Diablo IV пішла на золото, гра вийде без затримок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Guest003
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Diablo IV пішла на золото, гра вийде без затримок

Вже обговорювали проблему перегріву. Довіри до розробників зараз немає, тому лочить фпс потрібно. А взагалі навіщо фпс вище за частоту оновлення монітору? Я залочив 144фпс у драйверах, і не парюсь :)
Dremjke
Member

Повідомлення

Guest003: 18.04.2023 11:46А взагалі навіщо фпс вище за частоту оновлення монітору?
Це має сенс у кіберкотлетних шутерах, для максимальної реакції, мінімальної чи навіть нульової затримки. Це відчувається, наприклад, у тій же кс го, де на 60Гц моніторі э користь від 400fps.
Guest003: 18.04.2023 11:46Я залочив 144фпс у драйверах, і не парюсь
:beer:
Metric
Junior

Повідомлення

Guest003
Довіри до теперішньої Бліззард немає, пограв в бету - красиво, але це такий же клікер який був 15 років назад як і його код тільки з покращеннями ( відкритий світ в цій грі рішення як для мене не дуже ) і коштує це не дуже дешево ) є гра Last Epoch яка коштує набагато менше але дає набагато більше. Що вони там роками робили я не зовсім дуже розумію, гемплейних нових рішень 0, все вкрадено з інших ігор, в ту Діабло 4 напевно більшість пройде тільки ради сюжету та в смітник. Балансу як завжди теж норм норм не буде, як можна було на останній беті добавити Друіда який на 50% слабший за всіх та при тестуванні цього не побачити у людей досі шок та жарти.
FastBullet
Member

Повідомлення

Кто понял, зачем тут DLSS 3.0)))????
MessiaH
Member

Повідомлення

Dremjke: 18.04.2023 11:49Це відчувається, наприклад, у тій же кс го, де на 60Гц моніторі э користь від 400fps.
на 60гц монике оно ощущается везде когда убираешь в-синк и заставляешь карту работать по полной ну или насколько хватит процессора её нагрузить

Отправлено спустя 25 секунд:
FastBullet: 18.04.2023 12:04Кто понял, зачем тут DLSS 3.0)))????
для буста фпс
Dremjke
Member

Повідомлення

MessiaH: 18.04.2023 12:05на 60гц монике оно ощущается везде когда убираешь в-синк и заставляешь карту работать по полной ну или насколько хватит процессора её нагрузить
Согласен, есть такое, но картинка становится "рваной", потому заказал новый моник 1440р и 165Гц, на днях должен приехать :beer:
fleagull
Member

Повідомлення

Ледве кавою не поперхнувся побачивши ціни.
D4 - Standard edition - 2500 грн
D4 - Ultimate edition - 3500 грн

А мені RE4 Remake здавався дорогим. Дякую, блізард, але з такими цінами самі грайте в це.
n6407
Member

Повідомлення

fleagull: 18.04.2023 12:17 Ледве кавою не поперхнувся побачивши ціни.
D4 - Standard edition - 2500 грн
D4 - Ultimate edition - 3500 грн

А мені RE4 Remake здавався дорогим. Дякую, блізард, але з такими цінами самі грайте в це.
Рождественская распродажа, разве что. За такой ценник, тоже не готов, подожду, не к спеху.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Dremjke: 18.04.2023 12:08потому заказал новый моник 1440р и 165Гц, на днях должен приехать
Готовьтесь к разрывам при 140+ ФПС без vsync.
Hemul
Member

Повідомлення

Metric: 18.04.2023 11:51 Guest003
Довіри до теперішньої Бліззард немає, пограв в бету - красиво, але це такий же клікер який був 15 років назад як і його код тільки з покращеннями ( відкритий світ в цій грі рішення як для мене не дуже ) і коштує це не дуже дешево ) є гра Last Epoch яка коштує набагато менше але дає набагато більше. Що вони там роками робили я не зовсім дуже розумію, гемплейних нових рішень 0, все вкрадено з інших ігор, в ту Діабло 4 напевно більшість пройде тільки ради сюжету та в смітник. Балансу як завжди теж норм норм не буде, як можна було на останній беті добавити Друіда який на 50% слабший за всіх та при тестуванні цього не побачити у людей досі шок та жарти.
И не говорите, с машинами еще такая же фигня, уже 100 лет 4 колеса и 1 руль, ничего нового, кто их покупает и зачем, непонятно... Вот ходули с пружинами это круто, всем рекомендую.
Dremjke
Member

