Опубліковано фінальний трейлер Star Wars Jedi: Survivor

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MetalistForever
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Опубліковано фінальний трейлер Star Wars Jedi: Survivor

155 ГБ на SSD. Надо срочно покупать 2TB SSD M2 :-P
Yalg
Member

Повідомлення

ИМХО игра не шедевр.
daesz
Member

Повідомлення

Корусант, сестра ночі і ранкор. Ждемс :shuffle:
edt. там вкінці ще якийсь таунтаун чи то блуррг їздовий?
edt2. глянув трейлер ще раз - там десь посередині був файт проти босса в парі з сестрою ночі, а в кінці файт в парі з довговолосим латиносом; який шанс що ми отримаємо систему напарників в цій частині :rolleyes:
Востаннє редагувалось 09.04.2023 15:54 користувачем daesz, всього редагувалось 4 разів.
Ektalion
Member

Повідомлення

MetalistForever: 09.04.2023 15:30 155 ГБ на SSD. Надо срочно покупать 2TB SSD M2 :-P
Потірбно лише не тримати 100500 встановлених іграшок :lamer:
Kanjo
Member

Повідомлення

А поиграть не во что :rotate:
Геральт
Member

Повідомлення

Денуво, фу.
Softas
Member

Повідомлення

Знову гра в стилі пройшов рівень, бос, рівень, бос. Виключно для приставок.
Kravan
Member

Повідомлення

Softas: 09.04.2023 18:57 Знову гра в стилі пройшов рівень, бос, рівень, бос. Виключно для приставок.
А что мешает джойстик подключить к ПК?)
DenisToporkov
Junior

Повідомлення

Фигня якась.
Softas
Member

Повідомлення

Kravan: 09.04.2023 19:10
Softas: 09.04.2023 18:57 Знову гра в стилі пройшов рівень, бос, рівень, бос. Виключно для приставок.
Я не про те що на клавіатурі грати погано. А те що гра дитяча, для приставок, без теми а чисто лінійне проходження.
Dremjke
Member

Повідомлення

Softas: 09.04.2023 21:26Я не про те що на клавіатурі грати погано. А те що гра дитяча, для приставок, без теми а чисто лінійне проходження.
Майже всі ігри на приставках і ПК одні й ті самі, ще з 8-бітних часів.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Мне на вселенную стар ворс фиолетово, не смотрел ни новые фильмы, ни сериалы, в игры тем более не играл, а брат у меня фанат, все старые части игр по СВ до дыр затер, запомнился мне его комментарий после прохождения Fallen Order - "Жалко даже потраченного времени, а ведь кто-то это за фулл прайс покупал". Чет по описанию к новой игре кажется что лучше не будет.
GipeR
Member

Повідомлення

ну в целом глобальных изменений не будет с первой частью, но что бы её осилить нужно быть упоротым фанатом.
Mercator
Member

Повідомлення

GipeR: 10.04.2023 00:10 ну в целом глобальных изменений не будет с первой частью, но что бы её осилить нужно быть упоротым фанатом.
не являюсь фанатом вселенной, но фален ордер годная игра. не шедевр, но весьма не дурная.
GipeR
Member

Повідомлення

Mercator: 10.04.2023 01:34
GipeR: 10.04.2023 00:10 ну в целом глобальных изменений не будет с первой частью, но что бы её осилить нужно быть упоротым фанатом.
не являюсь фанатом вселенной, но фален ордер годная игра. не шедевр, но весьма не дурная.
ну тут кому какие фломастеры нравятся, наверное попробую ещё раз пройти )
Softas
Member

Повідомлення

Dremjke: 09.04.2023 22:16
Softas: 09.04.2023 21:26Я не про те що на клавіатурі грати погано. А те що гра дитяча, для приставок, без теми а чисто лінійне проходження.
Майже всі ігри на приставках і ПК одні й ті самі, ще з 8-бітних часів.
Ну я б не сказав, десь Master of Orion, HMM 3, Відьмак і ще багато іншого зробленого не по кальці приставок з лінійним проходженням.
fleagull
Member

Повідомлення

Я не знаю, чому тут так багато негативних відгуків про гру.
Ніколи не був фанатом зоряних війн, але fallen order пройшов із великим задоволенням. Це доволі непогана метроідванія/соулслайк гра, ігровий світ досліджувати цікаво, тай графіка непогана. Другу частину точно буду проходити, але оформляти передзамовлення не буду, почекаю знижок
Kravan
Member

Повідомлення

Softas: 09.04.2023 21:26
Kravan: 09.04.2023 19:10

Я не про те що на клавіатурі грати погано. А те що гра дитяча, для приставок, без теми а чисто лінійне проходження.
Ну на клаве в нее тоже играть тааакоеее
fleagull
Member

Повідомлення

Kravan: 10.04.2023 15:42 Ну на клаве в нее тоже играть тааакоеее
Пройшов гру на всі 100% на клаві з мишкою без будь яких проблем B-)
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Мені здалося, чи в трейлері був момент, де герой штурмовику руку відрубав?
Розчленування в першій частині дуже не вистачало, махали наче не світловим мечем, а просто палкою.
Відповісти