Голова Nvidia Дженсен Хуанг виступить на виставці Computex 2023

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Re-Volted Zipper
Junior

Повідомлення

Пропоную обговорити Голова Nvidia Дженсен Хуанг виступить на виставці Computex 2023
останні досягнення у галузі ігор
:rotate:
Сidonix
Member

Повідомлення

Коли ціни знизить до адекватних, тоді і поговоримо)))
Leeman
Member

Повідомлення

Сidonix: 14.04.2023 13:32 Коли ціни знизить до адекватних, тоді і поговоримо)))
Ціни знижуються коли є конкуренція на ринку. А коли два основних гравця у ціновій змові. Які адекватні ціни?
n6407
Member

Повідомлення

Leeman: 14.04.2023 13:43
Ціни знижуються коли є конкуренція на ринку. А коли два 1.5 основних гравця у ціновій змові. Які адекватні ціни?
fixed
коли буде хоча б два повноцінних гравця, буде сенс казати про конкуренцію/нормальні ціни.

достатньо провести порівняння із процессорним сегментом, де є два гравці ...
anyname
Member

Повідомлення

n6407: 14.04.2023 13:55
Ціни знижуються коли є конкуренція на ринку. А коли два 1.5 основних гравця у ціновій змові. Які адекватні ціни?
fixed
коли буде хоча б два повноцінних гравця, буде сенс казати про конкуренцію/нормальні ціни.

достатньо провести порівняння із процессорним сегментом, де є два гравці ...
Один гравець . Адже кляті американці цуплять аналоговнетние технології Россії (великий вождь не міг збрехати) .
kalakawa
Member

Повідомлення

n6407: 14.04.2023 13:55
fixed

достатньо провести порівняння із процессорним сегментом, де є два гравці ... в ціновій змові
fixed
waryag
Member

Повідомлення

n6407: 14.04.2023 13:55 достатньо провести порівняння із процессорним сегментом, де є два гравці ...
3+ (епл, а в деяких сегментах АРМ та всіляка екзотика)
bes
Member

Повідомлення

почему он постоянно в куртки выступает? его морозит ?
Donate
Member

Повідомлення

Ціни знижуються коли є конкуренція на ринку. А коли два основних гравця у ціновій змові. Які адекватні ціни?
Яка змова? Коли у АМД була Вішера це було одне. Коли на сцену вийшов Zen стало не до сміху :eek:
oversmoke
Member

Повідомлення

n6407: 14.04.2023 13:55 коли буде хоча б два повноцінних гравця
А акционеры у них не одни и те же?
bes: 14.04.2023 15:25 почему он постоянно в куртки выступает? его морозит ?
Классная куртка у него. Все хотят себе такую. Как и карту нвидиа. Дорого просто. Но это как и айфон - все мечтают, но не всем по карману.
Donate: 14.04.2023 15:25 Яка змова?
Я тоже так думаю. Нафантазируют себе.
Просто иногда думается: андроид и айос. виндовс и мак, нвидиа и амд, интел и амд, сигейт и вд, хромиум и квантум (гекко), хороший и плохой полицейский. Какая то в последнее время конкуренция, вроде и есть выбор, а вроде и не сильно большой.
Scoffer
Member

Повідомлення

n6407: 14.04.2023 13:55коли буде хоча б два повноцінних гравця, буде сенс казати про конкуренцію/нормальні ціни.
Не буває конкуренції на двох гравцях. Буває на двадцяти, і то умовно, бо навіть двадцять мають тенденцію до створення як не картелю, так хоча б мовчазної змови.
Про справжню конкуренцію можна починати говорити на сотні.
KimRomik
Member

Повідомлення

его куртка стоит лям, вот бережет и носит постоянно на случай, если украдут и продадут на ebay как принадлежащую известной личности :laugh:
FunnyBear
Member

Повідомлення

KimRomik
Хто її відбере та вдягне - той станеиновим головою Нвідіа.
Kravan
Member

Повідомлення

oversmoke: 14.04.2023 15:52
n6407: 14.04.2023 13:55 коли буде хоча б два повноцінних гравця
А акционеры у них не одни и те же?
Классная куртка у него. Все хотят себе такую. Как и карту нвидиа. Дорого просто. Но это как и айфон - все мечтают, но не всем по карману.
Donate: 14.04.2023 15:25 Яка змова?
Я тоже так думаю. Нафантазируют себе.
Просто иногда думается: андроид и айос. виндовс и мак, нвидиа и амд, интел и амд, сигейт и вд, хромиум и квантум (гекко), хороший и плохой полицейский. Какая то в последнее время конкуренция, вроде и есть выбор, а вроде и не сильно большой.
Куртка есть, хотя я бы и такую взял)) А вот карта Нвидия даром не нужна пока. Посмотрим что покажут 6080-90
ImperiumAeternum
Member

Повідомлення

Не понял. Именно Хуанг или опять цифровым аватаром подменят?
vmsolver
Member

Повідомлення

Kravan: 14.04.2023 18:27 .. А вот карта Нвидия даром не нужна пока. Посмотрим что покажут 6080-90
Вы как всегда из альтернативной реальности, квартальные отчеты Нвидия говорят, что карты нужны, и не только даром, но и за деньги тоже нужны.
catdoom
Member