Повідомлення

Vpupkin: 18.04.2023 12:20Готовьтесь к разрывам при 140+ ФПС без vsync.
FreeSync же есть и G-Sync, которые по идее с этой задачей должны справится.
HazardVadim
Junior

Повідомлення

Постоянное подключение к интернету в одиночной игре конечно же требуется?
Vpupkin
Member

Повідомлення

Dremjke: 18.04.2023 12:26FreeSync же есть и G-Sync, которые по идее с этой задачей должны справится.
Неа, если просто залочите 165фпс в драйвере или самой игре будет рвать на последних 20ти герцах, спасёт только лоеюк в 140 кадров или включение vsync.
Lekrs
Member

Повідомлення

Дорого, при теперішніх реаліях потрібен регіональний цінник гривень 800.
Metric
Junior

Повідомлення

Hemul
Порівнювати гру з автівкою це логіка, так тримати, по твоєї логіці підемо далі - твій організм все своє життя тільки те і робе що качає кисень і так кожен цикл - навіщо це робити, не зрозуміло. А якщо трішки включити логіку то 4 колеса та руль це тільки 3% від всього складу авто, за 15 років змін у авто було дуже багато про що не скажеш в Diablo 4.
Востаннє редагувалось 18.04.2023 12:33 користувачем Metric, всього редагувалось 1 раз.
MessiaH
Member

Повідомлення

Dremjke: 18.04.2023 12:08Согласен, есть такое, но картинка становится "рваной", потому заказал новый моник 1440р и 165Гц, на днях должен приехать :beer:
на картах от амд есть такое как enhanced sync, оно как раз лишние кадры не выводит на моник, но средства мониторинга выводят истинный фпс + инпут лаг очень падает. На картах нвидии аналогичная фигня работает плохо и максимум заставляет выдавать систему двухкратный фпс от герцовки моника. Когда фпс сильно выше герцовки моника то разрывов не видно особо, а вот когда фпс гуляет 80-65-59-80 и т.п., то слегка заметно. Брал бы уже 4к. Мне мой на 43д моник хоть и 60гц очень нравится, но наверное буду менять на более высокую герцовку, хотя не знаю что оно даст

Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
HazardVadim: 18.04.2023 12:27Постоянное подключение к интернету в одиночной игре конечно же требуется?
вчера купил все их последние части COD кроме MW2 чтобы пройти сюжетку, да, требует онлайн постоянный, 3 года прошло, а их так и не взломали, вот это защита))

Отправлено спустя 59 секунд:
Lekrs: 18.04.2023 12:32Дорого, при теперішніх реаліях потрібен регіональний цінник гривень 800.
Эти жопошники на диаблу 3 не сложат цены, больших скидок не было ни разу
Востаннє редагувалось 18.04.2023 12:40 користувачем MessiaH, всього редагувалось 1 раз.
Grava
Member

Повідомлення

MessiaH: 18.04.2023 12:34Эти жопошники на диаблу 3 не сложат цены
659грн диабла 2 рессуректед + диабла 3 прямо сейчас (Diablo® Prime Evil Collection)
MessiaH
Member

Повідомлення

Grava: 18.04.2023 12:38659грн диабла 2 рессуректед + диабла 3 прямо сейчас (Diablo® Prime Evil Collection)
не увидел видимо
Telcontar
Member

Повідомлення

HazardVadim: 18.04.2023 12:27 Постоянное подключение к интернету в одиночной игре конечно же требуется?
А як ще захиститися від піратів та чітерів? Майже все обраховується на серверах. Це ще у 3-ій було. Але для людей з нестабільним інтернетом - це дійсно біда :(
Metric
Junior

Повідомлення

Telcontar
Гра позиціонує себе як ММО продукт, Вказали щоб більше не було таких скаржень від юзерів )
Відповісти