Чергова можливість купити ігри в які потім ніколи не будеш грати
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
С покупкой Стим Дек эта ситуация меняется оооочень крепко. Играть стал раза в 3 больше, просто потому что появилось время))greatvova: ↑ 16.03.2023 19:16 Пропоную обговорити У Steam стартував весняний розпродаж ігор
Чергова можливість купити ігри в які потім ніколи не будеш грати![]()
Так и есть. Но бывает так что купив игру я её прошёл прошёл через 10 лет. Sniper ghost warrior 2.greatvova: ↑ 16.03.2023 19:16 Пропоную обговорити У Steam стартував весняний розпродаж ігор
Угу. Зайшов, глянув на свій вішліст, зрозумів, що грати або не буде часу, або бажання, тяжко зітхнув і закрив...greatvova: ↑ 16.03.2023 19:16 Пропоную обговорити У Steam стартував весняний розпродаж ігор
И что, к примеру, играешь на Деке?Kravan: ↑ 16.03.2023 19:38С покупкой Стим Дек эта ситуация меняется оооочень крепко. Играть стал раза в 3 больше, просто потому что появилось время))greatvova: ↑ 16.03.2023 19:16 Пропоную обговорити У Steam стартував весняний розпродаж ігор
Так і є, без знижок гра коштувала 799. Типова фішка маркетолохів... Ненавиджу маркетолохів, гірше за них хіба ріелтори і русня.Mikes: ↑ 16.03.2023 20:55 Мені здається що Калісто у нас ніколи не коштувала заявлені 1100 грн (до знижки). А коштувала чи 800 чи 900. Здається що нас найо***ть...
Та почти во все подряд. Сейчас играю в Морровинд с OpenMW. До этого играл в Ведьмака 3 и Хогвартс.Cicero: ↑ 16.03.2023 20:44И что, к примеру, играешь на Деке?Kravan: ↑ 16.03.2023 19:38
С покупкой Стим Дек эта ситуация меняется оооочень крепко. Играть стал раза в 3 больше, просто потому что появилось время))
Брал за 800. Нае..во.Mikes: ↑ 16.03.2023 20:55 Мені здається що Калісто у нас ніколи не коштувала заявлені 1100 грн (до знижки). А коштувала чи 800 чи 900. Здається що нас найо***ть...
calisto protocol коштує 799 без знижкиMikes: ↑ 16.03.2023 20:55 Мені здається що Калісто у нас ніколи не коштувала заявлені 1100 грн (до знижки). А коштувала чи 800 чи 900. Здається що нас найо***ть...
Якщо бути трошки уважнішим, то на сторінці гри можна помітити, що делюкс-версію винесли на гору і тільки на неї дали знижку. Звичайна версія трохи нижче і коштує без знижки ті ж самі 799.Gelonyrum: ↑ 16.03.2023 21:05Так і є, без знижок гра коштувала 799. Типова фішка маркетолохів... Ненавиджу маркетолохів, гірше за них хіба ріелтори і русня.Mikes: ↑ 16.03.2023 20:55 Мені здається що Калісто у нас ніколи не коштувала заявлені 1100 грн (до знижки). А коштувала чи 800 чи 900. Здається що нас найо***ть...
С годами пришло понимание, что прожигать свободное время на игры - непозволительная роскошь. Уж лучше освоить что-то новое. В жизни столько всего интересного.Kravan: ↑ 16.03.2023 19:38 Играть стал раза в 3 больше, просто потому что появилось время))
Ага, далеко від розетки відходите? Бо більше години воно не працює, якщо це гра хоча б останнього п'ятилітки.Kravan: ↑ 16.03.2023 19:38С покупкой Стим Дек эта ситуация меняется оооочень крепко. Играть стал раза в 3 больше, просто потому что появилось время))
Можна відповім я? Так для розуміння: Batman Arkham Knight в 720р видає десь 60 кадрів, виглядає як на ПК мінімалки без сглажування, прям от видно ореоли контурів "лєсєнками", грати можна але після компа з монітором дуже втомлюються очи, бо треба багато деталей бачити.Cicero: ↑ 16.03.2023 20:44И что, к примеру, играешь на Деке?
Особливо коли в країні війна і воєнкомати гребуть аж бігом, так і хочеться якесь хоббі, щоб не з компомoversmoke: ↑ 16.03.2023 21:23В жизни столько всего интересного.
Вы походу давненько на нем играли. На самом деле почти все описанное даже комментировать сложно т.к. оно или СИЛЬНО преувеличено или просто не соответствует действительности состоянием на сейчас.j3s0n: ↑ 16.03.2023 21:48Ага, далеко від розетки відходите? Бо більше години воно не працює, якщо це гра хоча б останнього п'ятилітки.Kravan: ↑ 16.03.2023 19:38С покупкой Стим Дек эта ситуация меняется оооочень крепко. Играть стал раза в 3 больше, просто потому что появилось время))
Як воно там у 40 кадрів грати, не втомлюються очі від "великого" тексту?
