PC_Gdyn: ↑
15.03.2023 14:35
everme: ↑
15.03.2023 13:49
Совершенно очевидно же, что они хотят, чтоб рынок насытился прошлой линейкой. Эту выкатили с политикой, которая способствует этому насыщению, чего только стоит их разъем питания. Амд, которая не спешит выкатывать 7800, подтвердит. Видимо надо включать режим ждуна до 5 линейки, но это уже тем, кто прям совсем хардкорщики. Лучше купить 6000 от амд, да и продать потом. Уже ведь не будет такого, что продавать придется по цене меньше втрое, чем купил
Краще всього купити Playstation 5 яка у нас продається навіть нижче рекомендованих цін від 25 тис грн і насолоджуватись бюджетним 4к геймінгом. Саме цікаве що вона з часом не дуже то й просідає на б/у ринку особливо відносно відеокарт.
чотка пропозиція купити плойку тим, хто переживає за ціни на відеокарти
це можуть собі дозволити тільки ті хто має бездонний гаманець, або грає 1-2 тайтла на рік
до того ж, як гордий власник геймпада від останнього бокса, заявляю, що грати на ньому в більшість ігор просто неможливо, взагалі, ніяк, яким би больовим порогом гравець не володів.
я на ньому з великим задоволенням вдруге пройшов grim dawn, і якщо колись знову сяду за цю гру, то клавою та мишею просто не зможу в неї грати(хоча саме на них пройшов гру вперше)
але як я не намагався, а я справді старався, грати в metro та dying light на геймпаді неможливо. не "незручно", а "неможливо"