 4к текстурами...
Але мої зауваження були якось зовсім не про це. Я взагалі не бачу зв'язку між тим, що написав я і вашими стражданнями зі спробами зробити з Fallout 4 те, чим воно взагалі не може бути.
jt38
Member

Повідомлення

думал, что я единственный, кто именно так пишет название этой игры :D
Donate
Member

Повідомлення

Т.е. у ТЛОУ Ремейк была плохая оптимизация? Окей :laugh:
Vpupkin
Member

Повідомлення

Ох уж эти замеры оптимизаций на глаз :facepalm:
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Donate: 21.04.2023 21:37 Т.е. у ТЛОУ Ремейк была плохая оптимизация? Окей :laugh:
Погана? Вона відсутня як явище, такого кривого шматку коду я давно не бачив, щоб запороти порт одного з найочікуваніших консольних ексклюзивів це треба мати талант, бо навіть стараючись так не зміг би. Не було ще ігор, які б просто так в порожній локації нагружали мені проц на 80-100% та відеокарту на 100% з донним фпс та такими собі текстурами бо 8гб їй мало було...
Nick22
Member

Повідомлення

Це якась беліберда з такими вимогами(((((((((((

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
На рахунок останніх з нас, на 6800хт йшла добре, навантаження на процесор велике факт!
Fen1xz
Member

Повідомлення

Посмотрел прикрепленный к теме трейлер и понял что системки этой игры меня беспокоить не будут какими бы они не были. Ибо в игре не зацепило воообще ничего из увиденного. Да и первый раз о такой игре вообще слышу.
DaKaR
Member

Повідомлення

- Да пошла ты на :censoured: оптимизация ё :censoured: я, сказали себе разработчики игры.
Melofon
Member

Повідомлення

Геральт: 21.04.2023 14:32 5700XT вже на рівні 2080S а 6800XT на рівні 3080Ті виступає. Непогано, непогано
Так оно почти так и есть, 5700хт немного слабее 2080S но есть игры где они и на ровне, 6800хт тоже немного слабее 3080ти но есть игры где она и 3090ти уделывает, так что не вижу ничего удивительного особенно если игра под АМД карты лучше заточена (естественно я говорю про графику без лучей).
Геральт
Member

Повідомлення

Melofon: 22.04.2023 09:42
Геральт: 21.04.2023 14:32 5700XT вже на рівні 2080S а 6800XT на рівні 3080Ті виступає. Непогано, непогано
Так оно почти так и есть, 5700хт немного слабее 2080S но есть игры где они и на ровне, 6800хт тоже немного слабее 3080ти но есть игры где она и 3090ти уделывает, так что не вижу ничего удивительного особенно если игра под АМД карты лучше заточена (естественно я говорю про графику без лучей).
От тільки на старті 5700XT~=2070S в більшості тестів. А з 6800 взагалі цирк. Карта практично вдвічі дешевша за 3080Ті

Пригадалось:
Опубликованы обзоры Radeon RX 6800 и Radeon RX 6800 XT: возвращение в high-end
Hum
Member

Повідомлення

Kravan
Ты кем работаешь? - я ІГРОДІЛ. Наверное от слова ділать)))) В украинском нет прямого аналога этого слова. Пишите Розробник.
Грароб, гравиробник.
Відповісти