PC_Gdyn: ↑
15.03.2023 14:35
Краще всього купити Playstation 5 яка у нас продається навіть нижче рекомендованих цін від 25 тис грн і насолоджуватись бюджетним 4к геймінгом. Саме цікаве що вона з часом не дуже то й просідає на б/у ринку особливо відносно відеокарт.
чотка пропозиція купити плойку тим, хто переживає за ціни на відеокарти
це можуть собі дозволити тільки ті хто має бездонний гаманець, або грає 1-2 тайтла на рік
до того ж, як гордий власник геймпада від останнього бокса, заявляю, що грати на ньому в більшість ігор просто неможливо, взагалі, ніяк, яким би больовим порогом гравець не володів.
я на ньому з великим задоволенням вдруге пройшов grim dawn, і якщо колись знову сяду за цю гру, то клавою та мишею просто не зможу в неї грати(хоча саме на них пройшов гру вперше)
але як я не намагався, а я справді старався, грати в metro та dying light на геймпаді неможливо. не "незручно", а "неможливо"
Прям 1к1 наоборот. На клавомыши вообще не играю, только когда сижу за моником в стратегии.
Теже игры буквально на клаве не могу играть. Ну это дело вкуса))
MetalistForever: ↑
15.03.2023 12:42
RTX 4070 ti хорошая карта , но конечно не за 1000$ ! Но вау эффект ,после RX 570, получил конечно . А в общем : покупайте карты сейчас, после лета уже может не быть украинской экономики , даже учитывая победу над москалями на фронте
RTX 4070 ti хорошая карта , но конечно не за 1000$ ! Но вау эффект ,после RX 570, получил конечно . А в общем : покупайте карты сейчас, после лета уже может не быть украинской экономики , даже учитывая победу над москалями на фронте
Ага, " Киев за три дня" , хотели они
Україна була, є і буде вільною і незалежною!!! Але економіки вже не буде , тому що за 2022 рік ми витратити два стандартних річних бюджета і це гроші не наші, а кредитні та транши допомоги.
15.03.2023 18:04
Україна була, є і буде вільною і незалежною!!! Але економіки вже не буде , тому що за 2022 рік ми витратити два стандартних річних бюджета і це гроші не наші, а кредитні та транши допомоги.
Подумай логічно, кому потрібно окрім вже наявних пари лямів ще ~20кк біженців? Вірно, нікому, тому нашу економіку будуть підтримувати і нічого з нею не станеться, а кошти нам виділяють як допомогу, а не кредит (якщо не помиляюсь).
15.03.2023 18:04Але економіки вже не буде , тому що за 2022 рік ми витратити два стандартних річних бюджета і це гроші не наші, а кредитні та транши допомоги.
Пиши краще про відяхи тут, про економіку - ну не твоє...
А що в тому нереального? До наст. спіралі крипти ще не скоро. Та й не факт що вона буде. А без крипти карти постійно дешевшають. І бариги тут мало що вдіяти зможуть. Бо вийде як з генераторами )
А що в тому нереального? До наст. спіралі крипти ще не скоро. Та й не факт що вона буде. А без крипти карти постійно дешевшають. І бариги тут мало що вдіяти зможуть. Бо вийде як з генераторами )
Та поки щось вони тільки дорожчими стають з кожним наступним поколінням) Побачимо на скільки зеленого жупана вистачить) Маю надію, що наступні відеокарти від інтел змінять ситуацію, бо від цієї китайської сімейки чогось хорошого в плані цін чекати не приходиться.
15.03.2023 18:04Але економіки вже не буде , тому що за 2022 рік ми витратити два стандартних річних бюджета і це гроші не наші, а кредитні та транши допомоги.
Пиши краще про відяхи тут, про економіку - ну не твоє...
я до того веду : якщо не було грошей на початку війни , у нас вколювали кредити і транші , то чому вони пов'яляться після війни ,коли транші та кредити перестануть виділятися в такому обсязі , а економіка вже мінус 50-60% .
2 . Плана відновлення країни ще немає
3. Гроші орків/ московитів замороженими і залишаються !