Повідомлення

Так теперь АМД в основном чисто для игрулек, а Нвидиа более универсальная архитектура, особенно в культе нвидиафилов нет альтернативы для ритуалов. Особенно если какой-то не цензурный ритуал, то за него фанатики без проблем переплатят и 1000$ :laugh:
Трассировка такое себе, более показательные тесты-сравнения на UE5, а то что там какие-то проплаченные игры слабенько на АМД, так такой фокус не новость, с времён GT8800 и директх10.
Kassatka
Member

Повідомлення

oversmoke: 14.04.2023 15:52 Классная куртка у него. Все хотят себе такую. Как и карту нвидиа. Дорого просто. Но это как и айфон - все мечтают, но не всем по карману.
От не всі мріють про ті айфони. Я ненавиджу Apple з усією їхньою продукцією за те, що рівень копірастизму у цієї компанії побиває всі можливі рекорди. Й не хочу мати справу з жодними пристроями чи софтом від Apple. Коли на айфон можна бути з легкістю встановлювати софт не з офіційного магазину без необхідності зламувати прошивку, тоді тільки я готовий спробувати переглянути свою позицію. А ще й функціонал їхніх оверпрайснутих горе-девайсів, коли iPad має обмаль постійної пам'яті, а слота під Micro-SD карту нема з натяком витрачати гроші на хмарні сховища та на інтернет-трафік для доступу до них. Й те як будь-яку додаткову приблуду до їхнього девайсу настирливо вимагають купувати обов'язково фірмову, як і з ремонтом їхніх горе-пристроїв. Ставлення до клієнтів скотиняче у Apple. Я на Андроїд спробував скачати з торренту й встановити сторонню найпростішу *.apk чисто заради експерименти незважаючи на попередження, а потім зніс, дозволив настирливій системі безпеки назад заборонити встановлення з неперевірених джерел і по суті користуюся тільки софтом з Google Play, але знаю що у випадку чого хоч і менше свободи, ніж на компі, але все ж не такий жорстко обмежений бидлодевайс як айфон чи будь-який Смарт-ТВ.
Стосовно куртки, ну куртка як куртка, якщо куртка з Троєщинського ринку гріє не гірше, то яка по суті різниця, все це лише понти. Я не женуся за понтами, а хочу реально корисного для мене функціоналу. От скажімо RTX 4090 дійсно річ, варта щоб мріяти, але мені не по кишені. Хоч і неекологічно за енергоспоживанням, але для 8K-геймінгу була б дуже доречна, тоді 450 Вт виправдані, як і для важких завдань у робочому софті. Так само як топового i9 чи Ryzen 9 хотів би, а ще краще Треадріпер чи Sapphire Rapids, якби був не обмежений у коштах, щоб скажімо швидко 15000x10000 пікселів зображення у PNG стискати. А от навіщо крутезні тачки чи якісь ювелірні прикраси, чи хоча б топового смартфона з собою тягати - це для мене понти, які моєї сфери захоплень не стосуються ще й небезпеку створюють, отже не цікаво.
n6407
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.04.2023 16:10
n6407: 14.04.2023 13:55коли буде хоча б два повноцінних гравця, буде сенс казати про конкуренцію/нормальні ціни.
Не буває конкуренції на двох гравцях. Буває на двадцяти, і то умовно, бо навіть двадцять мають тенденцію до створення як не картелю, так хоча б мовчазної змови.
Про справжню конкуренцію можна починати говорити на сотні.
Не згоден при всій повазі. Ціни на конкурентні пропозиції по процах падають, по вк немає справжньої конкуренції. Гарних
свят. :beer:
Kassatka
Member

Повідомлення

Продажі проців набагато більші за продажі ігрових відеокарт, тому легше окупаються. Проци масово купують для робочих задач, там добре гроші рахують і сильно продажі впадуть, якщо ціни зростуть, а от ігрову відеокарту дешевшу за умовну RTX 3050 все рівно житель західної країни не буде купувати, краще купить більш потужнішу, тому й забили на потреби бідних країн і майже не випускають дешеві ігрові відеокарти. Відеокарта реально набагато дорожча по собівартості відносно проца, бо проц тільки чіп відштампувати, а у відеокарти й сам чіп, і відеопам'ять, і багато компонентів на платі. Вартість розробки/підтримки висока, включаючи всі оптимізації драйверів під нові ігри та купу ігрових технологій. А сам геймінг на відяхах не надто популярний, щоб гроші від кількості продаж йшли рікою на ці всі витрати, допомагають професійні прискорювачі, майнінги та тепер тренування ШІ. nVidia чи AMD отримують лише частку від продажу готової відеокарти, а частина грошей йде TSMC, вендорам та виробникам інших компонентів, в той час як Intel виготовляє свої проци самостійно й весь прибуток може забирати собі. Тому можуть бути багато різних факторів, чому ціни на відеокарти високі, а не лише гірша конкуренція. Думаю, що Intel та AMD цілком могли б заломити ціни на проци, але продавати більший обсяг дешевше їм вигідніше, а от у випадку з відеокартами зменшення цін не призвело б достатньо бажаного ефекту значного зростання попиту. Вони в корпораціях намагаються ретельно прогнозувати попит і прибуток при різній ціновій політиці й обирають варіант, який за їхніми розрахунками принесе більше прибутку.
Відповісти