Відеокарти Nvidia GeForce RTX 40-ї серії почали дешевшати в Європі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kravan
Member

Повідомлення

kalakawa: 15.03.2023 16:26
PC_Gdyn: 15.03.2023 14:35
Краще всього купити Playstation 5 яка у нас продається навіть нижче рекомендованих цін від 25 тис грн і насолоджуватись бюджетним 4к геймінгом. Саме цікаве що вона з часом не дуже то й просідає на б/у ринку особливо відносно відеокарт.
чотка пропозиція купити плойку тим, хто переживає за ціни на відеокарти :up:
це можуть собі дозволити тільки ті хто має бездонний гаманець, або грає 1-2 тайтла на рік
до того ж, як гордий власник геймпада від останнього бокса, заявляю, що грати на ньому в більшість ігор просто неможливо, взагалі, ніяк, яким би больовим порогом гравець не володів.
я на ньому з великим задоволенням вдруге пройшов grim dawn, і якщо колись знову сяду за цю гру, то клавою та мишею просто не зможу в неї грати(хоча саме на них пройшов гру вперше)
але як я не намагався, а я справді старався, грати в metro та dying light на геймпаді неможливо. не "незручно", а "неможливо"
Прям 1к1 наоборот. На клавомыши вообще не играю, только когда сижу за моником в стратегии.

Теже игры буквально на клаве не могу играть. Ну это дело вкуса)) :beer:
slv
Member

Повідомлення

MetalistForever: 15.03.2023 12:42 RTX 4070 ti хорошая карта , но конечно не за 1000$ ! Но вау эффект ,после RX 570, получил конечно . А в общем : покупайте карты сейчас, после лета уже может не быть украинской экономики , даже учитывая победу над москалями на фронте
Ага, " Киев за три дня" , хотели они :lol:
MetalistForever
Member

Повідомлення

slv: 15.03.2023 17:56
MetalistForever: 15.03.2023 12:42 RTX 4070 ti хорошая карта , но конечно не за 1000$ ! Но вау эффект ,после RX 570, получил конечно . А в общем : покупайте карты сейчас, после лета уже может не быть украинской экономики , даже учитывая победу над москалями на фронте
Ага, " Киев за три дня" , хотели они :lol:
Україна була, є і буде вільною і незалежною!!! Але економіки вже не буде , тому що за 2022 рік ми витратити два стандартних річних бюджета і це гроші не наші, а кредитні та транши допомоги.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

MetalistForever: 15.03.2023 18:04 Україна була, є і буде вільною і незалежною!!! Але економіки вже не буде , тому що за 2022 рік ми витратити два стандартних річних бюджета і це гроші не наші, а кредитні та транши допомоги.
Подумай логічно, кому потрібно окрім вже наявних пари лямів ще ~20кк біженців? Вірно, нікому, тому нашу економіку будуть підтримувати і нічого з нею не станеться, а кошти нам виділяють як допомогу, а не кредит (якщо не помиляюсь).
SergN
Member

Повідомлення

MetalistForever: 15.03.2023 18:04Але економіки вже не буде , тому що за 2022 рік ми витратити два стандартних річних бюджета і це гроші не наші, а кредитні та транши допомоги.

:facepalm: Пиши краще про відяхи тут, про економіку - ну не твоє...
Геральт
Member