15.03.2023 18:58
я до того веду : якщо не було грошей на початку війни , у нас вколювали кредити і транші , то чому вони пов'яляться після війни ,коли транші та кредити перестануть виділятися в такому обсязі , а економіка вже мінус 50-60% .
4. На відновлення треба від 750 млрд $ - 1 трлн $
А з чого б грошам не появитись? Заходу вигідно показати, що за демократію варто боротись і створити в нас процвітаючу демократичну країну, а гроші завжди можна напечатати та віджати в московитів, потрібно лише законну базу підвести під конфіскацію, бо на заході не роблять справи так як в русні, що можна тупо віджати і все, там намагаються все під закон підігнати.
А вам радив би вимкнути телевізор бо кремлівськими наративами несе аж очі печуть.
А з чого б грошам не появитись? Заходу вигідно показати, що за демократію варто боротись і створити в нас процвітаючу демократичну країну, а гроші завжди можна напечатати та віджати в московитів, потрібно лише законну базу підвести під конфіскацію, бо на заході не роблять справи так як в русні, що можна тупо віджати і все, там намагаються все під закон підігнати.
А вам радив би вимкнути телевізор бо кремлівськими наративами несе аж очі печуть.
От ти точно хочеш продовжувати цю тему в обговоренні новини "Відеокарти Nvidia GeForce RTX 40-ї серії почали дешевшати в Європі"?
По офтоп-темі мені треба було б спростовувати, починаючи від того, що економіка аж ніяк не "мінус 50-60%", і так далі.
Навіть не знаю, зовсім не схоже на кремлівського бота, який намагається розвести зраду про "все пропало, економіці кабздець1!! Европа нас кине на гроші і ніхто не буде відновлювати в нас нічого1!1!" Треба буде глянути ваші попередні повідомлення за зиму, раптом там було щось типу "в Україні не буде газу, ми всі замерзнемо!1!!" і "через трі дня вони вазьмут Кієв, міняйте гривні на рублі поки можете!1!1!!")
после лета уже может не быть украинской экономики , даже учитывая победу над москалями на фронте
Ну зоооовсім не схоже на кремлівські спроби розвести зраду.
Навіть не знаю, зовсім не схоже на кремлівського бота, який намагається розвести зраду про "все пропало, економіці кабздець1!! Европа нас кине на гроші і ніхто не буде відновлювати в нас нічого1!1!" Треба буде глянути ваші попередні повідомлення за зиму, раптом там було щось типу "в Україні не буде газу, ми всі замерзнемо!1!!" і "через трі дня вони вазьмут Кієв, міняйте гривні на рублі поки можете!1!1!!")
после лета уже может не быть украинской экономики , даже учитывая победу над москалями на фронте
Ну зоооовсім не схоже на кремлівські спроби розвести зраду.
Я вже і "кремлівського бота" і "вата" і взагалі орк ... ну зрозуміло все з вами , ніякого діалогу не буде !
Замість того, щоб відповисти ви зробили з мене " вселенское зло " , ще і приписали купу всякого, чого я не казав : " Европа нас кине на гроші і ніхто не буде відновлювати в нас нічого1!1!" Треба буде глянути ваші попередні повідомлення за зиму, раптом там було щось типу "в Україні не буде газу, ми всі замерзнемо!1!!" і "через трі дня вони вазьмут Кієв, міняйте гривні на рублі поки можете!1!1!!") "
Дивлячись на ціноутворення нових поколінь відеокарт, ловлю себе на думці - як же добре, що зараз в мене комп. залізо й близько не викликає такого інтересу і емоцій як в 2006-2015 роках. Якщо в 2010 брав топову піч295 за 500$, то вже дуже скоро за таку суму можна буде купити якийсь лоу-енд типу 5030 і т.д. Нічого крім іронічного сміху така ситуація не викликає.
У мене психологічна межа за відяху - 3000-4000, більше не дам. За 10к взяв би б/в ноут і не парився з илітним пека геймінгом.
Тут смотря что хочется-потешить своё ЭГО и иметь дорогое железо за 2000 долларов и пройти 3 игры в год или купить ноут за 10000 грн и сидеть смотреть фильмы и поигрывая в 3 героев
Отправлено спустя 25 секунд:
PS:первый пункт про меня.