А ігри з НЕ стіму взагалі просто топ як працюють - залогінився у епік, одне перезавантаження консолі і знов логінитися.
Завантаження ігр тільки при ввімкненному екрані.
Шумить як PS4 pro у GOW (хто мав, той знає про що пишу).
Дивне розташування кнопок і стіків, після будь-якого геймпаду втоплюються пальці.
А ще режим сну ніякий, зарядив до 100%, поклав у кейс і через годин 8 батареї вже -10%![]()
А так, без питань, просто топова консольДякую, здихався через день, ПК-пан назавжди.
Відправлено через 9 хвилин 27 секунд:Можна відповім я? Так для розуміння: Batman Arkham Knight в 720р видає десь 60 кадрів, виглядає як на ПК мінімалки без сглажування, прям от видно ореоли контурів "лєсєнками", грати можна але після компа з монітором дуже втомлюються очи, бо треба багато деталей бачити.Cicero: ↑ 16.03.2023 20:44И что, к примеру, играешь на Деке?
FIST відносно нова гра, батареї вистачає на 40 хвилин якщо 60 кадрів, грати можна, але текст взагалі не видно, щоб працювала більше 40хв треба робити 30-40 кадрів, наче добре йде але головне не дивитися як на ПК грається, бо я випадково запустив і зрозумів, що багато ефектів (мабуть через дрова) на стімдеку я не бачу, знаєте як борщ без м'яса і сметани, наче борщ, але щось не те.
ААА ігри останніх 5 років будуть майже 60 кадрів видавати, але графіка як от на ПК в 720р без ефектів, вимикаючи просто все.
Головняк запустити якийсь асасін крід - бо може магазин юбісофта не запуститися і ти не розумієш, що відбувається, чи гра не працює, чи чогось не вистачає, це лінукс в поганому сенсі, тобто все доволі сире.
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:Особливо коли в країні війна і воєнкомати гребуть аж бігом, так і хочеться якесь хоббі, щоб не з компомoversmoke: ↑ 16.03.2023 21:23В жизни столько всего интересного.
Вот именно по этому мне зашел стим дек. На ПК много времени вылетает, а на стим дек 15-ти минутка с толчка и можно заниматься чем то необходимым)oversmoke: ↑ 16.03.2023 21:23С годами пришло понимание, что прожигать свободное время на игры - непозволительная роскошь. Уж лучше освоить что-то новое. В жизни столько всего интересного.Kravan: ↑ 16.03.2023 19:38 Играть стал раза в 3 больше, просто потому что появилось время))
Ну а якщо з ноутбуком порівнювати? Якщо з хорошою батареєю, то ніби повинен значно більше, ніж 2 год дозволяти в ігри гратись. І брати з собою багато куди можна. А якщо зі смартфоном/планшетом порівняти, то теж значно більше 2 год можна гратись, ще й павербанк з собою можна взяти, яких після цієї невеселої зими в Україні значно побільшало в наявності в населення. Хоча якщо дорога на роботу та додому, то 1,5 - 2 год цілком непогано.Kravan: ↑ 16.03.2023 22:19 По батарее, да, тут подтверждаю - слабовато. Но тот же Хогвартс держит стабильно 1,5 - 2 часа. Снова таки, это портативный ПК, он про игру с толчка или лежа в ванной ЭТО НЕ ЗАМЕНА ПК или консоли.
Ну вообще он держит до 5 часов, все от игры зависит и настроек самого Свича. Просто я не ставю цели максимальной батареи т.к. использую его дома.Kassatka: ↑ 16.03.2023 22:35Ну а якщо з ноутбуком порівнювати? Якщо з хорошою батареєю, то ніби повинен значно більше, ніж 2 год дозволяти в ігри гратись. І брати з собою багато куди можна. А якщо зі смартфоном/планшетом порівняти, то теж значно більше 2 год можна гратись, ще й павербанк з собою можна взяти, яких після цієї невеселої зими в Україні значно побільшало в наявності в населення.Kravan: ↑ 16.03.2023 22:19 По батарее, да, тут подтверждаю - слабовато. Но тот же Хогвартс держит стабильно 1,5 - 2 часа. Снова таки, это портативный ПК, он про игру с толчка или лежа в ванной ЭТО НЕ ЗАМЕНА ПК или консоли.
Civilization - це з стратегія, там тексту багато й дрібних детелей. Хіба не створює незручностей на малому екрані? Бо вгорі писали, що дуже нерозумно на такому екрані в текстові РПГ грати.Kravan: ↑ 16.03.2023 22:39 Я вот в туже Циву с женой играю именно с него вполне. Просто потому что лень вкючать ПК и хочется на фоне сериал посмотреть например.