Повідомлення

Там он долар вниз при "відсутній економіці", а люди за карти переживають. Буде і економіка і карти. Тільки карти подешевшають )
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Геральт: 15.03.2023 18:32 карти подешевшають )
Давайте будемо реалістами))
Геральт
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 15.03.2023 18:38
Геральт: 15.03.2023 18:32 карти подешевшають )
А що в тому нереального? До наст. спіралі крипти ще не скоро. Та й не факт що вона буде. А без крипти карти постійно дешевшають. І бариги тут мало що вдіяти зможуть. Бо вийде як з генераторами )
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Геральт: 15.03.2023 18:46
Gelonyrum: 15.03.2023 18:38
А що в тому нереального? До наст. спіралі крипти ще не скоро. Та й не факт що вона буде. А без крипти карти постійно дешевшають. І бариги тут мало що вдіяти зможуть. Бо вийде як з генераторами )
Та поки щось вони тільки дорожчими стають з кожним наступним поколінням) Побачимо на скільки зеленого жупана вистачить) Маю надію, що наступні відеокарти від інтел змінять ситуацію, бо від цієї китайської сімейки чогось хорошого в плані цін чекати не приходиться.
Геральт: 15.03.2023 18:46 І бариги тут мало що вдіяти зможуть. Бо вийде як з генераторами )
Бляха, досі дивлюсь на свій павербанк для ПК і щось серце хапає) 43к чисто викинув через дурнуватих бариг і русню)
Востаннє редагувалось 15.03.2023 18:59 користувачем Gelonyrum, всього редагувалось 1 раз.
MetalistForever
Member

Повідомлення

SergN: 15.03.2023 18:30
MetalistForever: 15.03.2023 18:04Але економіки вже не буде , тому що за 2022 рік ми витратити два стандартних річних бюджета і це гроші не наші, а кредитні та транши допомоги.

я до того веду : якщо не було грошей на початку війни , у нас вколювали кредити і транші , то чому вони пов'яляться після війни ,коли транші та кредити перестануть виділятися в такому обсязі , а економіка вже мінус 50-60% .

2 . Плана відновлення країни ще немає

3. Гроші орків/ московитів замороженими і залишаються !

4. На відновлення треба від 750 млрд $ - 1 трлн $
Gelonyrum
Member

Повідомлення

MetalistForever: 15.03.2023 18:58 я до того веду : якщо не було грошей на початку війни , у нас вколювали кредити і транші , то чому вони пов'яляться після війни ,коли транші та кредити перестануть виділятися в такому обсязі , а економіка вже мінус 50-60% .

А з чого б грошам не появитись? Заходу вигідно показати, що за демократію варто боротись і створити в нас процвітаючу демократичну країну, а гроші завжди можна напечатати та віджати в московитів, потрібно лише законну базу підвести під конфіскацію, бо на заході не роблять справи так як в русні, що можна тупо віджати і все, там намагаються все під закон підігнати.
А вам радив би вимкнути телевізор бо кремлівськими наративами несе аж очі печуть.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 15.03.2023 19:05
MetalistForever: 15.03.2023 18:58 я до того веду : якщо не було грошей на початку війни , у нас вколювали кредити і транші , то чому вони пов'яляться після війни ,коли транші та кредити перестануть виділятися в такому обсязі , а економіка вже мінус 50-60% .

А з чого б грошам не появитись? Заходу вигідно показати, що за демократію варто боротись і створити в нас процвітаючу демократичну країну, а гроші завжди можна напечатати та віджати в московитів, потрібно лише законну базу підвести під конфіскацію, бо на заході не роблять справи так як в русні, що можна тупо віджати і все, там намагаються все під закон підігнати.
А вам радив би вимкнути телевізор бо кремлівськими наративами несе аж очі печуть.

Що ж в мені такого " кремлівського " :D ?
SergN
Member

Повідомлення

MetalistForever: 15.03.2023 18:58
SergN: 15.03.2023 18:30

я до того веду : якщо не було грошей на початку війни , у нас вколювали кредити і транші , то чому вони пов'яляться після війни ,коли транші та кредити перестануть виділятися в такому обсязі , а економіка вже мінус 50-60% .

От ти точно хочеш продовжувати цю тему в обговоренні новини "Відеокарти Nvidia GeForce RTX 40-ї серії почали дешевшати в Європі"?
По офтоп-темі мені треба було б спростовувати, починаючи від того, що економіка аж ніяк не "мінус 50-60%", і так далі.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

MetalistForever: 15.03.2023 19:40 Що ж в мені такого " кремлівського " :D ?
Навіть не знаю, зовсім не схоже на кремлівського бота, який намагається розвести зраду про "все пропало, економіці кабздець1!! Европа нас кине на гроші і ніхто не буде відновлювати в нас нічого1!1!" Треба буде глянути ваші попередні повідомлення за зиму, раптом там було щось типу "в Україні не буде газу, ми всі замерзнемо!1!!" і "через трі дня вони вазьмут Кієв, міняйте гривні на рублі поки можете!1!1!!")

MetalistForever: 15.03.2023 12:42 после лета уже может не быть украинской экономики , даже учитывая победу над москалями на фронте
MetalistForever: 15.03.2023 18:04 Україна була, є і буде вільною і незалежною!!! Але економіки вже не буде , тому що за 2022 рік ми витратити два стандартних річних бюджета і це гроші не наші, а кредитні та транши допомоги.

Ну зоооовсім не схоже на кремлівські спроби розвести зраду.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Как ловко обсуждение цен на карты, превратилось в срачь консольщиков, а потом и ватников :popcorn:
MetalistForever
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 15.03.2023 20:16
MetalistForever: 15.03.2023 19:40 Що ж в мені такого " кремлівського " :D ?
Навіть не знаю, зовсім не схоже на кремлівського бота, який намагається розвести зраду про "все пропало, економіці кабздець1!! Европа нас кине на гроші і ніхто не буде відновлювати в нас нічого1!1!" Треба буде глянути ваші попередні повідомлення за зиму, раптом там було щось типу "в Україні не буде газу, ми всі замерзнемо!1!!" і "через трі дня вони вазьмут Кієв, міняйте гривні на рублі поки можете!1!1!!")

MetalistForever: 15.03.2023 12:42 после лета уже может не быть украинской экономики , даже учитывая победу над москалями на фронте

Ну зоооовсім не схоже на кремлівські спроби розвести зраду.
Я вже і "кремлівського бота" і "вата" :D і взагалі орк ... ну зрозуміло все з вами , ніякого діалогу не буде !
Замість того, щоб відповисти ви зробили з мене " вселенское зло " , ще і приписали купу всякого, чого я не казав : " Европа нас кине на гроші і ніхто не буде відновлювати в нас нічого1!1!" Треба буде глянути ваші попередні повідомлення за зиму, раптом там було щось типу "в Україні не буде газу, ми всі замерзнемо!1!!" і "через трі дня вони вазьмут Кієв, міняйте гривні на рублі поки можете!1!1!!") "

Ви з RT користуєтесь однаковими методичками
Podolyanin
Member

Повідомлення

Дивлячись на ціноутворення нових поколінь відеокарт, ловлю себе на думці - як же добре, що зараз в мене комп. залізо й близько не викликає такого інтересу і емоцій як в 2006-2015 роках. Якщо в 2010 брав топову піч295 за 500$, то вже дуже скоро за таку суму можна буде купити якийсь лоу-енд типу 5030 і т.д. Нічого крім іронічного сміху така ситуація не викликає.
o_O
Member

Повідомлення

10 000 за видеокарту народному украинцу это нет
У мене психологічна межа за відяху - 3000-4000, більше не дам. За 10к взяв би б/в ноут і не парився з илітним пека геймінгом.
Alex_Lord
Member

Повідомлення

o_O: 15.03.2023 22:06
10 000 за видеокарту народному украинцу это нет
У мене психологічна межа за відяху - 3000-4000, більше не дам. За 10к взяв би б/в ноут і не парився з илітним пека геймінгом.
Тут смотря что хочется-потешить своё ЭГО и иметь дорогое железо за 2000 долларов и пройти 3 игры в год или купить ноут за 10000 грн и сидеть смотреть фильмы и поигрывая в 3 героев :)

Отправлено спустя 25 секунд:
PS:первый пункт про меня.
Ektalion
Member

Повідомлення

MetalistForever: 15.03.2023 13:04 Ни фига подобного ! Цена на RTX 4080 60 тыс.грн в среднем . 50 тыс - это одна модель Palit и одна Zotac
В Телемарті вже можна купити Вантус 4090 за 70к. Раціональність купівлі 4070/4080 ще більше впала. Пиши ще :tomat:
Відповісти